Hirdetés
- D@reeo: Pi-hole és a Telekom Sagemcom F@st 5670 DNS beállítása
- sziku69: Szólánc.
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- bb0t: Ikea PAX gardrób és a pokol logisztikája
- GoodSpeed: A RAM-válság és annak lehetséges hatásai
- bambano: Bambanő háza tája
Aktív témák
-
idam92
csendes tag
Üdv minden érdeklődőnek és a témához szakértőknek!
Itthon üzemeltem be egy debian alapú linuxot.Proftpd szervert telepítettem rá ami eleinte csak helyi hálózaton működött.Egy jó tevőm megoldottam nekem ezt virtual ftp szervernek tehát akárhonnan interneten keresztül kapcsolódhatok az itthoni szerveremhez.Sajnos az illetőnek nem volt ideje mindent a számba rágnia ezért nyitom ezt a topikot.Szeretném megtudni pontosan milyen ingyenes domain tárhelyeket lehet használni ilyen célokra és hogy állítom be a gépem hogy a dinamikus ip címemet a domain frissítse.Valamint az jótevő ismerős létrehozott egy filet, hogy működjön az internetről való kapcsolódás.Mindent sajnos nem tudtam megjegyezni a sok új információból ezért nem tudom merre bújkálhat az a file.Légyszíves világosítsatok fel a folyamat működéséről és a configolásáról.
Aktív témák
- Battlefield 6
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Asztalos klub
- VR topik (Oculus Rift, stb.)
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Pánik a memóriapiacon
- Szívós, szép és kitartó az új OnePlus óra
- Építő/felújító topik
- Samsung kuponkunyeráló
- Iqos cigaretta
- További aktív témák...
- Gamer Konfig i7-11700KF, 32 GB DDR4 3200 MHz, 2 TB SSD, RTX 3070 Ti, MSI-Z490, Lian-Li ház, 850W Táp
- Mac Mini M1 16GB 256GB + Hagibis Dock + Fekete hordtáska
- Asus H81M-A LGA 1150 alaplap, 8 GB DDR3 RAM, i3-4370 CPU
- Mini PC - HP ProDesk 405 G4 DM / Ryzen 5 PRO 2400GE / DDR4 / NVMe / HDMI / több db / számla
- RYZEN 7 7800X3D 32 GB DDR5 RTX 3080 Ti 12GB 1TB M.2
- HIBÁTLAN iPhone 13 Pro Max 256GB Gold -1 ÉV GARANCIA -Kártyafüggetlen, MS3758, 100% Akkumulátor
- Vállalom telefonok,tabletek javítását ,(szoftveres hibát is,frp lock-ot is)márkától fügetlenűl
- Asus ROG Delta II gamer fejhallgató
- JBL Quantum400 gamer fejhallgató
- Lenovo Thinkpad X13 Gen2 WUXGA IPS Ryzen5 Pro 5650U 16GB 512GB SSD Radeon RX Vega7 W11 Pro Garancia
Állásajánlatok
Cég: ATW Internet Kft.
Város: Budapest
Cég: BroadBit Hungary Kft.
Város: Budakeszi