Hirdetés
- Ketogén étrend
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sh4d0w: StarWars: Felismerés
- [K2]: AnyDesk átverés
- sziku69: Szólánc.
- Gurulunk, WAZE?!
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- V.Milán: Lapdiffúzor nyomáseloszlása: gondoltad volna?
Új hozzászólás Aktív témák
-
gabo9201
senior tag
válasz
dethroner
üzenetére
Valaki tudna működő megoldást arra, hogy a VDub kezelje az MPEG2-t?

-
dethroner
veterán
-
-
válasz
dethroner
üzenetére
a liksoft-ost úgy is megpróbálhatod hogy no audio, ha így megy akkor tényleg a hang a bűnös
úgy értem hogy mivel hozzárakni engedi így beállítod a video/compression értéket s így nem lesz jóval nagyobb a kapott eredmény
amúgy tényleg, a film alatt milyen hang van? mp3, ac3, ...?
-
liksoft
nagyúr
válasz
dethroner
üzenetére
Szerintem ez AC3 hang, amit nem kezel korrekt módon a VD. Legalább a hangot célszerű lenne átalakítani WAV-ba, és amikor össze lett rakva egybe, akkor újra tömöríteni. Én a VDMOD-dal szoktam a hangot kiszedni, "PX3's AC3 to WAV" progival átalakítani (pont a hang csúszásai miatt!), majd szegmensenként visszarakni a WAV-ot (VD 1.9....), összefűzni, és mikor egyben van, akkor tömöríteni a hangot.
-
Balinov
titán
válasz
dethroner
üzenetére
Csak 1 tipp, igaz teljesen mas megkozelitesbol. Ha lehetoseged van, szedd le a darabokat ujbol, Pl. a Freemake Video Downloader-rel, ami freeware es meg tudod adni, konkretan milyen formatumban kapja le a YT-s videokat.
Ezzel elvileg le tudod egyezo formatumban szedni a klippeket, amit utana osszefuzol VD-vel
udv
Balinov
Új hozzászólás Aktív témák
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- Milyen okostelefont vegyek?
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- Facebook és Messenger
- Pánik a memóriapiacon
- Kamionok, fuvarozás, logisztika topik
- Vírusirtó topic
- Tesla topik
- Kuponkunyeráló
- Kodi és kiegészítői magyar nyelvű online tartalmakhoz (Linux, Windows)
- További aktív témák...
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7800X3D 32/64GB RAM RTX 5070Ti 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Google Pixel 10 Pro XL Moonstone Super Actua 120 Hz, Pro kamera 5 zoom 256 GB Használt,Gari
- HIBÁTLAN iPhone 13 mini 128GB Midnight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3330, 100% Akksi
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 14600KF 16/32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- BESZÁMÍTÁS! ASUS H510M i7 10700 16GB DDR4 512GB SSD RTX 2070 SUPER 8GB AeroCool Quantum Mesh 650W
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest

Újra átkonvertáltam pár egymást követő fájlt ugyanazon audio és video beállításokkal és eddig hiba nélkül összeillesztette a félbevágott részeket, most ezt írja, amikor összefűzném: