- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- hcl: Döglött tabletből wifis kijelző kókány
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- WhrlpoolMind: Az eredeti lemez utánozhatatlan illata
- Ismerkedés a Zyxel NSA325 v2-vel
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- Boss81: Halott Torrentek keresése, törlése egyszerűen.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sziku69: Szólánc.
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
Új hozzászólás Aktív témák
-
fraba
aktív tag
válasz
bluemirage #507 üzenetére
Hát le a kalappal előtted. Köszönöm szépen a mindent kimerítő korrekt hozzászólást!
Ui: Különösen ez tetszett a legjobban: "1=így szoktam 0=nem így szoktam, ergó hülyeség. " Ezen nagyot röhögtem
-
fraba
aktív tag
Sziasztok!
Egyik tavaszi projektem az a kertemben lévő kisház villamosítása, ahol egyébként hosszútávon egy hobbiműhelyt szeretnék létrehozni mindenféle géppel (fúrógép, fűrész, hegesztő gép stb.)
Készítettem pár képet, amit itt találtok [link]. Ezen bejelöltem minden fontos információt.
Légkábel nem opció, egyrészt a fák miatt, másrészt ez egy társasház és a lakók nem mennének bele szerintem. Az egész házat középtávon szeretnénk bepucolni, és legalább 6, de lehet, hogy 10 cm hőszigeteléssel kivül ellátni.
A villanyórámon van egy 25A-es kismegszakító, onnan a ház külső faláig el tudom vinni a kábelt a falakban lévő csövekben, viszont a ház külső falától nézve némileg tanácstalan vagyok. Elképzelésem van, de nem biztos, hogy az úgy jó lesz.A kérdés: hol, milyen kábelt használnátok, milyen védelemmel, csőben/nem csőben, hol váltanátok egyik kábeltípusról a másikra (nyilván földkábellel nem húzom végig a lakást a villanyórától
), a kisházban belül hova lenne célszerű felszerelni a biztosítéktáblát stb stb. Minden érdekelne, ami eszetekbe jut és hasznos tanács lehet a zőcsárga szigszalag alkalmazása mellett
Új hozzászólás Aktív témák
- Bezámítás! Dell XPS 13 9305 üzleti notebook - i7 1165G7 16GB DDR4 512GB SSD Iris Xe IGP Win11
- Amazon Kindle 10th Generation ébresztős tok
- HP Probook 650 G4 15,6 i5-8350u 8. gen. GYÁRI MAGYAR VILÁGÍTÓ BILL!!!
- LG 27UL500-W - 27" IPS - 3840x2160 4K - 60Hz 5ms - HDR10 - AMD FreeSync - 300 Nits - sRGB 99%
- Samsung Galaxy S22 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest