- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- weiss: Logi MX Master 3S FW NEM frissítés
- btz: Internet fejlesztés országosan!
- MasterDeeJay: Alacsony fogyasztású házi szerver a korábbi projektekből összeépítve
- f(x)=exp(x): A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
- bambano: Bambanő háza tája
Hirdetés
Aktív témák
-
moonman
titán
nem tudom, honnan veszed, hogy a drivered támogatja. ha támogatná, működne, ugyanis semmit nem kell beállítani hozzá.
"On Windows 7 and later, the operating system installs a virtual device if a Hosted Network capable wireless adapter is present on the machine. This virtual device normally shows up in the “Network Connections Folder” as ‘Wireless Network Connection 2’ with a Device Name of ‘Microsoft Virtual WiFi Miniport adapter’ if the computer has a single wireless network adapter."
-
rezme
tag
igy van
egyébként hogy szedted ki a hozzászólásaimat? -
rezme
tag
Nah szóval újjításként belerakták a win7 be ezt a vwifi nevezetű dolgot ami elviekben szoftveresen 2 adapterre osztja szét a wifiadapter. Ez mind szép és jó csak miután kb 1 napja kijöttek a windows 7 wifi driverek (amiknek kötelező támogatni ez a technológiát) megpróbálkoztam a használatával sikertelenül mivel a hálozati kapcsolatokban ugyan úgy csak 1 adapter van. Azért nyitottam ezt a fórumot hogy keressek hozzáértő embereket akik tudnának segíteni ebben a kérdésben nekem és azoknak akik ezt még használni szeretnék!
Várom a hozzáértőket!
Aktív témák
Hirdetés
- 27%-OS ÁFÁS SZÁMLA I Jogtiszta Microsoft digitális és fizikai termékek I DIGITALKEYZ.COM
- Assassin's Creed Shadows Collector's Edition PC
- Windows, Office licencek kedvező áron, egyenesen a Microsoft-tól - Automata kézbesítés utalással is!
- Windows 10/11 Home/Pro , Office 2024 kulcsok
- Játékkulcsok olcsón: Steam, Uplay, GoG, Origin, Xbox, PS stb.
- GYÖNYÖRŰ iPhone 12 mini 64GB Green -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3054, 96% Akkumulátor
- BESZÁMÍTÁS! MSI B550M R7 5700X 32GB DDR4 1TB SSD RTX 4070 12GB NZXT H710I Be Quiet 650W
- Telefon Felvásárlás!! iPhone 14/iPhone 14 Plus/iPhone 14 Pro/iPhone 14 Pro Max
- Apple Watch SE 40mm 32GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- BESZÁMÍTÁS! AOC 24B1XHS 60Hz FHD IPS 7ms monitor garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest