- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- vrob: Az utolsó DOS játékok 1996 - 1997-ben, egy korszak lezárul
- Rap, Hip-hop 90'
- Gurulunk, WAZE?!
- sziku69: Szólánc.
- btz: Internet fejlesztés országosan!
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Meggyi001: RTX 5060 - Az új népkártya?
- bitpork: Phautós tali a Balcsinál 2025 Augusztus 2 napján (szombat)
Hirdetés
Köszönjük a sok biztatást, támogatást! Egy rövid ideig még féláron tudsz hirdetni, előfizetni!
Új hozzászólás Aktív témák
-
Messss
csendes tag
ÜDV!
Újabb kérdésem lenne.
Létrehoztam 2 objektumot, az egyikbe nyitottam egy excel fájlt, ezt tudom is kezelni, nincs vele gond. A másikba pedig egy word-öt.
A Wordbe beszúrtam egy szövegmezőt text1 névvel. Egy formról szeretnék ennek értéket adni.Wrd = CreateObject("Word.Application")
Wrd.Visible = True
Wrd.Documents.Open("F:\Szerzodes.doc")
Wrd.Documents.text1 = TextBox1.Text 'itt a hiba.... -
Messss
csendes tag
Köszönöm az infókat. Létrehoztam már a kapcsolatot az excelem és a grid között, szépen meg is jelenik.
Belevetem magam a dokumentációknak, lehet-e olyat, hogy online legyen a kapcsolat a grid és az excel között, tehát ha elemet adok az excelhez, akkor az megjelenjen a grid-en is.Köszi mégegyszer.
-
Messss
csendes tag
Köszi, akkor ezt benéztem a MultiColumn-al....
Viszont a grid sem lesz jó nekem, mivel ahogy látom ehhez kellene access, akiknek pedig készülne az alkalmazás, azoknak nincsen.
Épp ezért én excel-el akartam megoldani. Tehát a Form1_Load-be betölteni az excel-ből az adatokat ebbe a ListBox-ba, az adatok felvitelekor pedig bekerülne excel-be is és a ListBox-ba is. Excel nyilvántartásra is szükség van, így ezt tartom logikusnak. Azonban sehogy sem tudom táblázatos megjelenítésre bírni a ListBox-ot.
-
Messss
csendes tag
ÜDV!
Sztem egy egyszerű kérdésem lenne, azonban sehol nem találom rá a választ, illetve bárhogy próbálom megoldani a problémát, valami hibába ütközök.
Visual Studio2010-et használok. Egy több oszlopos listbox-ot szeretnék készíteni.
A listbox beállításainál be is állítottam true értékre a MultiColumn-t.
Azonban nem tudom, hogy adhatok a ListBox1-hez értékeket úgy, hogy azok táblázatos formában jelenjenek meg.
A lista oszlopszámát be kell állítanom?
Előre is köszi!
Új hozzászólás Aktív témák
- Milyen autót vegyek?
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Miért álltak az oldalak egy hétig, mi történt?
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- eBay
- Call of Duty: Modern Warfare III (2023)
- Folyószámla, bankszámla, bankváltás, külföldi kártyahasználat
- Milyen videókártyát?
- Multimédiás / PC-s hangfalszettek (2.0, 2.1, 5.1)
- Minden, ami Unreal Engine
- További aktív témák...
- Referencia Weboldallal Világítós bill+laptop bill magyarítás. Rania 3M -is! Touchpadok is.Posta ok
- Samsung Galaxy Watch 7 44mm Bluetooth / 1 hónap garancia / zöld / szép állapot
- Telefon felvásárlás!! iPhone 16/iPhone 16 Plus/iPhone 16 Pro/iPhone 16 Pro Max
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 512GB Starlight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3077, 100% Akkumulátor
- HIBÁTLAN iPhone SE 2020 128GB Red -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS2192, 100% Akkumulátor
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest