Hirdetés
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Gurulunk, WAZE?!
- mefistofeles: Az elhízás nem akaratgyengeség!
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- iPhone témaösszefoglaló
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- Geri Bátyó: Agglegénykonyha 14 – Kések, késélezés
- MasterDeeJay: Comet lake (10gen) és DDR3 - mert ilyet is lehet!
Új hozzászólás Aktív témák
-
Sziasztok!
Az egyetemen van programozásom és Visual Studio-ban toljuk, de nem voltam bent a múlt héten előadáson, mert beteg voltam. Eközben a tanár adott házi feladatot. A másik nagy probléma, hogy szerbül tanulok (Ekonomski Fakultet Subotica) és elég gyatrán megy...
Console application-nal dolgozunk (ezt így kell írni?
) és a következő a házi feladat:1.) Írj egy programot, amely fogad 7 számot a felhasználótól és kiírja a számok összegét, amelyek nagyobbak 10-nél.
2.) Írj egy programot, amely fogad 5 számot a felhasználótól és kiírja a legkisebbet.
3.) Írj egy programot, amely fogad 5 számot a felhasználótól és kiírja hányszor vitt be a felhasználó páros számot.
A fordítás kicsit fura, de máshogy nem tudtam. Valaki "megcsinálná" helyettem? Nem tudom mekkora bonyolultságú a dolog, de plusz pontokat jelent én pedig nem tudom megoldani...
Előre is köszönöm a segítséget.
Új hozzászólás Aktív témák
- AZONNAL KÉSZLETRŐL! Intel Core i5 14600K 64GB 6000MHz RAM 2TB Gen4 SSD RTX 5060 8GB FSP 750W
- HIBÁTLAN iPhone 12 Pro Max 256GB Silver -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4306, 100 AKKSI
- Utolsó raktáron! Apple Mac Studio M2 Ultra 24/60 mag, 64GB RAM, 1TB SSD - 27% ÁFA
- szinteÚJ 2030 Gar! Dell Pro Max 14 Ryzen AI 9 HX PRO 370 32GB LPDDR5X 512GB NVMe SSD
- HP EliteBook 830 G5, G6 13,3" i5, 16GB RAM, SSD, jó akku, számla, 6 hó gar
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
) és a következő a házi feladat: