Hirdetés
- eBay-es kütyük kis pénzért
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sziku69: Szólánc.
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- Luck Dragon: Alza kuponok – aktuális kedvezmények, tippek és tapasztalatok (külön igényre)
- balojazz: Szódakészítés üzembiztosan és olcsón! Figyelem, csak hardcore szódázóknak!
- Candy: AOOSTAR WTR PRO – NAS, alkoss, gyarapíts
Új hozzászólás Aktív témák
-
manrick
tag
Nálam ez jól rakja ki. Vagy már rosszúl tárolod le, de akkor csak megnézed egy szerkesztővel, hogy milyen kódolásba raktad.
Igen megnéztem és rendben van.
Kipróbáltam hogy létrehoztam új html fájl, és beleillesztettem a program által létrehozottból kimásolt kódot és úgy tökéletesen működött.
Próbáltam hogy beállítottam a karakterkészletet is (iso-8859-1), de így sem jó.
Nagyon érdekes, hogy ha szerkeztővel csinálok egy html fájlt akkor minden ok, de ha a programmal csináltatom meg, ami végülis ugyanazt csinálja amit én, csak egy részét változóból szedi ki.
Ami még érdekes, hogy a program által létrehozott kód teljesen megegyezik az általam létrehozottal. Mégsem jó a böngészőben, csak ami szerkeztőben készült.
Új hozzászólás Aktív témák
● ha kódot szúrsz be, használd a PROGRAMKÓD formázási funkciót!
- Dell Latitude 7420 érintőkijelzős // Core i5 1145G7 // 16GB // 256GB // A- kategória
- Apple iPhone 14 128gb - Erősen használt, kamera nem működik, akku 85%
- Apple watch SE 2 44mm cellular akku 100%
- 0perces DDR5 5600 vadiúj 2x16GB memória 1 év garancia
- ZBook Studio 15 G8 15.6" FHD IPS i7-11850H RTX A2000 32GB 512GB NVMe ujjlolv IR kam gar
- Telefon felvásárlás!! Xiaomi Redmi 9, Xiaomi Redmi 9AT, Xiaomi Redmi 10, Xiaomi Redmi 10 2022
- MikroTik RB5009UPr+S+IN
- Honor X6 /4/64GB / Kártyafüggetlen / 12Hó Garancia
- AKCIÓ! Gigabyte RX 7900XTX Gaming OC 24GB videokártya garanciával hibátlan működéssel
- Endgame Gear & Xtrfy gamer egerek /MZ1/OP1 8K/XM2we/XM1R/XM1 RGB (fehér/fekete/lila)/
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest