- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- sziku69: Szólánc.
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- gerner1
- Argos: Adjátok vissza a netet! - szeretnék elaludni!
- btz: Internet fejlesztés országosan!
- bitpork: Phautós tali a Balcsinál 2025 Augusztus 2 napján (szombat)
Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
don_peter
senior tag
Srácok egy kis segítségre lenne szükségem.
Lehet nem is kicsire, remélem jó helyre írok.Csharp 2012-ben próbálok maradandót alkotni, de csak nehezen megy
Következő a helyzet.
Egy bin-fájlt kellene megnyitnom úgy, hogy szavanként olvassa be és a szavakat tömbökbe rendezné.
Eljutottam odáig, hogy txt-fájlt tudok megnyitni egészben listázva vagy soronként, esetleg karakterenként is le tudom bontani (a sorokat), de bin fájl esetében ez sajnos nem megy.Egy próba teszt file innen tölthető le: [link]
Nem vírusos, ez egy Sega MegaDrive játék ROM fájl.A lényege az lenne, hogy beolvasnám ezt a fájlt és byte-onként tömbbe rendezném az adatot aztán a további művelet egy másik hardverre történő COM-portos adatküldés lenne amit már megírtam illetve egy része már megvan és működik.
Persze ha nem kell tömbbe rendezni és úgy is lehet byte-onként az adatokat kiolvasni és küldeni úgy is jó..Valaki tudna segíteni e témában?
Előre is köszönöm.
Új hozzászólás Aktív témák
● ha kódot szúrsz be, használd a PROGRAMKÓD formázási funkciót!
- ASUS Z97-AR - i5 4670 - 8GB DDR3 - 120GB SSD - 500GB HDD
- AAM számla - Mini PC / SFF / MT / TWR - Brand gépek - HP / DELL / Lenovo - több db, 1 év garancia
- Garanciális Gamer Számítógép, PC (GTX 1070 8GB, I7-7700, 16GB RAM, SDD) Beszámítás Posta ok (32)
- iPhone 11 128GB fekete, gyárilag független, újszerű karcmentes állapot, 87% akku, legjobb ár!
- iPhone 12 128GB FEHÉR, gyárilag független, újszerű karcmentes állapot, 94% akku, doboz, legjobb ár!
- MacBook White unibody eladó töltőárban
- LG 55C4 - 48" OLED evo - 4K 144Hz - 0.1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync - HDMI 2.1 - A9 Gen7 CPU
- HUAWEI MateBook 13 2020 - Kijelző nélkül - I7-10510U - 16GB - 512GB SSD - Win11 - MAGYAR
- DDR5 16GB 8GB 32GB 4800MHz 5600MHz RAM Több db
- Telefon felvásárlás!! Apple Watch Series 6/Apple Watch Series 7/Apple Watch Series 8
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest