- LordAthis: AI Kérdés érkezett - 3600 soros Spagetti kód refaktorálása és budget
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- eBay-es kütyük kis pénzért
- BMWFan: Akasztófa
- Geri Bátyó: Agglegénykonyha 1 – rizseshús másképp
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Gergosz2: Emlékezzünk!
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
Új hozzászólás Aktív témák
-
Blackmate
őstag
VirtualDub-bal XviD-be kódoltam egy Panasonic DV-ről behúzott avit. Először bekódoltam a képet, a hangot pedig elmentettem wav-ba. A hangot külön Lame-mel bekódoltam. Összefűzés után a hang el van csúszva. Az a fájl, amin a hang wav-ba van, a kép pedig XviD-be az tökéletes.
Ezzel már máskor is találkoztam, de nem sikerült megoldást találni. VirtualDub-ba elég hülye MPEG Layer 3 audio codec van [link]. Itt nem migazán vágom, hogy tudnék mondjuk egy 192 kbit/sec-es, 44,1 kHz-es mp3-at kódolni hangként. Meg egyébként is, nem lehet valahogy ide, ''becsempészni'' a Lame-t, hogy azzal kódoljon a VirtualDub?
MOD:
Ja igen, azt elfelejtettem, hogy természetesen az mp3 hangot NanDub-bal fűztem hozzá, és VirtualDub-ból az 1.6.11-est használom.
[Szerkesztve]
Új hozzászólás Aktív témák
- Gaming notebook topik
- Milyen autót vegyek?
- Autós topik
- LordAthis: AI Kérdés érkezett - 3600 soros Spagetti kód refaktorálása és budget
- Apple asztali gépek
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Milyen belső merevlemezt vegyek?
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Robotporszívók
- Vicces képek
- További aktív témák...
- Telefon felvásárlás!! iPhone 13 Mini/iPhone 13/iPhone 13 Pro/iPhone 13 Pro Max
- Keresünk dokkolókat
- MacBook Pro 16 2021 M1 Max 32GB 512GB 1 év garancia
- AKCIÓ! EZÜST! RITKASÁG! Surface Pro 11 Qualcomm Snapdragon X Elite 16GB 1000GB OLED 120Hz Gar!
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i9 14900KF 32/64GB DDR5 RAM RX 9070 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest