Hirdetés
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- mefistofeles: A furcsa hobbi.....
- GoodSpeed: Pillangóhatás: F billentyű meghibásodása -új gamer számítógépasztal
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- Szevam: Csányi Vilmos - Az elveszett ember
- f(x)=exp(x): A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
Új hozzászólás Aktív témák
-
scampi
csendes tag
válasz
cs_gaborka #261 üzenetére
Nem egy windows reinstallara gondoltam, mert az ellen nem kívánok védekezni, ha neki megéri, hogy minden x edik használat után újrarakja vagy backup ból visszaállítja a win t, akkor legyen. Ennél az alkalmazásnál nincsen install/uninstall. Itt csupán egy dll importálásáról van szó egy másik alkalmazásba. Ha regisztrálja törlődnek a rejtett fájlok. Arra lettem volna kíváncsi van e más bevett módszer nem csak a ''szemetelés''. A kulcs, a transzformáció pedig szerintem semmiképpen nem törhető egyszerüen (bár ez nézőpont kérdése).
[Szerkesztve] -
scampi
csendes tag
Sziasztok! A következő kérdésem lenne. Visual basicben kellet írnom egy dll t amit egy másik program használ tulajdonképpen archiválásra. Ebből a progiból kellene nekem shareware verziót csinálnom ( x nap kipróbálási idő és/vagy y archiválás). Ha lejár az idő vagy elérte az előre meghatározott archiválások számát regisztrálnia kell. A regisztrációs részét már megoldottam egy fix kulcsot és egy egyirányú transzformációt használok. Erről persze, hogy ez eggyirányú fgv- e ill . fix kulcsos megoldás mennyire biztonságos (pl statisztikai alapú támadások ellen) lehetne vitatkozni. Szerintem ezzel nem lesz gond. Azonban hogyan tudnám elkerülni, hogy a registrybe írt, lejáratot meghatározó értékeket (titkosítottak) ne törölje. Jelenleg ártalmatlannak tűnő rejtett fájlokat teszek a windows könyvtáron belűlre. Ha nincs registry bejegyzés, de van/vannak fájlok lezár a program. Azonban ha megtalálja ezeket a fájlokat és azokat is törli a próba előröl kezdődik. Ez ellen nem lehet máshogy védekezni?
Új hozzászólás Aktív témák
- Xbox Game Pass Ultimate előfizetések kedvező áron
- Olcsó Notebook! Dell Latitude E7280! I5 7300U / 8GB DDR4 / 256GB SSD!
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 7600X 32/64GB RAM RX 7800 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Motorola Moto G32 / 8/256GB / Kártyafüggetlen / 12 Hó Garancia
- HIBÁTLAN iPhone 13 mini 128GB Pink -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3286
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest