Hirdetés
- droidic: Windows 11 önállóság nélküli világ: a kontroll új korszaka
- GoodSpeed: Egy bihari a Hajdúságban
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- GoodSpeed: Pillangóhatás: F billentyű meghibásodása -új gamer számítógépasztal
- sziku69: Szólánc.
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- f(x)=exp(x): A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
Új hozzászólás Aktív témák
-
martonx
veterán
válasz
petyus_
üzenetére
Oké, én nem ismertem a projekt létrejöttének a körülményeit, sima MVC-t én már akkor se választottam volna (Asp.Net Core éppen egy éve stabil, használható, tavaly ősz óta már 2.0 is van belőle).
A klasszikus aspHOSTpage-es hostolást pedig mindenképpen kiváltanám Azure-al, a DB-t meg Azure Table Storage-al (olcsóbb nem lesz az biztos, de sokkal előre mutatóbb, és legalább kicsit bele fogsz látni az infrastruktúra szintbe is).
Azt neked kell tudnod, hogy backend vagy frontend vonz-e jobban, ártani biztos nem árt, ha egy kicsit jobban utána nézel a frontendnek is.
Új hozzászólás Aktív témák
● ha kódot szúrsz be, használd a PROGRAMKÓD formázási funkciót!
- Hardcore café
- OFF TOPIC 44 - Te mondd, hogy offtopic, a te hangod mélyebb!
- Battlefield 6
- Bambu Lab 3D nyomtatók
- droidic: Windows 11 önállóság nélküli világ: a kontroll új korszaka
- Samsung Galaxy Felhasználók OFF topicja
- DUNE médialejátszók topicja
- Kerékpárosok, bringások ide!
- OLED TV topic
- Gumi és felni topik
- További aktív témák...
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 13400F 16/32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- GYÖNYÖRŰ iPhone 12 Mini 128GB Black-1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3459,94% Akkumulátor
- Okosóra felvásárlás!! Samsung Galaxy Watch 5 Pro, Samsung Galaxy Watch 6 Classic
- Apple iPhone 14 Pro Max Gold Dynamic Island, 120 Hz ProMotion, 48 MP kamera-128 GB-100%
- Bomba ár! HP EliteBook 745 G6 - Ryzen PRO 5 I 8GB I 256GB SSD I HDMI I 14" FHD I Cam I W10 I Gari!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest