- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- KISDUCK: Diétás kaja tipp
- Flashback: Olcsó emulátoros kézi konzol R36S
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Doky586: SecureBoot kulcsok frissítése (2026 nyara)
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- eBay-es kütyük kis pénzért
- GoodSpeed: Samsung DV90DG52A0ABLE hőszivattyús szárítógép
Új hozzászólás Aktív témák
-
Sziasztok!
Az egyetemen van programozásom és Visual Studio-ban toljuk, de nem voltam bent a múlt héten előadáson, mert beteg voltam. Eközben a tanár adott házi feladatot. A másik nagy probléma, hogy szerbül tanulok (Ekonomski Fakultet Subotica) és elég gyatrán megy...
Console application-nal dolgozunk (ezt így kell írni?
) és a következő a házi feladat:1.) Írj egy programot, amely fogad 7 számot a felhasználótól és kiírja a számok összegét, amelyek nagyobbak 10-nél.
2.) Írj egy programot, amely fogad 5 számot a felhasználótól és kiírja a legkisebbet.
3.) Írj egy programot, amely fogad 5 számot a felhasználótól és kiírja hányszor vitt be a felhasználó páros számot.
A fordítás kicsit fura, de máshogy nem tudtam. Valaki "megcsinálná" helyettem? Nem tudom mekkora bonyolultságú a dolog, de plusz pontokat jelent én pedig nem tudom megoldani...
Előre is köszönöm a segítséget.
Új hozzászólás Aktív témák
- Dell Precision 3561,15.6" FHD,i7-11850H,16GB DDR4,512GB SSD,T600 4GB VGA,WIN11
- 202 - Lenovo Yoga Pro 9 (16IAH10) - Intel Core U7 255H, RTX 5060 (ELKELT)
- GYÖNYÖRŰ iPhone 12 Mini 64GB Black -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4167, 94% Akksi
- iking.hu Apple MacBook Pro 14 (2021) 32GB/2TB használt, karcmentes 90% akku (108 ciklus)
- Apple iPhone 15 128 GB Pink 1 év Garancia Beszámítás Házhozszállítás
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Central PC számítógép és laptop szerviz - Pécs
Város: Pécs
) és a következő a házi feladat: