- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- sh4d0w: Tökéletes töketlenség
- Geri Bátyó: Agglegénykonyha 2 – Főzés: szabályok, vagy szabadság?
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- Sgr_A: Számítógépeim aktualizálása cseréje
- Imilenni: Egy kis depi, remélem elfér itt :) 2#
Új hozzászólás Aktív témák
-
Sziasztok! Adott egy tanulgatos projekt. WPF + Entity framework. Egy HR-szerű appot irok, amiben dolgozokat lehet felvenni az adatbazisunkba. Van egy rakat tabla, pl. a Dolgozo tabla kapcsolatban all a Fizetestipusok tablaval, Beosztasok tablaval stb. Ezeket meg tudtam oldani, az xaml-ben bindinggal. A kerdesem az lenne, hogy hogyan szokas mondjuk egy olyan kapcsolatot a felhasznalo ele tarni es megvalositani, amiben junction table van, azaz pl. Egy Dolgozo tartozhat tobb ceghez is, ekkor adott egy Dolgozok tabla, egy Cegek tabla es a kettot osszekoto DolgozokCegek junction tabla. A cegnel ahol vagyok, ott MVVM patternnel jatszunk. Ugy terveztem, hogy lesz egy legordulo lista es abban checkboxok. Hogyan tovabb?
Új hozzászólás Aktív témák
● ha kódot szúrsz be, használd a PROGRAMKÓD formázási funkciót!
- Apple Watch Series 9 45mm, Újszerű, 1 Év Garanciával
- Telefon felvásárlás!! Apple iPhone 16, Apple iPhone 16e, Apple iPhone 16 Plus, Apple iPhone 16 Pro
- Assassins Creed Shadows Collectors Edition Xbox
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 14600KF 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- BESZÁMÍTÁS! ASUS TUF X570-PLUS WiFi X570 chipset alaplap garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest