Hirdetés
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- eBay-es kütyük kis pénzért
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- GoodSpeed: A RAM-válság és annak lehetséges hatásai
- Gurulunk, WAZE?!
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- sziku69: Szólánc.
Új hozzászólás Aktív témák
-
leslie23
tag
köszönöm a válaszokat urak, jó látni a különböző álláspontokat!

sztanozs: igen, három szintű user matrixot szeretnék.

egyébként nem tudom, hogy van-e erre vonatkozó előírás, gyanítom, hogy nem igazán fejleszt bárki is a saját részlegének. teljesen megértem, hogy IT-s szemmel ez nem túl szimpatikus projekt. de valóban arról van szó, hogy egy 2500+ alkalmazottal rendelkelő cég durván 30 dolgozójának lenne szüksége egy egyéni megoldásra. szinte elképzelhetetlennek tartom, hogy erre időt és pénzt biztosítson a vállalat, így maradnak a saját kis garázsprojektek, az IT-t félig-meddig kihagyva a buliból. nyilván ezzel kapcsolatban senki nem fog a helpdesknek telefonálni. a meglévő intranetes webappok is hemzsegnek a bugoktól, szerintem ilyen minor dolgokra abszolút nincsen kapacitás, sajnos!
hogy máshol ez hogyan működik, azt nem tudom, de én csupa negatív tapasztalattal találkoztam eddig az ismerősi körben hasonló kérdések esetén.
Új hozzászólás Aktív témák
● ha kódot szúrsz be, használd a PROGRAMKÓD formázási funkciót!
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad L13 G1i - i5-10GEN I 8GB I 256SSD I 13,3" FHD I HDMI I W11 I Cam I Gar
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad L390 - i5-8GEN I 8GB I 256SSD I 13,3" FHD I HDMI I Cam I W11 I Gari!
- Lenovo ThinkPad X1 Carbon Gen 9 i7-1185G7 32 GB RAM Iris Xe 4k kijelző törésgarancia
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad X13 G1- i5-10310U I 16GB I 256SSD I 13,3" FHD Touch I Cam I W11 I Gari!
- Eladó Denon 4400h
- LG 45GR95QE - 45" Ívelt OLED / 2K WQHD / 240Hz 0.03ms / NVIDIA G-Sync / FreeSync Premium / HDMI 2.1
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 256GB Midnight -1 ÉV GARANCIA -Kártyafüggetlen, MS3650, 100% Akkumulátor
- REFURBISHED és ÚJ - Lenovo ThinkPad Ultra Docking Station (40AJ)
- Bomba ár! HP ProBook 640 G4 - i5-8GEN I 8GB I 256GB SSD I 14" FHD I Cam I W11 I Garancia!
- Bomba ár! Dell Latitude E5440 - i5-4GEN I 4GB I 320GB I 14" I HDMI I Cam I W10 I Gari!
Állásajánlatok
Cég: ATW Internet Kft.
Város: Budapest
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest