- sziku69: Szólánc.
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- sh4d0w: Én és a számítógép
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- eBay-es kütyük kis pénzért
- f(x)=exp(x): A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
Új hozzászólás Aktív témák
-
szotyi/kecsó
csendes tag
válasz
szotyi/kecsó #1 üzenetére
ROM váltással oldódott meg. Van fizikai módszer is.
-
szotyi/kecsó
csendes tag
Sziasztok,
Szeretném a segítségetek kérni.
Van egy Lenovo Vibe S1Lite telefonom(S1La40) aminél a hívó feleknél van visszhang minden hívásnál. Olvastam egy AEC nevű beépített funkcióról, ami vonatkozhat erre, de csak programozásbani ki bekapcsolást találtam hozzá.
Volt egy tégla szintig formázás a telefonon, és most egy S1La40_S294_161229_16G_ROW stock rommal fut -ha ez számít.
Headsettel nincs probléma, tehát jó eséllyel csak a telefon hangszóró-mikrofon összehallása okozhatja a gondot.
Minden ötletet, segítséget szívesen fogadok az ügyben, de leginkább olyanokét, akiknek volt már hasonló problémájuk, tudják mi lehet pontosan az ok.
Előre is köszönöm az esetleges segítséget.
Új hozzászólás Aktív témák
- Brutál szép állapot!! Apple iPhone 14 Pro Max 128GB 91% akkumulátor - Deep Purple
- IPhone 14 Pro 128GB gyári független megkímélt jó akku
- Apple iPhone 14 Plus (Használt, független , 128 GB, 6 GB RAM, Fekete)
- Apple iPhone 12 Pro Max (Használt, független , 128 GB, 6 GB RAM, Szürke)
- Apple iPhone 15 Pro Max (használt, Független, 256 GB, 8 GB RAM, Natúr Titánium)
- Új Dell 13 XPS 9315 Touch 4K+ HDR DolbyVision i7-1250U 10mag 16GB 512GB Intel Iris XE Win11 Garancia
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 14400F 16/32/64GB RAM RX 9060 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- BESZÁMÍTÁS! Asus ROG STRIX Z490-G Gaming alaplap garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! Microsoft XBOX Series X 1TB SSD fekete játékkonzol garanciával hibátlan működéssel
- HIBÁTLAN iPhone 13 Pro Max 128GB Graphite -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3391
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest