Hirdetés
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- MasterDeeJay: Harc a DDR5 árak ellen
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- djculture: Éhezők ssd és memória viadala.
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- GoodSpeed: Munkaügyi helyzet Hajdú-Biharban: észak és dél
- D@reeo: Pi-hole és a Telekom Sagemcom F@st 5670 DNS beállítása
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
Új hozzászólás Aktív témák
-
e-newsee
addikt
Sziasztok, tudna nekem valaki segíteni?
Adott egy excel macro, ami annyit tud, hogy megadod neki egy tetszőleges windows ablak nevét, amibe az excelből adatokat fog bemásolgatni.
Teszi ezt úgy, hogy meg kell adni egy táblázatban magát az adatot, és hogy mit csináljon ezután a windows.Pl.: beírja az adatot, majd vár egy kicsit, majd nyom 3 tabot, beír egy másik adatot, majd nyom egy entert, aztán vár egy kicsit, majd kezdi elölről a következő excel sor alapján.
Ez nagyjából így nézne ki, ezen a táblázaton lépked végig, és beszínezi, ahol épp tart, hogy lássam:
A gondom az, hogy ha a forrás táblázat kilóg a képből, akkor nem tudom, hol tart, és mennyi van még vissza.
Olyan megoldás érdekelne, ami mondjuk a B oszlopban megnézi az utolsó színezett cella sorszámát, és folyamatosan frissíti azt a B2 cellában. Így mindig tudnám, hogy hol jár épp a macró, és mikor ér a végére.
Próbáltam összerakni internetről, de annyira láma vagyok ehhez, hogy nem sikerült.Köszi előre is!

Új hozzászólás Aktív témák
- Full Prémium! Gamer PC-Számítógép!Rog Maximus XII! I9 10850K / RTX 3080 Suprim / 32GB DDR4 / 2TB SSD
- MSI Pro mp273qw e2
- Dell Latitude 5330 - 13,3" touch, i5-1245U, 16GB RAM, SSD, EU bill., jó akku, számla, garancia
- Asztali PC , i7 6700 , RTX 2060 , 16GB DDR4 , 512GB SSD
- Dell Latitude 5430 - i5-1245U, 16GB RAM, 512GB SSD, jó akku számla, garancia
- 35" ASUS ROG Swift PG35VQ curved GAMER monitor
- Intel Core i5 4440 4mag 4szál processzor garanciával hibátlan működéssel
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad X13 G1- i5-10310U I 16GB I 256SSD I 13,3" FHD Touch I Cam I W11 I Gari!
- LG 27GS95QE - 27" OLED / QHD 2K / 240Hz & 0.03ms / 1000 Nits / NVIDIA G-Sync / AMD FreeSync
- iPhone 14 Pro 128GB 100% (1év Garancia)
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: BroadBit Hungary Kft.
Város: Budakeszi