Hirdetés
Legfrissebb anyagok
LOGOUT témák
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- GoodSpeed: Munkaügyi helyzet Hajdú-Biharban: észak és dél!
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- hcl: Poco F2 Pro facepalm
- urandom0: Száműztem az AI-t az életemből
- f(x)=exp(x): A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
- bb0t: Ikea PAX gardrób és a pokol logisztikája
- P.e.t.ya.: Agyvízgőz-szelep
PROHARDVER! témák
Mobilarena témák
IT café témák
Keresés
Új hozzászólás Aktív témák
-
Dian
friss újonc
Sziasztok,
Nem tudom tud e vki segíteni nekem. Lenne egy megoldandóm, viszont sem a VBA-hoz sem a makrokhoz nem értek, így csak reménykedni tudok, hogy lesz vkinek egy kész megoldása.
Köszönöm szépen előreEgy több lapból álló excel egyik lapfüléből (legyen ez védett 1) folyamatosan gyűjteni kellene, egy másik lapra automatikusan, hogy mikor, kicsoda, mit, miről, mire módosított. És nyilván ne lehessen kitörölni ezt a fület.
A védett 1 lapfül, ahol módosítani lehet és ezt követni is szeretnénk, ott bizonyos oszlopokba csak bizonyos személyek írhatnak, de ezt egyszerű excel megoldással meg lehetett csinálni.
Új hozzászólás Aktív témák
Aktív témák
Új fizetett hirdetések
- Apple iPhone 15 Pro Max 256GB, Megkímélt, Kártyafüggetlen, Töltővel, Dobozzal, 1 Év Garanciával!
- MSI Prestige 16 AI Studio 16" QHD+ IPS Ultra 7 155H RTX 4060 32GB 1TB NVMe ujjolv IR kam gar
- Gamer PC - i5 12400f, RX 6700XT, 16gb RAM + Garancia
- Ryzen5 4500/ RX5700XT/ 16GB DDR4 alapú konfig/ garancia/ ingyen foxpost
- Apple Magic Mouse (USB-C) - Fehér
Üzleti előfizetők hirdetései
- Samsung Galaxy A20e 32GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Gamer PC-Számítógép! Csere-Beszámítás! R5 5500 / RX 6700XT 12GB / 32GB DDR4 / 512GB SSD
- KÜLÖNLEGES RITKASÁG! VADIÚJ Microsoft Surface Pro 12 12" Snapdragon X Plus 16GB 512GB LEVENDULA 686g
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 7500F 16/32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Telefon felváráslás!! Xiaomi Redmi Note 11, Xiaomi Redmi Note 11 Pro, Xiaomi 11 Lite
Állásajánlatok
Cég: BroadBit Hungary Kft.
Város: Budakeszi
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest