- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- eBay-es kütyük kis pénzért
- GoodSpeed: Bye PET Palack, hello SodaStream
- sh4d0w: Netflix? Ugyan, VW előfizetés!
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Geri Bátyó: Agglegénykonyha – bevezető - igényfelmérés
- LordAthis: AI Kérdés érkezett - 3600 soros Spagetti kód refaktorálása és budget
- sziku69: Szólánc.
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
Új hozzászólás Aktív témák
-
trisztan94
őstag
Sziasztok!
Windows Phone 8-ra fejlesztek. Egy fényképezési lehetőséget szeretnék implementálni az alkalmazásomban, de meggyűlt a bajom vele
A probléma az, hogy miután megtörtént a fényképezés (cam.CaptureImage()), nem lép be automatikusan se a CaptureStarted, se a CaptureCompleted, se semmilyen másik metódusba, ahogy ez a kép illusztrálja:
Semmilyen hibát nem kapok, debugger szimplán végigmegy a cam.CaptureImage()-en, majd átlép az OnButtonRelease() metósuba és kész. A telefon viszont sikeresen lefényképezi, mivel a vaku villan és egy pillanatra "megáll" a kép, tehát látni az elkészített képet, csupán nem tudom sehogy sem elmenteni..
Itt van PasteBin-en az egész osztály, én úgy látom, hogy minden eseménykezelőt helyesen lőttem be, de biztos az én részemen van valami hiba.Tudnátok vetni rá egy pillantást, hátha Ti észrevesztek valamit?
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
● ha kódot szúrsz be, használd a PROGRAMKÓD formázási funkciót!
- EK-Quantum Velocity RGB - Full Nickel
- Újszerű Creality K1 MAX + CFS garanciális, nyomtatótér: 300 x 300 x 300 mm 160 óra üzemidő
- Extrém teljesítményű gamer PC (AMD Ryzen 7 5700X, Radeon RX 7900 XTX) LEGJOBB ÁR/ÉRTÉK ARÁNY!
- Garanciális Gamer Számítógép, PC (RTX 3060Ti, I5-10400, 16GB Ram, SSD) Beszámítás! Posta ok! (37)
- Garanciális Gamer Számítógép, PC (GTX 1070 8GB, I3-10105, 16GB Ram, SSD) Beszámítás! Posta ok! (36)
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 256GB Pink -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3207
- ÁRCSÖKKENTÉS Menő retró konfig: Q9550, Gigabyte P43, 4GB RAM, ASUS GT730
- Panasonic TX-L47E5Y 47" LED TV eladó
- HP ZBook 15 G6 i7-9850H 16GB RAM 512GB SSD NVIDIA Quadro T2000 15.6 FHD 1 év garancia
- MikroTik CCR1009-7G-1C-1S+ Cloud Router
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest