- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Rap, Hip-hop 90'
- sziku69: Szólánc.
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- bitpork: Phautós tali a Balcsinál 2025 Augusztus 2 napján (szombat)
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- eBay-es kütyük kis pénzért
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
Új hozzászólás Aktív témák
-
luzer0901
csendes tag
Sziasztok köszi a segítséget, de akkor szerintem maradnak a betűk.
-
luzer0901
csendes tag
Sziasztok még egy olyan kérdésem lenne, hogy végre eljutottam a sakkal egy jó darabig, de én betűkkel jelöltem a bábukat viszont azt szeretném, hogy a bábuk képét lehessen ott láttni, ezt, hogy tudom megoldani. A segítséget előre is köszi.
-
luzer0901
csendes tag
Igazából az nem megy hogy nagyon nem tudom, hogy hogyan induljak el alépések megfogalmazásában
-
luzer0901
csendes tag
válasz
martonx #2298 üzenetére
Egyrészt köszi, hogy legalább segítesz másrészt én nem azt kértem, hogy írd meg helyettem hanem azt hogy segíts az elindulásban. A feladat így hangzik
ldjuk meg valamilyen módon az Excelben, hogy a munkalapon valamilyen módon jelzett sakkbábukkal játszani tudjon
egymással 2 személy. Oldjuk meg, hogy a játék kezelje a sakkhoz tartozó lépéseket és szabályokat -
luzer0901
csendes tag
Azt tudom, de nem sok mindennel vagyok tisztában vele, egyszerűen probáltam megérteni, de nem megy
-
luzer0901
csendes tag
Tudom, hogy nem egy nehéz dolgot kértem, de én nagyon hülye vagyok a vba-hoz és ez a legfőbb probléma. Amúgy egy kis segítségnek is örülnék, bárkitől.
-
luzer0901
csendes tag
Valaki olyat keresek aki akár pénzért, de segítene nekem egy vba-s sakk létrehozásában.
-
luzer0901
csendes tag
Sziasztok ,ha valaki tudna segíteni nekem egy sakkhoz alapot ajálani azt nagyon megköszönném
Új hozzászólás Aktív témák
- Gumi és felni topik
- VR topik (Oculus Rift, stb.)
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Háztartási gépek
- NBA és kosárlabda topic
- Milyen okostelefont vegyek?
- Yettel topik
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Formula-1
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- További aktív témák...
- Eladó Garanciális (2027.10.08) AMD 7700 processzor
- 0 perces RYZEN laptop, eredeti Win10! FullHD IPS / 12GB DDR4 / 1TB M.2 SSD! LEGOLCSÓBB SZÁMLÁS ÁR!
- ASUS ROG STRIX 850W Gold Aura Edition RGB Moduláris Tápegység PCIE 5 ATX 3 2x 12VHPWR
- Corsair RM850i 850W Gold Moduláris Tápegység
- Corsair RM750X 750W Gold Moduláris Tápegység
- Telefon felvásárlás!! Xiaomi Redmi Note 12, Xiaomi Redmi Note 12 Pro, Xiaomi Redmi Note 12 Pro+
- BESZÁMÍTÁS! Asus TUF A620M R7 7700 32GB DDR5 1TB SSD RX 6800 XT 16GB ZALMAN I3 NEO Gigabyte 750W
- Samsung Galaxy A55 5G / 8RAM 256 GB /Gyárifüggetlen / 12Hó Garancia
- Homepod Mini /// Újszerű // Számla + Garancia
- Azonnali készpénzes Intel i3 i5 i7 i9 12/13/14 gen processzor felvásárlás személyesen / csomagküldés
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest