- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- MasterDeeJay: H110-es lapban 10.gen Comet Lake működhet?
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Gurulunk, WAZE?!
- Lalikiraly: SÜNI energiaital.
- Viber: ingyen telefonálás a mobilodon
- MasterDeeJay: Legújabb beszerzésem: Sata to Sas adapter
- sziku69: Szólánc.
Új hozzászólás Aktív témák
-
Messss
csendes tag
ÜDV!
Újabb kérdésem lenne.
Létrehoztam 2 objektumot, az egyikbe nyitottam egy excel fájlt, ezt tudom is kezelni, nincs vele gond. A másikba pedig egy word-öt.
A Wordbe beszúrtam egy szövegmezőt text1 névvel. Egy formról szeretnék ennek értéket adni.Wrd = CreateObject("Word.Application")
Wrd.Visible = True
Wrd.Documents.Open("F:\Szerzodes.doc")
Wrd.Documents.text1 = TextBox1.Text 'itt a hiba.... -
Messss
csendes tag
Köszönöm az infókat. Létrehoztam már a kapcsolatot az excelem és a grid között, szépen meg is jelenik.
Belevetem magam a dokumentációknak, lehet-e olyat, hogy online legyen a kapcsolat a grid és az excel között, tehát ha elemet adok az excelhez, akkor az megjelenjen a grid-en is.Köszi mégegyszer.
-
Messss
csendes tag
Köszi, akkor ezt benéztem a MultiColumn-al....
Viszont a grid sem lesz jó nekem, mivel ahogy látom ehhez kellene access, akiknek pedig készülne az alkalmazás, azoknak nincsen.
Épp ezért én excel-el akartam megoldani. Tehát a Form1_Load-be betölteni az excel-ből az adatokat ebbe a ListBox-ba, az adatok felvitelekor pedig bekerülne excel-be is és a ListBox-ba is. Excel nyilvántartásra is szükség van, így ezt tartom logikusnak. Azonban sehogy sem tudom táblázatos megjelenítésre bírni a ListBox-ot.
-
Messss
csendes tag
ÜDV!
Sztem egy egyszerű kérdésem lenne, azonban sehol nem találom rá a választ, illetve bárhogy próbálom megoldani a problémát, valami hibába ütközök.
Visual Studio2010-et használok. Egy több oszlopos listbox-ot szeretnék készíteni.
A listbox beállításainál be is állítottam true értékre a MultiColumn-t.
Azonban nem tudom, hogy adhatok a ListBox1-hez értékeket úgy, hogy azok táblázatos formában jelenjenek meg.
A lista oszlopszámát be kell állítanom?
Előre is köszi!
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Hardcore café
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Milyen légkondit a lakásba?
- Mobil flották
- OLED monitor topik
- Debrecen és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- Székesfehérvár és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Egyre csak fejlődik az AI, emberek tízezreit rúgja majd ki a BT
- További aktív témák...
- LENOVO ThinkBook 13s - 13.3" FullHD IPS - i5-10210U - 8GB - 256GB SSD - Win11 - MAGYAR
- BESZÁMÍTÁS! Asus ROG Flow Z13 + ROG XG RTX 3070 - i9 12900H 16GB DDR5 RAM 1TB SSD + RTX 3070 8GB WIN
- Eladó Új Motorola G31 4/64GB szürke / 12 hónap jótállással!
- IBM/Lenovo Thinkpad T60
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i7 14700KF 32/64GB RAM RTX 4070 Ti Super GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest