Hirdetés
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Luck Dragon: Alza kuponok – aktuális kedvezmények, tippek és tapasztalatok (külön igényre)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Geri Bátyó: Agglegénykonyha 14 – Kések, késélezés
- Geri Bátyó: Agglegénykonyha 13 – Néhány egyszerű, de finom étel
- hmzs: Fujitsu Futro S920 csúcsra járatva
- sziku69: Szólánc.
- talmida: My Art II.
Aktív témák
-
moonman
titán
nem tudom, honnan veszed, hogy a drivered támogatja. ha támogatná, működne, ugyanis semmit nem kell beállítani hozzá.
"On Windows 7 and later, the operating system installs a virtual device if a Hosted Network capable wireless adapter is present on the machine. This virtual device normally shows up in the “Network Connections Folder” as ‘Wireless Network Connection 2’ with a Device Name of ‘Microsoft Virtual WiFi Miniport adapter’ if the computer has a single wireless network adapter."
-
rezme
tag
igy van

egyébként hogy szedted ki a hozzászólásaimat?
-
rezme
tag
Nah szóval újjításként belerakták a win7 be ezt a vwifi nevezetű dolgot ami elviekben szoftveresen 2 adapterre osztja szét a wifiadapter. Ez mind szép és jó csak miután kb 1 napja kijöttek a windows 7 wifi driverek (amiknek kötelező támogatni ez a technológiát) megpróbálkoztam a használatával sikertelenül mivel a hálozati kapcsolatokban ugyan úgy csak 1 adapter van. Azért nyitottam ezt a fórumot hogy keressek hozzáértő embereket akik tudnának segíteni ebben a kérdésben nekem és azoknak akik ezt még használni szeretnék!
Várom a hozzáértőket!
Aktív témák
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 256GB Blue -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4659, 100% Akksi
- BESZÁMÍTÁS! MSI B450M R3 4100 8GB DDR4 240GB SSD GTX 1050Ti 4GB Asus Vento AD DeepCool 400W
- BESZÁMÍTÁS! 2TB Samsung 980 PRO NVMe SSD meghajtó garanciával hibátlan működéssel
- Beszámítás! VALVE INDEX virtuális valóság szemüveg garanciával hibátlan működéssel
- HIBÁTLAN iPhone 15 Pro 128GB Natural Titanium -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4401
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest