- eBay-es kütyük kis pénzért
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Lalikiraly: Commodore The C64, Ultimate
- Kókuszdió: Ryzen ( Zen4 / Zen5) – amikor a „normális működés” magyarázatra szorul
- Flashback: Olcsó emulátoros kézi konzol R36S
- kenand: Hol volt, hol nem volt, Thunderbolt...
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- MasterDeeJay: RAM gondolatok: Mennyi a minimum? DDR3 is jó?
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
Sanyix
őstag
valaki próbálta a legújabb verzióban az állítólagos direct3d támogatást? Nekem win xp guesttel szarik működni. Még a dxdiagnál is azt írja a d3d-re hogy nem elérhető, frissített virtualboxos videodriverrel.
-
Sanyix
őstag
EZAZ megcsináltam! Sikerült a vistát teljesen kikészíteni úgy mint a régi szép időkben.
win98 dobolt vagy fél órát. Aztán lefagyott. Jó akkor állítsuk le a gépet. NEM áll le. Sehogy. task manager, end process virtualbox.exe. Semmi. Még vagy 10 szer, semmi. Aztán már elő se jön a task manager, még ctrl-alt-del open task managerrel sem. XP-t is így ki tudták készíteni programok, bár azt gyakrabban. 1 év után sikerült végre úgy igazán kifektetnem a vistát először

-
Sanyix
őstag
LOL win98 virtualboxban lefagy ha be van kapcsolva a hardveres virtualizáció. Ha ki van akkor nem fagy
és ez se egyedi bug.Most tényleg ez az új release ilyen bugos, vagy eddig is ilyen volt?
-
Sanyix
őstag
válasz
VladimirR
üzenetére
nincs benne csak a video, egér driver. A hálókártyához is máshonnan töltöttem drivert. Viszont olyat hogy ich ac97 driver, csak BeOS-hoz találtam, aztán úgy láttam ez az inteles lapokon olyan szabvány chip lehet, sokféle gyártásban. Feltelepítettem hát egy inteles drivercsomagot, nem találta meg. Telepítettem realteket, mert olyan chipeket raknak rá, az az eredeti gyártó -> kékhalál úgy hogy még csökkentett módban sem indul...
win update nincs, mivel egy ilyen nagyon kicsi xp-t raktam(tinyxp). A fullos xp bullshitjei valahogy nem igazán hiányoznak, de úgy látszik mégis egy fullos xp-ből kell nlite-olnom egy kicsit, amiben meghagyom az updatet. Vagy a másik lehetséges megoldás, hogy berakom az iso-ba a fullos drivers.cabot, mert az is ki lett irtva a kis xpből, és hátha abban legalább soundblaster 16 driver van, sőt valószínű, mert emléxem jópár éve a p1-esemnél az akkor használt sb 16-ot a win98 is alapból felismerte. -
Sanyix
őstag
válasz
VladimirR
üzenetére
pl ez nekem a legújabb előre buildelt wines van, de abban még van ez a hiba.
Bár nekem a dhcp szerver nem is offerel neki. Mindenesetre fix ip-t beállítva most bridged módban megy, fentvan a lanon statikusan, kap netet is. Bár fura, hogy a guest adatforgalma a host gépen sehol se látszik. Se a cfosban, se a feladatkezelőben, de mégis tölt 900kb/seccel.Most már csak hangdrivert kéne találnom, mert ahhoz sincs drivere (ich ac97-et állítottam).
-
Sanyix
őstag
válasz
VladimirR
üzenetére
látja
a valós lanban van dhcp, a router (de hogy mihez csatlakozik mivel arról gőzöm nincs)
próbáltam, de mivel fogalmam sincs hogy milyen hálózaton van csak vakon. A vbox beállításainál állítottam a virtual host adapteren. próbáltam különböző hálón a router ip címét gateway-nek állítva, próbáltam ugyanazon hálóra ip címet állítani nem ment. A guest os-nél nem állítottam gondolom ott a virtuális izéktől kéne kapni címet, de ha a lanra bejutna a router is adna. -
Sanyix
őstag
van egy vista x64 sp1 host, azon egy xp sp2. Az a gond, hogy miután felszenvedtem a hálókártya drivert, sehova se tud csatlakozni. ip cím lekérés van folyamatosan, de soha nem kap. Az összes csatlakozási módszert kipróbáltam nat-tól bridgedig, de egyikkel se megy.
Új hozzászólás Aktív témák
- Porszívók - akkus és klasszikus vezetékes
- Milyen hagyományos (nem okos-) telefont vegyek?
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Elemlámpa, zseblámpa
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Viccrovat
- Arc Raiders
- Sony LinkBuds Clip – trendigazodás
- NIOH 3
- További aktív témák...
- Játékkulcsok olcsón: Steam, Uplay, GoG, Origin, Xbox, PS stb.
- Kaspersky, BitDefender, Avast és egyéb vírusírtó licencek a legolcsóbban, egyenesen a gyártóktól!
- Game Pass Ultimate előfizetések 1 - 36 hónapig azonnali kézbesítéssel a LEGOLCSÓBBAN! AKCIÓ!
- Windows, Office licencek kedvező áron, egyenesen a Microsoft-tól - Automata kézbesítés utalással is!
- Bitdefender Total Security 3év/3eszköz! - Tökéletes védelem.
- FC26 Nintendo Switch játék
- Dell Latitude 5420 - i7 1185G7 ,16-32GB RAM, SSD, jó akku, számla, 6 hó gar
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 10400F 16/32/64GB RAM RTX 3050 6GB GAMER PC termékbeszámítással
- Dell ALienware AW3225QF 32" 4K QD-OLED Gaming Monitor 27% áfás - 3 ÓRA ÜZEMIDŐ!!
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 mini 128GB Green -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3338
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: Central PC számítógép és laptop szerviz - Pécs
Város: Pécs

és ez se egyedi bug.