Hirdetés
- hcl: Huawei Mate 10 kókányolás
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- GoodSpeed: Pillangóhatás: F billentyű meghibásodása -új gamer számítógépasztal
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Fire/SOUL/CD: INGYENES Clone és Backup-Restore alkalmazások tesztje [2024]
- Parci: Milyen mosógépet vegyek?
- btz: Internet fejlesztés országosan!
Új hozzászólás Aktív témák
-
Lacces
őstag
Megnyugtatlak ez nem az! Magamnak akartam. De kaptam ezt stuktogrammot, és mit ne mondjak... elég csúnya lett... Bár én még ennél szebb megoldást nem igazán láttam.
Visszafejtése legalább egyszerű.De ha van egy szép kódsora arra, hogy a lengyel formára hozást hogyan meg lehet nagyon profi módon megírni! Az most mondja, vagy hallgasom el örökre
De prog2-n Listákat kellett írni, és Bináris Kereső Fát... De az osztály már megvolt írva, és a metódusok is, de a metódust meg kellett írni.
Figyelj:
public bool insert(int key)
public bool removeAll(int key)
public bool addLast(int key)
és a többi.
Semmilyen más paramétert nem kaphat a metódus, rekurzív megírás kizárva, egyéb osztályok, interfészek használata tilos. Ez a no comment kategória.refaktorálható lenne? Az alatt mit értesz?
Új hozzászólás Aktív témák
● ha kódot szúrsz be, használd a PROGRAMKÓD formázási funkciót!
- Új és újszerű 13-14 Gamer, ultrabook, üzleti, 2in1, X360, Touch készülékek kedvező áron Garanciával
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 14600KF 32/64GB DDR5 RAM RTX 5070Ti 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- BESZÁMÍTÁS! GB H610M i3 13100F 16GB DDR4 512GB SSD RTX 2060 6GB Cooler Master MB320L ARGB ADATA 600W
- Tablet felvásárlás!! Apple iPad, iPad Mini, iPad Air, iPad Pro
- Telefon felvásárlás!! Honor 90 Lite/Honor 90/Honor Magic5 Lite/Honor Magic6 Lite/Honor Magic5 Pro
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest