- sziku69: Szólánc.
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- eBay-es kütyük kis pénzért
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- f(x)=exp(x): A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
- icemad: Melyik vpn-t? Help please...
- sh4d0w: Én és a számítógép
- Viber: ingyen telefonálás a mobilodon
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
Új hozzászólás Aktív témák
-
trisztan94
őstag
Van nekem egy Button-öm. Meg még 15 másik - tehát összesen 16.
Ezeket a gombokat drag and drop módszerrel (WP Toolkitet alkalmazva) lehet behúzgálni egy dobozba. Ha megfelel a doboz feltételének a gomb, akkor eltüntetem (Collapsed Visiblity) és beállítom a doboz értékét a gomb értékére.
Ez eddig rendben is volt. Viszont most ki lett találva, hogy legyen cserélhető a doboz értéke, ergo, ha új gombot húzok bele miután már be lett húzva egy gomb, akkor a doboz értéke legyen az új gomb értéke, a korábban behúzott gomb pedig kerüljön vissza eredeti helyére.
Azzal van problémám, hogy nem tudom visszarakni a korábban behúzott gombot eredeti helyére.
Ezzel próbálkoztam:
Csináltam egy lastDroppedButton változót. Ez Button típusú, a ManipulationCompleted eseményben ennek értékül adom az aktuálisan húzott gombot.
Csináltam továbbá egy lastDroppedButtonInitialPositionnevű változót, ami Point típusú. Ennek értéket a ManipulationStarted eseményben adok:private void Button_ManipulationStarted(object sender, System.Windows.Input.ManipulationStartedEventArgs e)
{
dragTranslation = new TranslateTransform();
draggedButton = (Button)sender;
lastDroppedButtonInitialPosition.X = draggedButton.TransformToVisual(DragNDrop).TransformBounds(new Rect(0, 0, draggedButton.Width, draggedButton.Height)).X;
lastDroppedButtonInitialPosition.Y = draggedButton.TransformToVisual(DragNDrop).TransformBounds(new Rect(0, 0, draggedButton.Width, draggedButton.Height)).Y;
}Ez szépen el is menti a gomb eredeti helyét.
Tehát a kérdésem az lenne, hogy hogyan tudom explicit megmondani egy gombnak, hogy a pozíciója x,y legyen?
Új hozzászólás Aktív témák
● ha kódot szúrsz be, használd a PROGRAMKÓD formázási funkciót!
- AKCIÓ! Lenovo ThinkPad X13 Gen 5 üzleti notebook - Ultra 5 135U 16GB DDR5 512GB SSD Intel Win11
- Nvidia Quadro M2000/ P2000/ P4000/ RTX 4000/ RTX 5000/ RTX A2000
- Részletre elviheted akár 365 napra. Bankmentes. Gamer Laptopok , Gamer monitorok
- REFURBISHED és ÚJ - HP USB-C Dock G5 docking station (5TW10AA) - 3x4K felbontás, 144Hz képfrissítés
- Telefon felvásárlás!! iPhone 15/iPhone 15 Plus/iPhone 15 Pro/iPhone 15 Pro Max
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest