- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Szevam: Mennyire tipik Z-gen viselkedés? Tipizálható-e egyáltalán?
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- ldave: New Game Blitz - 2025
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Yutani: YRHA - Yutani Retró HAngkártyái: IBM mWave
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
Új hozzászólás Aktív témák
-
kőkori szaki
csendes tag
válasz
csemberlen #2240 üzenetére
Köszönöm, láttam már mindenféle kondit életemben, pár ezret.
-
kőkori szaki
csendes tag
Ritkán jövök ide, de megint segítségre vabn szükségem.
Egyfázisú aszinkron viillanymotor probléma (is lehet) de az is hogy mechanika.
Kapunyitó motorom erőtlenné vált. Mikor a(z úszó) kapu egyik oldali terhelt állapotából másikba vált lelassul, megáll. Többszöri nekifutásra lehet becsukni Visszairányban nincs vele ez a gond.
Sajnos régen csuktam már be kézzel - a hajtást kioldva, így nem tudom megítélni, hogy valóban motorerő gond van-e , vagy már a csapágyak és a vezetősín késztetik-e lassulásra?
Okozhat-e ilyen jelenséget a segédfázis kondenzátor kapacitásvesztése?
Új hozzászólás Aktív témák
- 10% -tól elvihető.Országosan a legjobb BANKMENTES részletfizetési konstrukció! ACER PREDATOR HELIOS
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 14600KF 32/64GB DDR5 RAM RTX 5070Ti 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Országosan a legjobb BANKMENTES részletfizetési konstrukció! Vásárolj okosan, fizess kényelmesen!
- Telefon felvásárlás!! iPhone 13 Mini/iPhone 13/iPhone 13 Pro/iPhone 13 Pro Max
- Csere-Beszámítás! RTX Számítógép PC Játékra! I3 10100F / RTX 2060 12GB / 32GB DDR4 / 500GB SSD
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Liszt Ferenc Zeneművészeti Egyetem
Város: Budapest