Hirdetés
- sziku69: Szólánc.
- Luck Dragon: Óraátállítás
- Lalikiraly: Mercis kalandok - Huszonnyolcadik rész - Az újrakezdés
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Meggyi001: Áram nélkül....méltóság nélkül.....
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Sapphi: StremHU | Source – Self-hostolható Stremio addon magyar trackerekhez
- ldave: New Game Blitz - 2026
- Luck Dragon: MárkaLánc
Új hozzászólás Aktív témák
-
Sajtszósz
csendes tag
Kezdhetem elölről, kihalt a retye-rutya... Pedig 9 puzzle már megvolt.
Na mindegy.Pontokat úgy szerzek pluszban, hogy kicsit csalok a számítógép órájával...
Ez a kajának is jót tesz...
Kipróbáltam már jó pár főzetet, íme néhány:
Termékenység: kaktusz, 2 rózsa.
Jobban érzed magad: 3 kaktusz.
Transzba esel: 3 rózsaszínes lilás virág, (lótusz?) Még nem tudom, jó-e valamire, de ki tudja?
Amit imádnak a kicsik: 2 kaktusz, rózsa
3 építővel állíthatod fel a "liftet". Ha esik az eső, állítsd a liftre az egyik felnőttet, mindegy kit. Ha a lift másik fele megtelik vízzel, felemeli a fickót. Ha már elég magasan van, leesik egy gyümölcsmag, amit elültethetsz. Ha már 3 fád van, a többi magot "letétbe" rakja, ha már nem terem kaja, magától újra ültet egy fát.
Kaját még úgy is szerezhetsz, hogy a varázslódat odahajítod a kajatárolóhoz, Ő majd varázsol egy kicsit hozzá. A népet is tudod tanítani, már gyerekként is (A gyerekeket külön naponta 1-szer, a varázslódat dobd rá az egyik gyerekre, ekkor csak ők tanulnak, míg a nagyok húzzák az igát) Így lesznek okosak, megtanulnak ezt-azt. Ha a varázslódat a "térre" dobod, mindenki odaszalad, így okíthatod őket.
Ha van bölcs emberkéd, és kész a fürdő, aromaterápiás fürdőt csinál belőle. Mindegyik tálkába virágot rak, és lazul. Az értelmét ne kérdezzétek, még nem jöttem rá.
A varázslódat tudod a tűz körül táncoltatni. Gondolom, ha eleget táncol, valami lesz, és megvan a következő puzzle is. Ehhez még nem volt elég türelmem...
Az összes tech.pontot "kiváltottam", de igazán nincs nagy csoda. Ja, ikrek születnek, de az emberek ugyanúgy csinálnak mindent. Építenek új házat, meg egy gardrób lakást is. 5000 pontért átöltözhetsz... Szerintem a főzetekkel lesz valami turpisság...Aki tud, légyszi segítsen.
A fehér gyémántot nem tudom felvenni, mindegyik elszalad, mert forró a talpuknak... Hogy csináltátok?
A szobrot elkezdték felállítani, de abbahagyták. Nem tudom egyikkel sem folytatni, valami hiányzik...
Új hozzászólás Aktív témák
- DELL OPTIPLEX 7010 SFF PC, I5-3570 CPU, 2 GB R5 430 VGA, Windows 10
- ASUS Vivobook Pro 15 - 15.6" FHD IPS 144Hz - Ryzen 5-5600H - 16GB - 512GB - RTX 3050 - MAGYAR - Win1
- Lenovo 40B0 ThinkPad Thunderbolt 4 Workstation Dock (300W) (40B00300)
- Denon HEOS AMP HS2 erősítő / multiroom amplifier újszerű állapot
- Xiaomi 15 ultra kamera mobil
- Lenovo ThinkPad T14s Gen 3 i5-1245U 14" FHD+ 16GB 1TB 1 év teljeskörű garancia
- Jó áron eladó Lenovo ThinkPad T14s Gen 3/i5-1240P/16 GB/256 SSD/FHD+/IPS/Garancia/
- iPhone 15 Pro 256GB 88% (1év Garancia)- ÚJ EREDETI AKKUMULÁTOR - AKCIÓ
- Samsung Galaxy S26 Ultra - White - 512GB - BONTATLAN - TELJESEN ÚJ - 3 Év Jótállás
- HP ProBook 440 G6,14,FHD,i5-8265U,8GB DDR4,256GB SSD,WIN11
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Ez a kajának is jót tesz...