Hirdetés
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: MárkaLánc
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- f(x)=exp(x): A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
- urandom0: Száműztem az AI-t az életemből
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
Új hozzászólás Aktív témák
-
gabo9201
senior tag
Sziasztok!
Olyan kérdésem van, hogy megoldható-e az VirtualDub-ban, hogy egymás után automatikusan több videót konvertáljon át? Adott sok darab hosszabb, rövidebb Full HD videó és ezekből szeretnék Divx-et csinálni átlagos asztali lejátszóra.
Szóval van egy átméretezés, egy Divx codec 800kbps, és egy AAC-ből MP3 128kbps konverzió. Az eredeti videók beállításai azonosak.
Egyenként meg tudom csinálni, de ilyen mennyiségű videónál ez elég munkaigényes lenne.
Előre is köszönöm ha valaki tud tanácsot adni!

-
gabo9201
senior tag
válasz
dethroner
üzenetére
Valaki tudna működő megoldást arra, hogy a VDub kezelje az MPEG2-t?

-
gabo9201
senior tag
Üdv!
Van itt ez az x264 Codec. Na most én ezt szeretném használni, de nem tudom hogyan kell feltelepíteni. Amikor letöltöm próbálom elindítani az exe-t, de semmit sem csinál. Mit kell ezzel csinálni?

Mod.:
Op. rendszer Win7 64-bit, próbáltam a 32-biteset is feltenni de az is dettó ugyanezt csinálja.
-
gabo9201
senior tag
Leszedtem a 32bites VirtualDub-ot és így már tényleg működik.

Viszont ennek a codecnek elég bonyolult (számomra) a felhasználói felülete. Például még azt sem találom, hogy hol lehet beállítani a felbontást és a bitrátát

Meg azt sem tudom például, hogy ez:
mit állít? Tehát ez a "single pass ratefactor"
Meg akkor ott van még a képkockasebesség is, azt hol találom?

-
gabo9201
senior tag
válasz
joecontra
üzenetére
Köszi!
A videó infót a TheKmplayer médiainfójánál szoktam megnézni gondolom az is megteszi

Most feltettem ezt a h264-es codecet amit küldtél, de a VirtualDub még nem jeleníti meg. Valahol hozzá kellene adnom?
-
gabo9201
senior tag
válasz
joecontra
üzenetére
Na ezt még én sem tudom

Viccet félretéve minden megoldás érdekel. Most találtam egy ilyet és fel is tettem. Így már megjelent a listában az Xvid is.

Lehet, hogy ez már megfelelő is nekem, még nem próbáltam ki milyen minőségben, milyen hatékonysággal és sebességgel dolgozik.
Az lenne a jó ha tudnátok valami olyan codec-et ajánlani ami lehetőleg képes 4 magot kihasználni (tehát viszonylag gyors) jó minőséget csinál lehetőleg minél kisebb méretben.
Persze azt tudom, hogy mindhárom dolog nem igazán szokott egyszerre teljesülni, csak valami olyan kellene ami jó kompromisszum a dolgok között.Egyébként Fraps-al felvett FullHD játék tömörítésére kellene.

-
gabo9201
senior tag
Üdv mindenkinek!
Olyan kérdésem lenne, hogy VirtualDubbal hogyan tudok konvertálni egy avi-t?
Gondolom fel kell hozzá tenni codec-eket. Ha tényléeg codec kell, akkor azt honnan tudom beszerezni? Telepíteni kell vagy bemásolni valahova?Jelenleg csak ezt írja ki mikor a Compression-t nézem:
Előre is köszi!

Új hozzászólás Aktív témák
- Macbook Pro 14" A2442 2021 M1 Pro 16GB 512GB (2022-es gyártás)
- Macbook Pro 14" A2442 2021 M1 Pro 16GB 1Terra (2022 gyártás) 2
- NIKON D7500 - DSLR fényképezőgép váz (+ teljes NIKON szett!)
- Macbook Pro 14" A2442 2021 M1 Pro 16GB 1Terra (2022 gyártás) 1
- Macbook Pro 16" A2141 2019 i9 32GB 1Terra (94 Ciklus 93% akku!!) (2020.11.30.)
- Apple iPhone 13 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Bomba ár! HP Revolve 810 G2 - i5-G4 I 8GB I 180GB SSD I 11,6" HD Touch I Cam I W10 I Garancia
- 5G Lenovo ThinkPad P14s Gen 3 Intel Core i7-1280P Nvidia T550 32GB 512GB 1 év teljeskörű garancia
- DJI Mic Mini (2 TX + 1 RX + Töltő tok)
- Apple iPhone 15 Pro 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: BroadBit Hungary Kft.
Város: Budakeszi