- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Candy: IGPU dGPU passthrough, avagy a nem minden arany, amin megy a Furmark
- Klaus Duran: Marathon
- sziku69: Szólánc.
- hcl: Samsung S21FE pakolás
- MasterDeeJay: Comet lake (10gen) és DDR3 - mert ilyet is lehet!
- Luck Dragon: Alza kuponok – aktuális kedvezmények, tippek és tapasztalatok (külön igényre)
- norbx: IRC a 90-es évek és a 2000-es évek elején
- Mr Dini: Mindent a StreamSharkról!
Új hozzászólás Aktív témák
-
trisztan94
őstag
Sziasztok!
Windows Phone 8-ra fejlesztek. Egy fényképezési lehetőséget szeretnék implementálni az alkalmazásomban, de meggyűlt a bajom vele

A probléma az, hogy miután megtörtént a fényképezés (cam.CaptureImage()), nem lép be automatikusan se a CaptureStarted, se a CaptureCompleted, se semmilyen másik metódusba, ahogy ez a kép illusztrálja:
Semmilyen hibát nem kapok, debugger szimplán végigmegy a cam.CaptureImage()-en, majd átlép az OnButtonRelease() metósuba és kész. A telefon viszont sikeresen lefényképezi, mivel a vaku villan és egy pillanatra "megáll" a kép, tehát látni az elkészített képet, csupán nem tudom sehogy sem elmenteni..
Itt van PasteBin-en az egész osztály, én úgy látom, hogy minden eseménykezelőt helyesen lőttem be, de biztos az én részemen van valami hiba.Tudnátok vetni rá egy pillantást, hátha Ti észrevesztek valamit?

Új hozzászólás Aktív témák
● ha kódot szúrsz be, használd a PROGRAMKÓD formázási funkciót!
- Elektromos autók - motorok
- Itt a Galaxy S26 széria: az Ultra fejlődött, a másik kettő alig
- Gyúrósok ide!
- The Division 2 (PC, XO, PS4)
- Vezeték nélküli fülhallgatók
- Elkészült az SMIC 5 nm-es node-ja, de a kínaiaknak haszna nincs rajta
- PayPal
- Yettel topik
- ASUS ROG Ally
- Telekom mobilszolgáltatások
- További aktív témák...
- Ritkaság! Kékséges Nothing Phone 3A 12GB/256GB - 1 év garancia
- GYÖNYÖRŰ iPhone 14 Pro Max 128GB Deep Purple -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3791
- Xiaomi Redmi Pad 8,7 64GB, Wi-ti, 1 Év Garanciával
- Új HP 17 FHD IPS AMD Ryzen5 7520U 4.3Ghz 8GB DDR5 256GB SSD AMD Radeon 610M Graphics Win11 Garancia
- Akció! Felsőkategóriás Gamer PC! I9 14900K / RTX 5080 16GB / 32GB RAM / 2TB Nvme SSD
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest