- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- sh4d0w: Netflix? Ugyan, VW előfizetés!
- WhrlpoolMind: Az eredeti lemez utánozhatatlan illata
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Geri Bátyó: Megint tahó voltam – SZEMÉLYISÉGFEJLŐDÉS
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Meggyi001: Nyilvános wc-k.....még mindig hiánypótló...
- sziku69: Szólánc.
- Mr Dini: Mindent a StreamSharkról!
- GoodSpeed: AMD Ryzen 7 7700X vs AMD Ryzen 9 9900X Cinebench R23 & R24 Benchmarkokban mérve
Új hozzászólás Aktív témák
-
Shyro
csendes tag
Sziasztok!
Itt a programom, ami annyit csinál, hogy bekéri a felhasználónevet, jelszót, és az email címet, majd ezeket az adatokat egy új rekordban elmenti az adatbázis megfelelő táblájába.
Ahhoz, hogy meglévő felhasználónevet és emailt ne lehessen megadni a username/email_beker függvényt használom, ami ha talál false értékkel, és ha nem talál létező felhasználót/emailt true-val tér vissza.
A problémám itt jelentkezik, ugyanis a:
MySqlDataReader reader = user_keres.ExecuteReader(); -nél ezt a hibaüzenetet kapom:
"Connection must be valid and open.Az igazság az, hogy előtte a programrészben már megnyitom a "connection"-t, itt:
if (!connect_check)
Connection_Open(); - metódussal.Megpróbáltam kiolvasni try...catchel, hogy mit küld vissza a MySQL, de egyszerüen meghalt a program. Nincs ötletem a dologra, hogy mi lehet a probléma.
Ha valakinek van, annak nagyon megköszönném ha megosztaná velem!
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
● ha kódot szúrsz be, használd a PROGRAMKÓD formázási funkciót!
- Bomba ár! Dell Latitude 5430 - i7-1255U I 16GB I 512SSD I HDMI I 14" FHD I Cam I W11 I NBD Garancia
- Apple Watch SE 2 44mm, Újszerű, 1 Év Garanciával
- Azonnali készpénzes AMD Radeon RX 9000 sorozat videokártya felvásárlás személyesen/csomagküldéssel
- IKEA (HAVREHOJ) tablet tartó
- MacBook Pro 16 2021 M1 Pro 32GB 512GB 1 év garancia
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest