Hirdetés
- droidic: Windows 11 önállóság nélküli világ: a kontroll új korszaka
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Gurulunk, WAZE?!
- Luck Dragon: MárkaLánc
- Meggyi001: Eldugott helyek Párizsban, amiket jó eséllyel még nem láttál... 2. rész.
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
Új hozzászólás Aktív témák
- 

zoli1982 tag Sziasztok, van egy kis problémám, és már kiakaszt  
 Szóval van egy két CD-s film, amit egyesítettem VirtualDub-ban de a hang AC3, amit az asztali DVD-lejátszóm nem esz meg... Leszedtem és átalakítottam wav-ba ( Audio--->Comression-nél MPEG Layer-3-at állítottam be 96KBits/s, 48000HZ, Stereo 12Kb/s)
 Namost valamiért ezt se eszi meg az asztali dvd-lejátszó, nem tudom miért, amikor támogatva van 
 Mind1 mondom, akkor átalakítom a hangot MP3-ba (Audio--->Comression-nél MP3) és úgy játszom le... Na azt le is játsza(ná) ha tömörítés közben nem álna meg 32%-nál az egész VirtualDub... Egyedül a kiszámított idő és az eltelt idő mozdul, de a többi nem 
 És még annyit, hogy Biztos hogy nem a két CD egyesítése miatt van a probléma, mert 1 CD-s filmnél is ugyanúgy megáll 32%-nál...
 Itt van két kép a ''jelenségről'' ![[kép] [kép]](http://kepfeltoltes.hu/060102/dub1_www.kepfeltoltes.hu_.jpg) ![[kép] [kép]](http://kepfeltoltes.hu/060102/800453671dub_www.kepfeltoltes.hu_.jpg) 
 [Szerkesztve]
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- AKCIÓ! Apple Studio Display 27 5K Nanotexturált üveg monitor garanciával hibátlan működéssel
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T490 - i5-8GEN I 8GB I 256GB SSD I 14" FHD I Cam I W10 I Garancia!
- GYÖNYÖRŰ iPhone 12 Pro Max 256GB Graphite -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS2927, 100% Akkumulátor
- Apple iPhone 13 Pink Super Retina XDR, 5G, dupla kamera 128 GB Használt, karcmentes 100%
- Samsung Galaxy S23 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: NetGo.hu Kft.
Város: Gödöllő