Hirdetés
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- eBay-es kütyük kis pénzért
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Bestx: Budget DIY eGPU USB4/Thunderbolt csatlakozással – egy mining VGA új élete.
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- arden: Új robotos magazin építése – 1. rész: Miért hagytam ott a WordPresst?
- arden: Önjavító szoftver (Healing Agent) koncepció és demó
Új hozzászólás Aktív témák
-
Lacc
aktív tag
Bocsi, ezt a reszt kifejtened bovebben:
"A Changed-et azért ignoráltam, mert a Dto-ban nincs benne, de még van ezen kívül benne, érdemes megmondani, hogy ezekkel ne is akarjon foglalkozni." Ez most egy ilyen nap nalam, hogy lassan fogom fel a dolgomat. (Rosszul aludtam, kave sem segit - ez ma nem az en napom)configuration.AssertConfigurationIsValid();
- ezt probaltam, es amikor lattam, hogy sok hibat dobott, nem is az en modositasomra, vissza paszoltam a labdat a tobbieknek.
Ez a letoljuk nekem az osses problemat, mert a View-on jelentkezik a dolog amit en csinaltam, kozben ok adnak szar inputot-ot valahogy tegnap betelt nalam a pohar...Ezt visszont holnap kiprobalom:
configuration.CompileMappings();
nem nagyon lattam google eredmenyekben.Majd csinalok kesobb magamnak sample-t is megnezem ott hogyan operal ez az egesz.
Új hozzászólás Aktív témák
● ha kódot szúrsz be, használd a PROGRAMKÓD formázási funkciót!
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy A22/Samsung Galaxy A23/Samsung Galaxy A25/Samsung Galaxy A05s
- Bomba ár! HP ZBook 15 Studio G3 - Intel Xeon I 32GB I 512SSD I 15,6" FHD I Nvidia I Cam I W10 I Gar
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy A13/Samsung Galaxy A33/Samsung Galaxy A53
- AKCIÓ! HP ZBook Studio G8 OLED WorkStation - i9 11900H 32GB DDR4 2TB SSD RTX 3070 8GB Win11
- Felújított laptopok / PC-k Számlával, garanciával! Ingyen Foxpost!
Állásajánlatok
Cég: Liszt Ferenc Zeneművészeti Egyetem
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest