- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sziku69: Szólánc.
- GoodSpeed: AMD Ryzen 7 7700X vs AMD Ryzen 9 9900X Cinebench R23 & R24 Benchmarkokban mérve
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- LordAthis: AI (és másra is használt) Cluster építése - Második Cikk
- koxx: Bloons TD5 - Tower Defense játék
- btz: Internet fejlesztés országosan!
- bambano: Bambanő háza tája
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
Új hozzászólás Aktív témák
-
dethroner
veterán
-
-
dethroner
veterán
válasz
liksoft #2016 üzenetére
ÁÁ, srácok kicsit részletesebben. Nagyon nem vagyok otthon ebben a témában. Eddigi kapcsolatom a virtualdub-al annyi volt, hogy bizonyos avi fájlokat nem olvas be házimozim. Na, eddig ezekben a videót konvertáltam át xvid mpeg 4-be. De ennyi, ehhez meg nem kellett túl nagy ész.
De most volt egy film, amit sehol máshol nem leltem fel. A film 13 részre van szedve és néhány rész még külön kétfelé vágva. A kettévágott részeket gond és hiba nélkül tudom összefűzni. De a többi összefűzés nem megy -
dethroner
veterán
Virtualdub 1.9.11 szerintem azért nem talált nálam xvid codec-et, mert a program 64 bites verziójával próbálkoztam. A 32 bites látja az avi fájlokat. De továbbra sem értem hogy az összefűzés után miért csúszik a hang. És most ennél a változatnál már a direct stream copy-nál miért csinál 10X akkor fájlt, mint az a kettő, amiből készül?
-
dethroner
veterán
A segítségetek kérném, mert már a hajam tépem. Youtube-ról leszedtem egy több részből álló videót. Össze akartam fűzni őket, de a magyar 1.5.4-es program azt írta, nem tudja összefűzni, mivel "cannot append segment the audio streams have different sampling rates" . Ennek a magyar verziónak nincs külön audio beállítási része, ezért videó tömörítés opciónál kiválasztottam hogy az xvid mpeg4 codec alatt tömörítse újra, és így az összes részt átkonvertáltam. Elkezdtem a részeket összefűzni, de az egyesítés után a hozzáadott részben csúszni kezdett a hang, pedig minden részt külön-külön minden rész tökéletes volt.
Próbálkoztam az 1.9.11-es virtualdub-bal is, de az meg nem talál a kitömörítéshez codec-et, holott K-lite codecpack fent van. Mi a francot csináljak?
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Crucial P5 Plus 1TB NVMe PCIe Villámgyors rendszermeghajtó, 1 év garanciával!
- ASUS ROG STRIX 1000W 80+ Gold Erő, stabilitás, jövőállóság! 8év garancia
- 4x be quiet! Light Wings 140mm PWM High-speed Látványos, brutális légáram!
- Nintendo Switch 1/2 games
- be quiet! Dark Rock Elite RGB Halk, brutális teljesítmény, prémium dizájn! 3év garancia
- Dell G15 5520 Gamer FHD IPS 120Hz i7-12700H 14mag 16GB 512GB Nvidia RTX 3060 6GB 140W Win11 Garancia
- ALIENWARE Area-51 R6 Threadripper Edition 1920X
- HIBÁTLAN iPhone 13 Pro 256GB Silver -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3101
- Bomba ár! HP Pro X360 11 G1 - Intel N4200 I 4GB I 128GB SSD I 11,6" HD Touch I Cam I W10 I Gari
- Apple iPhone 13 Pro Max 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest