Hirdetés
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- hcl: Poco F2 Pro facepalm
- Sapphi: StremHU | Source – Self-hostolható Stremio addon magyar trackerekhez
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- sziku69: Szólánc.
- urandom0: Száműztem az AI-t az életemből
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- eBay-es kütyük kis pénzért
Új hozzászólás Aktív témák
-
vilag
tag
válasz
sztanozs
üzenetére
Azt már próbáltam.
Működik is a dolog, azonban hiába állítom be, hogy a saját tulajdonba vételt megtagadom mindekitől, ha mentés máskénttel elmenti (és felülírja) a fájlt, akkor minden ilyen beállíts ment a levesbe.
Ráadásul a beállítása is elég nehézkes, pláne, hogy domain váltás miatt az újonnan jött kollégákat ki sem tudom tallózni, így persze a jogokat sem tudom beállítani hozzájuk.
(A domain váltás következtében kialakult ilyen jellegű problémát pedig több mint egy éve nem javították, és szerintem nem is fogják.)Egyébként én abból indulok ki, hogy ha megnyitás közben képes az excel állítani a jogot (mert ugye az, hogy megkérdezze, az is a Workbook_Open()-ben van), akkor valahogy csak meg lehet oldani, hogy hagyjuk ki a kérdést (vagy esetleg válaszoljunk programból). Csak a hogyanra nem tudom a választ.
Új hozzászólás Aktív témák
- Thermalright tulajok topikja
- iPad topik
- Poco F6 5G - Turbó Rudi
- Külső merevlemezek - USB, eSATA, FireWire HDD
- Rogyásig pakolható a Cooler Master Cosmos szériás csúcsháza
- TCL LCD és LED TV-k
- Kerékpárosok, bringások ide!
- ArchiCAD és Artlantis topik
- Azonnali alaplapos kérdések órája
- Milyen videókártyát?
- További aktív témák...
- ASUS ROG PG39WCDM Ívelt Gamer Oled Monitor!39"/2k ultrawide/240hz/0,03ms/Gsync-Freesync/Type-C/!
- Akciós! Makulátlan MacBook Pro 16" i9 16GB 1TB 5500M asztro szürke részletek a leírásban.
- UF Lenovo Yoga 9i x360 Érintős Hajtogatós Laptop Tab 14" -50% i7-1360P 16/1TB Iris Xe 2,8K OLED 90Hz
- iPhone 13 Pro Max 256GB Graphite megkímélt állapotban eladó!
- WACOM INTUOS Pen & Touch S - Digitalizáló rajztábla
Állásajánlatok
Cég: ATW Internet Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest