- Asszociációs játék. :)
- Fűzzük össze a szavakat :)
- CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Keringető szivattyú vezérlése: még okosabb fűtés
- Drive! - Az utolsó gurulás idén a Quadrifoglio-val
- Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- Egy korszak vége
- Szólánc.
- Megoldások IBS/IBD-re
Új hozzászólás Aktív témák
-
tknof1871
őstag
Üdv! Köszönöm a választ!
Még néhány kérdés.EON minősített villanyszerelőt kell találnom, ugye jól gondolom?
Most nem tudok egy teljes lakás villamoskorszerűsítést megfizetni. Vezetékcserék meg minden. 1-2 éve néztem árakat. Ha ilyen kismegszakító (vagy ma már automatának hívják?) már nem létezik, akkor ezt a dobozt is ki kell cserélni. Hu, most nem vagyok képben az árakkal, de kell egy új doboz, szerintem sokat nem emeli az anyagárat, ha olyan dobozban lesznek a kismegszakítók, amibe majd valamikor később Fi relé is kerülhet. Az összes, a képen látható 3 kismegszakítót cserélni kell a lakásban. Sz.rt nem akarok, mert ez az 1 lakásom van. Nem akarom, hogy leégjen.
Mekkora kiadásra számítsak? Szerelő kiszállás + munkadíj + 3 új kismegszakító + doboz a kismegszakítóknak.A lakásajtónál az előszobában vannak a kismegszakítók. Ugye nem kell az egész lakást bejárnia a villanyszerelőnek?
Mennyi ideig tarthat a szerelés? A hűtőszekrény miatt kérdezem. Tekerjem le a maximális legalacsonyabb leghidegebb hűtésre mielőtt megérkezik a villanyszerelő?
Mit kellene még tudnom, mire kellene még felkészülnöm? Ezt tiszta para. Az utolsó néhány hónapom Murphy törvénye szerint történt. Rengeteg pénzt költöttem (szerelő, ügyvéd, stb.) különböző problémák elhárítására.
Windows 10 Home 64 bites operációs rendszer; LG G4 6.0 Android verzió
Új hozzászólás Aktív témák
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Gaming notebook topik
- Elemlámpa, zseblámpa
- Sorozatok
- AMD GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- Suzuki topik
- Alternatív kriptopénzek, altcoinok bányászata
- Mikrokontrollerek Arduino környezetben (programozás, építés, tippek)
- Akciófigyelő - Epic Store ajándékozás 9. nap: Hot Wheels Unleashed
- Xiaomi 14 - párátlanul jó lehetne
- További aktív témák...
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest