Hirdetés
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- Meggyi001: Eldugott helyek Párizsban, amiket jó eséllyel még nem láttál... 2. rész.
- GoodSpeed: Egy bihari a Hajdúságban
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Parci: Milyen mosógépet vegyek?
- Gurulunk, WAZE?!
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
Új hozzászólás Aktív témák
-
leslie23
tag
köszönöm a válaszokat urak, jó látni a különböző álláspontokat!
sztanozs: igen, három szintű user matrixot szeretnék.
egyébként nem tudom, hogy van-e erre vonatkozó előírás, gyanítom, hogy nem igazán fejleszt bárki is a saját részlegének. teljesen megértem, hogy IT-s szemmel ez nem túl szimpatikus projekt. de valóban arról van szó, hogy egy 2500+ alkalmazottal rendelkelő cég durván 30 dolgozójának lenne szüksége egy egyéni megoldásra. szinte elképzelhetetlennek tartom, hogy erre időt és pénzt biztosítson a vállalat, így maradnak a saját kis garázsprojektek, az IT-t félig-meddig kihagyva a buliból. nyilván ezzel kapcsolatban senki nem fog a helpdesknek telefonálni. a meglévő intranetes webappok is hemzsegnek a bugoktól, szerintem ilyen minor dolgokra abszolút nincsen kapacitás, sajnos!hogy máshol ez hogyan működik, azt nem tudom, de én csupa negatív tapasztalattal találkoztam eddig az ismerősi körben hasonló kérdések esetén.
Új hozzászólás Aktív témák
● ha kódot szúrsz be, használd a PROGRAMKÓD formázási funkciót!
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Semmibe veszi a KRESZ-t a Tesla Mad Max módja
- Beköszöntött az űrinternet kora
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Robotporszívók
- Az AVX és AVX2 emulálásával kedvez az ARM-os gépeknek a Windows 11 frissítése
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- Milyen RAM-ot vegyek?
- HTPC (házimozi PC) topik
- További aktív témák...
- Hibátlan , csak kibontott Fiio BTR17
- SAMSUNG GALAXY WATCH ACTIVE 4 40MM, SZÉP ÁLLAPOTBAN, ÜZLETBŐL
- újszerű iPhone 16 Pro Max 256GB natural titanium natúr titán független Apple biztosítás
- szinte új iPad Mini (7. generációs) 128GB Wi-Fi starlight csillagfény 1 év garancia
- TÖBB DB ELÉRHETŐ!! Redmi Note 10C 64GB / 4GB RAM
- GYÖNYÖRŰ iPhone 14 Pro Max 256GB Space Black - 1 ÉV GARANCIA, Kártyafüggetlen,MS3489
- LG 45GR95QE - 45" Ívelt OLED / 2K WQHD / 240Hz 0.03ms / NVIDIA G-Sync / FreeSync Premium / HDMI 2.1
- Bomba ár! Dell Latitude E5440 - i5-4GEN I 4GB I 320GB I 14" I HDMI I Cam I W10 I Gari!
- BESZÁMÍTÁS! MSI B450 R7 3800X 16GB DDR4 512GB SSD RTX 2070 SUPER 8GB ZALMAN T7 FSP 650W
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad L490 - i5-G8 I 16GB I 256SSD I 14" FHD Touch I HDMI I Cam I W11 I Gari!
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: NetGo.hu Kft.
Város: Gödöllő