Hirdetés
- laskr99: DFI és DFI Lanparty gyűjteményem
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- Lalikiraly: Kinek milyen setupja van?
- f(x)=exp(x): A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
- sziku69: Szólánc.
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- GoodSpeed: Keychron V6 Max (HU) Mechanikus vezetéknélküli billentyűzet (Bluetooth, RF, USB)
Új hozzászólás Aktív témák
-
rizsusz
újonc
Sziasztok,
igazat megvallva nagyon alap szinten vagyok programozásban, és ezért szeretném a segítségeteket kérni. A szakdolgozatomhoz találtam egy programot, ami a webcam képét jeleníti meg, illetve annak a szűrőkkel ellátott fajtáit. Az egyik ilyen szűrővel ellátott pictureboxon szeretném alkalmazni a PixelCount vagy a PixelCountWithoutBlack parancssort, és az így kapott pixelek számát egy label-ben megjeleníteni. Addig tisztában vagyok a dologgal, hogy egy dupla for ciklusban kell a picturebox szélességét és magasságát megadni, de ezután nem tudom, hogy kéne folytatnom. Remélem sikerült érthetően leírnom, és valaki tud rá jó megoldást ajánlani.
Segítségeteket előre is köszönöm!
Új hozzászólás Aktív témák
● ha kódot szúrsz be, használd a PROGRAMKÓD formázási funkciót!
- Szombathely és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Bittorrent topik
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- AMD vs. INTEL vs. NVIDIA
- „Új mérce az Android világában” – Kezünkben a Vivo X300 és X300 Pro
- Sorozatok
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- Battlefield 6
- Exkluzív órák
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- További aktív témák...
- BMW gyári alufelni, téli gumival
- Eladó LG OLED G4 55" 3 ÉV GARANCIA
- iPad Air 5th gen (2022) 11" Blue M1 Wi Fi + Cellular, ESR Rebound Hybrid Case 360 tok
- AKCIÓ!!! Új Sonos Ace - letisztult, vezetéknélküli fejhallgató Dolby Atmos hangzással, 30 óra aksi
- ÚJ iPhone 16 Pro Max 256GB Black Titanium (1 év Apple Care+)
- AKCIÓ! Sony PlayStation 5 Slim 1TB SSD lemezes konzol garanciával hibátlan működéssel
- HIBÁTLAN iPhone 13 Pro 128GB Graphite -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3747, 91% Akkumulátor
- Lenovo A485 Ryzen 5 pro 2500U, 16GB RAM, 256-512GB SSD, jó akku, számla, garancia
- HIBÁTLAN iPhone 12 Pro Max 128GB Silver -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3703, 100% Akkumulátor
- Update 10.18. - Bomba árak 2025-ben is! Üzleti - Consumer laptopok DELL FUJITSU HP LENOVO
Állásajánlatok
Cég: NetGo.hu Kft.
Város: Gödöllő
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest