Hirdetés
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- Mert itt biztos, hogy megmarad.
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- sidi: Samsung Deskmaster 386s/20n
- sziku69: Szólánc.
- eBay-es kütyük kis pénzért
Új hozzászólás Aktív témák
-
adam_
senior tag
válasz
ArchElf #1664 üzenetére
A probléma megoldását, meg úgy képzeltem el, hogy ugye van ez az eddig kész kockák amik kattintásra reagálnak, egyenlőre csak nullákat tartalmaz. Azt szeretném elérni, hogy az egyes (véletlenszerűen) kikevert kockák közül valamelyikbe ilyen logóféleségek lennének hajóképpen, amiket ha eltalálok eltünik.
A másik gondom az az, hogy torpedószerűen, azt hogyan tudom megadni, mint a tipikus torpedós játékokba, hogy akörül számok vannak ahol van torpedó, és ahol meg nincs ott nullákat adjon ki cellaértéknek, ha rákattintok egy kockára.
Én valahogy így "lebutítva" képzeltem el, de sztem ez is jó lehet. Ötletek, tippek?
Bár lehet a második rész felesleges is, cska egyenlőre jeleket kreáljon, amiket véletlenszerűen keverjen meg, és nyomásra megjelenjennek (a hajók)
Új hozzászólás Aktív témák
● ha kódot szúrsz be, használd a PROGRAMKÓD formázási funkciót!
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Gépész 3D tervezőrendszerek
- Bluetooth hangszórók
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- Hearthstone: Heroes of Warcraft - free online CCG
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Gitáros topic
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Borderlands 4
- További aktív témák...
- RAZER Viper V2 Pro fehér (Hiányos) INGYEN FOXPOST
- ASUS ROG STRIX 1000W Gold Aura Edition RGB Moduláris Tápegység PCIE 5 ATX 3 12VHPWR
- Asus Rog Thor II 1000W Platinum OLED RGB Moduláris Tápegység
- 32" Interaktiv Monitor Érintőképernyővel - Iiyama ProLite TF3237MSC-B3AG Touch-
- Apple Iphone 12 64gb kék -független-
- DELL Precision 5560 i7-11850H 16GB 512GB T1200 FHD+ 1 év garancia
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T490 - i5-8GEN I 8GB I 256GB SSD I 14" FHD I Cam I W10 I Garancia!
- AKCIÓ! DELL PowerEdge R630 rack szerver - 2xE5-2660v4 (28c/56t, 2.0/3.2GHz), 96GB RAM, 4x1G, áfás
- Akció! Hordozható GAMER Monitor! MSI MAG162V ! 15.6 1920x1080 FULLHD! Bolti ár fele!
- Bomba ár! HP Elitebook 840 G1 - i5-4GEN I 8GB I 180GB SSD I 14" HD+ I Cam I W10 I Garancia!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest