- eBay-es kütyük kis pénzért
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- btz: Internet fejlesztés országosan!
- Gurulunk, WAZE?!
- Yutani: Yutani Retró Hangkártyái: OAK Mozart Wavetable
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- weiss: Pant* rant
- Steven: Sokat utazó kávéfüggők ide!
- Klaus Duran: 2025 dude
Új hozzászólás Aktív témák
-
szoke12
őstag
Sziasztok!
Keresgéltem a témában, de nem jutottam még megoldásra. A problémám, hogy a programomban van 3 usercontrol, és a főablakból szeretnék lefuttatni egy metódust az egyik controlban. Odáig eljutottam, hogy meghívjam, de megáll a futás és azt az üzenetet kapom, hogy "Az objektumhivatkozás nincs beállítva egyetlen objektumpéldányra sem."
A controlokat párhuzamosan hívom meg és egyszerre dolgozok bennük, és szeretnék mentést készíteni a pillanatnyi tartalmukból. A KablistaControl tartalmazza az ExportToCsv() metódust, ami egy lista elemeit kiírja egy csv fájlba. Ha a controlon belül hívom meg, minden rendben, elkészül a file, de ha a főablakból, akkor hiába van addigra feltöltve a lista, nem akarja. Mit csinálok rosszul?A meghívás:
(this.Parent as KablistaControl).ExportToCsv();
Új hozzászólás Aktív témák
● ha kódot szúrsz be, használd a PROGRAMKÓD formázási funkciót!
- Milyen videókártyát?
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- Odapakol erőben a Honor Pad GT2 Pro
- Motoros topic
- Sony MILC fényképezőgépcsalád
- BestBuy topik
- Mobil flották
- Iszonyatos mennyiségű hulladékkal járhat a Windows 10 terméktámogatásának vége
- Sok memóriát spórol a neurális textúratömörítés
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- További aktív témák...
- Bomba ár! Dell Latitude 5490 - i5-7GEN I 8GB I 256GB SSD I 14" HD I HDMI I Cam I W10 I Gari!
- LG 39GS95UE - 39" Ívelt OLED / QHD 2K / 240Hz & 0.03ms / 1300 Nits / NVIDIA G-Sync / AMD FreeSync
- Azonnali készpénzes Apple Macbook Air felvásárlás személyesen / csomagküldéssel korrekt áron
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i7 14700KF 32/64GB RAM RTX 5070Ti 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Apple iPhone 7 32GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest