Hirdetés
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- eBay-es kütyük kis pénzért
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- Geri Bátyó: Agglegénykonyha 9 – Az impulzusvásárlás is lehet tudatos
- sidi: 386-os Chicony gázplazma laptop memóriabővítése
- tordaitibi: Windows rendszerek indítása EFI partíció nélkül
- GoodSpeed: Pillangóhatás: F billentyű meghibásodása -új gamer számítógépasztal
- potyautas: Idővándor
Új hozzászólás Aktív témák
-
trisztan94
őstag
Van nekem egy Button-öm. Meg még 15 másik - tehát összesen 16.
Ezeket a gombokat drag and drop módszerrel (WP Toolkitet alkalmazva) lehet behúzgálni egy dobozba. Ha megfelel a doboz feltételének a gomb, akkor eltüntetem (Collapsed Visiblity) és beállítom a doboz értékét a gomb értékére.
Ez eddig rendben is volt. Viszont most ki lett találva, hogy legyen cserélhető a doboz értéke, ergo, ha új gombot húzok bele miután már be lett húzva egy gomb, akkor a doboz értéke legyen az új gomb értéke, a korábban behúzott gomb pedig kerüljön vissza eredeti helyére.
Azzal van problémám, hogy nem tudom visszarakni a korábban behúzott gombot eredeti helyére.
Ezzel próbálkoztam:
Csináltam egy lastDroppedButton változót. Ez Button típusú, a ManipulationCompleted eseményben ennek értékül adom az aktuálisan húzott gombot.
Csináltam továbbá egy lastDroppedButtonInitialPositionnevű változót, ami Point típusú. Ennek értéket a ManipulationStarted eseményben adok:private void Button_ManipulationStarted(object sender, System.Windows.Input.ManipulationStartedEventArgs e)
{
dragTranslation = new TranslateTransform();
draggedButton = (Button)sender;
lastDroppedButtonInitialPosition.X = draggedButton.TransformToVisual(DragNDrop).TransformBounds(new Rect(0, 0, draggedButton.Width, draggedButton.Height)).X;
lastDroppedButtonInitialPosition.Y = draggedButton.TransformToVisual(DragNDrop).TransformBounds(new Rect(0, 0, draggedButton.Width, draggedButton.Height)).Y;
}Ez szépen el is menti a gomb eredeti helyét.
Tehát a kérdésem az lenne, hogy hogyan tudom explicit megmondani egy gombnak, hogy a pozíciója x,y legyen?
Új hozzászólás Aktív témák
● ha kódot szúrsz be, használd a PROGRAMKÓD formázási funkciót!
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- HP notebook topic
- Hyundai, Kia topik
- Milyen belső merevlemezt vegyek?
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Felforgatná Kína a technológiai világrendet
- 5.1, 7.1 és gamer fejhallgatók
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Videós, mozgóképes topik
- További aktív témák...
- HGST HUH721010AL5200 10TB 7.2k SAS HDD, DELL branded, nettó 40000Ft + ÁFA, 1 év garancia
- Eladó Xiaomi 14 5G 5G 16/512GB / 24 hó jótállás
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i7 14700KF 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- LG OLED & OLED evo Televíziók -30%
- Eladó egy wittings steel hr sport hibrid okos óra dobozával töltővel
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest