- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- mefistofeles: Az elhízás nem akaratgyengeség!
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- kenand: Hol volt, hol nem volt, Thunderbolt...
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Mr Dini: Mindent a StreamSharkról!
- sziku69: Szólánc.
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- bambano: Bambanő háza tája
Aktív témák
-
Loha
veterán
Én is VirtualDub-al digitalizálom a VHS felvételeket, de szerintem VHS esetén az mpetg2 mesziről elkerülendő...
huffyuv-ban veszem fel 640*480-ban, és DivX-ben tömörítem 2000kbps-al.
Még a 2000kbps is kevés nekik legalább 4000kbps-al kellene, hogy ne romoljon tovább az eleve is szar felvétel...
[Szerkesztve] -
eziskamu
addikt
Ki milyen progival, és milyen beállításokkal archivál vhs-ről?
-
eziskamu
addikt
Milyen szűrőket érdemes használni virtualdubmod-ban, vagy esetleg utólag virtualdubban egy olyan mpeg2-es felvételhez,ami vhs kazettáról készült.
Tudom, hogy az lenne a legjobb ha mjpeg-ben vagy huffyuvban venném fel, de nem volt se tárhelyem, se időm. A felvétel a leadtek pvr -el mpeg2 optimal beállításokkal készült (720*576-os felbontás), a kép nem ugrál, de a színek haloványak, valamint utólag a hangon is kellene bizonyos részeket zajmentesíteni, és hangosítani. Valamint mivel ez egy 10 perces anyag lenne, meg lehetne-e oldani, hogy hagyományos cd-r-re dvd formátumba felrakni, és mellé pár képet is felrakni, amiket menüből lehetne elérni?
Aktív témák
- MacBook Pro 16" M1 16GB RAM 27%-os áfás számla (0231)
- LG 32UQ85V-W / 32" Nano IPS / 4K 3840x2160 / Gyárilag Kalibrált / HDR 400 / USB Type-C 90W
- Apple iPhone 15 128 GB Kék 12 hónap Garancia Beszámítás Házhozszállítás
- Xbox One X 1 TB + kontroller 6 hó garancia, számlával!
- Keresünk iPhone 15/15 Plus/15 Pro/15 Pro Max
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: Central PC számítógép és laptop szerviz - Pécs
Város: Pécs