- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Szoszo94: Xiaomi Mi Router 3G - Padavanra fel!
- droidic: A Coffee Lake titkos nyolcmagos processzora – CC150
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- MasterDeeJay: Natív 3Dfx Glide Windows11 alatt Voodoo1 és Voodoo2-vel.
- Parci: Milyen mosógépet vegyek?
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- weiss: Pant* rant
Új hozzászólás Aktív témák
-
leslie23
tag
köszönöm a válaszokat urak, jó látni a különböző álláspontokat!
sztanozs: igen, három szintű user matrixot szeretnék.
egyébként nem tudom, hogy van-e erre vonatkozó előírás, gyanítom, hogy nem igazán fejleszt bárki is a saját részlegének. teljesen megértem, hogy IT-s szemmel ez nem túl szimpatikus projekt. de valóban arról van szó, hogy egy 2500+ alkalmazottal rendelkelő cég durván 30 dolgozójának lenne szüksége egy egyéni megoldásra. szinte elképzelhetetlennek tartom, hogy erre időt és pénzt biztosítson a vállalat, így maradnak a saját kis garázsprojektek, az IT-t félig-meddig kihagyva a buliból. nyilván ezzel kapcsolatban senki nem fog a helpdesknek telefonálni. a meglévő intranetes webappok is hemzsegnek a bugoktól, szerintem ilyen minor dolgokra abszolút nincsen kapacitás, sajnos!hogy máshol ez hogyan működik, azt nem tudom, de én csupa negatív tapasztalattal találkoztam eddig az ismerősi körben hasonló kérdések esetén.
Új hozzászólás Aktív témák
● ha kódot szúrsz be, használd a PROGRAMKÓD formázási funkciót!
- Gumi és felni topik
- Nintendo Switch
- Építő/felújító topik
- Lenovo Legion és IdeaPad Y széria
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- E-roller topik
- Iszonyatos mennyiségű hulladékkal járhat a Windows 10 terméktámogatásának vége
- Honda topik
- Házimozi belépő szinten
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- További aktív témák...
- Bomba Ár! Lenovo ThinkPad L14 - Ryzen 5 I 16GB I 256SSD I 14" FHD Touch I HDMI I Cam I W11 I Gari!
- LG 55G2 - 55" OLED evo - 4K 120Hz 1ms - 1100 Nits - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDMI 2.1
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ryzen 5 7500F 32/64GB RAM RX 9060 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- HPE ProLiant DL380 Gen9 12LFF 2U rack szerver, 2x E5-2680v3, 64GB RAM,10G, ÁFA-s számla, garancia
- Bomba ár! Lenovo X1 Yoga 1st - i7-6G I 8GB I 256SSD I 14" WQHD Sérült I W10 I CAM I Garancia!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest