- eBay-es kütyük kis pénzért
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- bitpork: Phautós tali a Balcsinál 2025 Augusztus 2 napján (szombat)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- sziku69: Szólánc.
- Mr Dini: Mindent a StreamSharkról!
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
Új hozzászólás Aktív témák
-
26centi
csendes tag
Helló,
Kösz az ötleteket, sajnos a megoldás nem ez lett.
Nem értem, hogy miért, de annak ellenére, hogy egy alőző sorban aktiválom (mindegy, hogy .select vagy .activate-el) a cél munkalapot, a rows(n).select sort csak úgy fogadja el, hogy előtte a munkalapot is beírom.
Ez működik:
Worksheets("missing cost centers").Activate
Worksheets("missing cost centers").Rows(n).SelectEz nem működik:
Worksheets("missing cost centers").Activate
Rows(n).Select (Rows(CStr(n) & ":" & CStr(n)).Select -el sem)A makrót ugyan a forrás munkalaphoz hoztam létre, de ha ez a baj, akkor sem értem a hibaüzenetet. Ha a cél munkalap aktiválása a sor kiválasztás sorra már nem hat, akkor miért nem választja ki az n. sort az anya-(forrás)munkalapon???
Úgy látszik itt még bőven van mit megtanulni a hivatkozásokról, mert a hétköznapi logika alapján ez elég katyvasz.
Egyébként kösz a tippeket, a cellánkénti másolás és a képernyőfrissítés kikapcsolása is hasznomra lesz még.
Derűs, dolgos munkanapot
Új hozzászólás Aktív témák
- Layer 2 Plus (Layer 3 Lite) Passzív rack switch, 24x1G + 4x10G SFP+ , SFP-kkel FS S3900-24T4S-R
- Eladó/Lenovo X240 Ultrabook/I5-4300U/8GB DDR3/Win 10Pro/12,5"!!!
- LG OLED55C9 prémium TV - 140cm, 4k, 120Hz - apró vizuális hibával
- Erős Gamer / Munka PC i7-14700, RTX 3070 Ti, 32GB RAM, 1TB SSD
- Samsung Galaxy A52S 5G Dual 8/256
- Felsőkategóriás merev csöves Gamer PC! I7 12700KF / RTX 3090 24GB / 32GB DDR5 / 1TB SSD!
- Bomba ár! HP Elitebook 840 G1 - i5-4GEN I 8GB I 180GB SSD I 14" HD+ I Cam I W10 I Garancia!
- HP ZBook 15 G6 i7-9850H 32GB RAM 1000GB SSD NVIDIA Quadro T2000 15.6 FHD 1 év garancia
- HIBÁTLAN iPhone 13 mini 256GB Midnight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3044
- 13-14" Új és használt laptopok , üzletitől a gamerig , kedvező áron. Garanciával !
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest