- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Argos: Szeretem az ecetfát
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- btz: Internet fejlesztés országosan!
- hdanesz: Hyundai Ioniq 28kWh - Első benyomások - második felvonás
- sziku69: Szólánc.
- koxx: Bloons TD5 - Tower Defense játék
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
Új hozzászólás Aktív témák
-
e-newsee
addikt
Sziasztok, tudna nekem valaki segíteni?
Adott egy excel macro, ami annyit tud, hogy megadod neki egy tetszőleges windows ablak nevét, amibe az excelből adatokat fog bemásolgatni.
Teszi ezt úgy, hogy meg kell adni egy táblázatban magát az adatot, és hogy mit csináljon ezután a windows.Pl.: beírja az adatot, majd vár egy kicsit, majd nyom 3 tabot, beír egy másik adatot, majd nyom egy entert, aztán vár egy kicsit, majd kezdi elölről a következő excel sor alapján.
Ez nagyjából így nézne ki, ezen a táblázaton lépked végig, és beszínezi, ahol épp tart, hogy lássam:A gondom az, hogy ha a forrás táblázat kilóg a képből, akkor nem tudom, hol tart, és mennyi van még vissza.
Olyan megoldás érdekelne, ami mondjuk a B oszlopban megnézi az utolsó színezett cella sorszámát, és folyamatosan frissíti azt a B2 cellában. Így mindig tudnám, hogy hol jár épp a macró, és mikor ér a végére.
Próbáltam összerakni internetről, de annyira láma vagyok ehhez, hogy nem sikerült.Köszi előre is!
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Új monitor állvány - csak össze lett szerelve
- Csere-Beszámítás! Gamer PC Számítógép! R9 3900X / RX 6700XT / 32GB DDR4 / 1TB SSD
- BESZÁMÍTÁS! 4TB Samsung 870 EVO SATA SSD meghajtó garanciával hibátlan működéssel
- Apple iPhone 12 Pro 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Beszámítás! Apple iPad Pro 13 2024 M4 512GB Cellular tablet garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest