- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- mefistofeles: Az elhízás nem akaratgyengeség!
- Meggyi001: Párizs a magasból, ahol nem Eiffel a főszereplő...
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- thesound: Segítőkészség
- oriic: A TOP 10 legtöbb hozzászólással rendelkező PH! felhasználó
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sziku69: Szólánc.
Új hozzászólás Aktív témák
-
repro
tag
Sziasztok!
Kérdésem lenne.
Ha a virtualboxben levő WinXP-t exportálom egy külső meghajtóra akkor a win XP-levő összes beállítás és adat is exportálásra kerül?
Ha valamiért újra kell telepítenem a virtualbox-ot akkor visszaimportálhatom az xp-t?
Előre is köszönöm!!! -
repro
tag
Továbbra is problémám van.
Feltettem a win7 32 bit-et. Nem tudom beállítani, hogy a gazdagéppel(Win10) kommunikáljon, azaz hogy progikat tudjak róla áttenni.
A Win 7-en az Internet exproler nem működik és nem tudok letölteni Firefoxot.
Hiába tettem fel a kiegészítő packot, USB-t sem látja
Ha tudnátok segíteni?! -
repro
tag
Sziasztok!
Kérdésem, hogyan tudok a virtuálbox egy régebbi verziójára váltani, ha nincs meg a régebbi mentése?
Előre is köszönöm. -
repro
tag
Sziasztok!
Mac Mini-n létrehoztam a virtualbox-ot Win XP-vel
Hogyan tudom beállítani, hogy a Mac-Mini-n lévő mappákat és külső meghajtókat lássam?
Előre is köszönöm
Új hozzászólás Aktív témák
- Eredeti Microsoft termékek - MEGA Akciók! Windows, Office Pro Plus, Project Pro, Visio Pro stb.
- SzoftverPremium.hu
- Windows, Office licencek kedvező áron, egyenesen a Microsoft-tól - Automata kézbesítés utalással is!
- Windows 10/11 Home/Pro , Office 2024 kulcsok
- Játékkulcsok ! : PC Steam, EA App, Ubisoft, Windows és egyéb játékok
- BESZÁMÍTÁS! LENOVO ThinkPad P15s Gen2 munkaállomás - i7 1165G7 16GB DDR4 512GB SSD Quadro T500 4GB W
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 14600KF 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Dell Latitude 5290 i5 8350U, 8GB RAM, SSD, jó akku, EU bill., szép állapot, számla, 6 hó gar - 12.18
- MacBook Air 13" M2 / 256GB / 8GB midnight (éjkék) / 96% akksi
- ÚJ 5G LTE! Microsoft Surface Pro 8 i7-1185G7 16GB 512GB 1 év garancia (Microsoft + MalakCare)
Állásajánlatok
Cég: Central PC számítógép és laptop szerviz - Pécs
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest