Hirdetés
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- GoodSpeed: A RAM-válság és annak lehetséges hatásai
- D@reeo: Pi-hole és a Telekom Sagemcom F@st 5670 DNS beállítása
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- GoodSpeed: Márkaváltás sok-sok év után
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- eBay-es kütyük kis pénzért
- N€T0X|N: 4070 Super -> 5070ti
Aktív témák
-
CoolMan
MODERÁTOR
A szerver topic neked miért nem jó? Szerintem ott kérdezd.
-
idam92
csendes tag
Üdv minden érdeklődőnek és a témához szakértőknek!
Itthon üzemeltem be egy debian alapú linuxot.Proftpd szervert telepítettem rá ami eleinte csak helyi hálózaton működött.Egy jó tevőm megoldottam nekem ezt virtual ftp szervernek tehát akárhonnan interneten keresztül kapcsolódhatok az itthoni szerveremhez.Sajnos az illetőnek nem volt ideje mindent a számba rágnia ezért nyitom ezt a topikot.Szeretném megtudni pontosan milyen ingyenes domain tárhelyeket lehet használni ilyen célokra és hogy állítom be a gépem hogy a dinamikus ip címemet a domain frissítse.Valamint az jótevő ismerős létrehozott egy filet, hogy működjön az internetről való kapcsolódás.Mindent sajnos nem tudtam megjegyezni a sok új információból ezért nem tudom merre bújkálhat az a file.Légyszíves világosítsatok fel a folyamat működéséről és a configolásáról.
Aktív témák
- Intel i9-14900K/RTX 5080/32GB DDR5/1TB NVMe/1200W
- Asus H81M-A LGA 1150 alaplap, 8 GB DDR3 RAM, i3-4370 CPU
- Eladó Intel i7 8700K + 32GB RAM erős gamer/Homelab-ra szerver PC vagy munkaállomás összetettebb fela
- HP ProDesk 400 G6 mini - Core i3 10100T -16GB ram 256Gb NVMe SSD -gyári WIFI - számla is -1 év gari
- karcos Lenovo M920q Mini PC - Core i5 8500T - 16Gb ram - 256GB NVMe - számla + gar
- GYÖNYÖRŰ iPhone SE 2020 128GB Black -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3582, 100% Akksi
- OUKITEL G1 Mobiltelefon 24/256Gb dupla sim
- KIÁRUSÍTÁS - HP Elite / ZBook Thunderbolt 3 Dock (akár 2x4K felbontás)
- HIBÁTLAN iPhone 16 Pro Max 256GB White Titanium -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, 92% Akkumulátor
- Apple iPhone 16 Pro Max 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: BroadBit Hungary Kft.
Város: Budakeszi
Cég: ATW Internet Kft.
Város: Budapest