Hirdetés
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- Lalikiraly: Kinek milyen setupja van?
- f(x)=exp(x): A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
- laskr99: DFI és DFI Lanparty gyűjteményem
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sziku69: Szólánc.
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- GoodSpeed: Keychron V6 Max (HU) Mechanikus vezetéknélküli billentyűzet (Bluetooth, RF, USB)
Új hozzászólás Aktív témák
-
rizsusz
újonc
Sziasztok,
igazat megvallva nagyon alap szinten vagyok programozásban, és ezért szeretném a segítségeteket kérni. A szakdolgozatomhoz találtam egy programot, ami a webcam képét jeleníti meg, illetve annak a szűrőkkel ellátott fajtáit. Az egyik ilyen szűrővel ellátott pictureboxon szeretném alkalmazni a PixelCount vagy a PixelCountWithoutBlack parancssort, és az így kapott pixelek számát egy label-ben megjeleníteni. Addig tisztában vagyok a dologgal, hogy egy dupla for ciklusban kell a picturebox szélességét és magasságát megadni, de ezután nem tudom, hogy kéne folytatnom. Remélem sikerült érthetően leírnom, és valaki tud rá jó megoldást ajánlani.
Segítségeteket előre is köszönöm!
Új hozzászólás Aktív témák
● ha kódot szúrsz be, használd a PROGRAMKÓD formázási funkciót!
- Amlogic S905, S912 processzoros készülékek
- Mibe tegyem a megtakarításaimat?
- Vezetékes FEJhallgatók
- Apple Watch Ultra - első nekifutás
- eBay-es kütyük kis pénzért
- TCL LCD és LED TV-k
- Telekom mobilszolgáltatások
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Autós topik
- További aktív témák...
- AKCIÓ!!! Új Sonos Ace - letisztult, vezetéknélküli fejhallgató Dolby Atmos hangzással, 30 óra aksi
- ÚJ iPhone 16 Pro Max 256GB Black Titanium (1 év Apple Care+)
- GAMING PC! Ryzen 7 5800x , Radeon RX6700XT, 32Gb RAM
- ASUS VZ24EHE 1080p / 75Hz / 60cm (23,8") IPS /1ms válaszidő / Gamer funkciók / FreeSync
- MSI MECH 2X RX 6600 XT - eladó!
- Azonnali készpénzes GAMER / üzleti notebook felvásárlás személyesen / csomagküldéssel korrekt áron
- ÚJ akku! Lenovo ThinkPad X1 Extreme Gen2 i7-9850H 16GB 512GB GTX1650 500nit UHD 1 év teljeskörű gar.
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 mini 256GB Midnight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3402
- BESZÁMÍTÁS! Microsoft XBOX Series X 1TB SSD fekete játékkonzol garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! MSI B450 R7 5800X 32GB DDR4 1TB SSD RTX 3080 10GB ZALMAN S2 TG Cooler Master 700W
Állásajánlatok
Cég: NetGo.hu Kft.
Város: Gödöllő
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest