Új hozzászólás Aktív témák

• Borisz76

nagyúr

válasz pamu #1218 üzenetére

Szia.

A "nyersanyag" min található ? MiniDV-n esetleg.
    A gépre amit felmásoltál az milyen formátumú ? ( Tömörítetlen esetleg Mpeg2-es )
    ....bár ha tömörítetlen lenne akkor nem 13 Gb hanem jóval nagyobb lenne.....így látatlanban azt mondom ,hogy mpeg2-es....:) lehet tévedek.

Nos innen kezdve 2 variáció van :

1, Tömörített DivX , XviD formába akarod tenni 1 esetleg 2 cd méretűre.
    2, Normál ( asztali ) DVD formátumra szeretnéd kódolni.

1-ben tudok esetleg segíteni......
    2-ban nem. Nem nagyon foglalkoztam soha menüs dvd készítésével.....inkább a rip-elésével :)

Igazából szerintem a 2. érdekelne téged inkább mert azt nem kell magyarázni a rokonoknak hogy hogyan is kell lejátszani ( Ha kapnának egy másolatot belőle.....)

Azt ,hogy a nyersanyag min van azért kérdeztem mert van olyan DVD szerkeztő program ami a MiniDV-n lévő anyagot egy az egyben áthúzza a gépre és még pofon egyszerű is használni , szerkezteni. ( Bár fizetős program. )

Bár én annó másképp oldottam meg a saját VHS kazin található BULIS anyag DVD-re juttatását:

Ismerősömnek van egy Hi-Fi Sztereó Panasonic videója ( amivel lejátszotta a cuccot ) és a felvételért egy Grundig asztali dvd-felvevő volt a felelős :) 2 órás anyagot áthúzott kifogástalan minőségben :) És nem kellet ide-oda másolgatnom. De nekem szerencsém volt vele....mert vágni sem akartam.

Ha DVD-t szeretnél és szerkezteni is kell akkor keress egy hasonló topic-ot itt a PH-n :R

Új hozzászólás Aktív témák

Hirdetés