Legfrissebb anyagok
LOGOUT témák
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- MasterDeeJay: SATA to SAS adapter
- btz: Internet fejlesztés országosan!
- Viber: ingyen telefonálás a mobilodon
- Argos: Szeretem az ecetfát
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- gerner1
PROHARDVER! témák
Mobilarena témák
IT café témák
Új hozzászólás Aktív témák
-
Dian
friss újonc
Sziasztok,
Nem tudom tud e vki segíteni nekem. Lenne egy megoldandóm, viszont sem a VBA-hoz sem a makrokhoz nem értek, így csak reménykedni tudok, hogy lesz vkinek egy kész megoldása.
Köszönöm szépen előreEgy több lapból álló excel egyik lapfüléből (legyen ez védett 1) folyamatosan gyűjteni kellene, egy másik lapra automatikusan, hogy mikor, kicsoda, mit, miről, mire módosított. És nyilván ne lehessen kitörölni ezt a fület.
A védett 1 lapfül, ahol módosítani lehet és ezt követni is szeretnénk, ott bizonyos oszlopokba csak bizonyos személyek írhatnak, de ezt egyszerű excel megoldással meg lehetett csinálni.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Aktív témák
- Elemlámpa, zseblámpa
- Autós topik
- Counter-Strike: Global Offensive (CS:GO) / Counter-Strike 2 (CS2)
- CURVE - "All your cards in one." Minden bankkártyád egyben.
- Xbox Series X|S
- NVIDIA GeForce RTX 5070 / 5070 Ti (GB205 / 203)
- Apple Watch
- Interactive Brokers társalgó
- Path of Exile (ARPG)
- The Division 2 (PC, XO, PS4)
- További aktív témák...
Új fizetett hirdetések
Üzleti előfizetők hirdetései
- Csere-Beszámítás! RTX Számítógép PC Játékra! R5 8400F / RTX 3070Ti / 32GB DDR5 / 1TB SSD
- Bomba ár! Fujitsu LifeBook U7310 - i5-10GEN I 16GB I 256SSD I 13,3" FHD I HDMI I Cam I W11 I Gari!
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 9800X3D 32/64GB RAM RTX 5070Ti 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- AKCIÓ! MSI Z690 i7 12700K 32GB DDR4 1TB SSD RX 6800 16GB Phanteks P600S Cooler Master 750W
- Lenovo Yoga Pro 9 (16IMH9) - Intel Core Ultra 9 185H, RTX 4060, 32GB, érintős ELKELT
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest