Hirdetés
- Gurulunk, WAZE?!
- droidic: Telekom router – fapados NAS tároló
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- eBay-es kütyük kis pénzért
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- V.Milán: Aktív tag lettem 🥳
- mefistofeles: Hoppá, veterán lettem!
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
-
LOGOUT.hu
Kódfejtő és Ninja topik
...ha van egy felesleges kulcsod, itt felajánlhatod!
Új hozzászólás Aktív témák
-
tomsolo
addikt
Hogy mennyire eltaláltam látatlanba a stílust azt csak most a 7 feladat "megoldása" után vettem észre...
Nem tudom a többiek mennyire élvezik ezt a fajta "rejtvény" fajtát, nekem egyre jobban görbül lefele a szám az egész contest kapcsán.
Az esetek nagy részében semmi köze a megoldandó feladatnak a történethez - ennyi erővel szólhatna Donald kacsáról és 101 kismalacról is - azt meg valahol ritka aljas és olcsó húzásnak érzem, hogy se kérdés se semmi. Tök jó példa erre a 2-es és a 7-es feladat a hozzá adott "segítségek" inkább rontottak a dolgon mint segítettek - persze azon amin nincs mit segíteni (értsd egy darab logika nincs benne) azon valóban nehéz és onnantól persze minden túlgondolás.
A másik ami különösen zavar ezek a képeken lévő számok - könyörgöm mi szükség van/volt erre? A 2.-on szerintem minden második ember agyfaszt kapott mikor megtudta, hogy ezek csak design elemek - így nem tudok rá mit mondani szimplán direkt szopatás - persze ráadásul ez sem koherens mert hol vannak, hol nincsenek így már nem is tudom a történetben hova tenni, hogy éppen mit látok, amit ráadásul sok félregépelés miatt el sem olvasok mert tudom, hogy úgyis hasznavehetetlen kacat. (Na majd, most a 8.-ban érdemes lesz mi?
)
Kódfejtő.
Eddig egyetlen egy darab kódot nem kellet kitalálni, helyette barkopáztunk vagy még azt sem. Kb. az első feladat volt az egyetlen ahol vmit össze kellet rakni - értelme persze annak se volt a sztori szempontjából az ég egyadta világon semmi.
//személyes vélemény aki akar tanul belőle, aki akar megsértődhet
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Referral linkek megosztása tilos a fórumon!
- Precision 5570 27% ÁFA 15.6" 4K+ IPS érintő i7-12800H RTX A1000 32GB DDR5 1TB ujjlolv IR kam gar
- újszerű Mac mini M1 (2020) 8GB
- Samsung Galaxy Z Flip 256GB Menta zöld, 6 hónapos használt
- újszerű iPad Pro 11" (4. generációs) (2022) M2 chip Wi-Fi 128GB silver ezüst ajándék tok és fólia
- HyperX 16GB KIT DDR4 3333MHz CL16 Predator
- Bomba ár! Dell Latitude 5500 - i5-8GEN I 8GB I 256SSD I HDMI I 15,6" FHD I Cam I W11 I Garancia!
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad X13 G1- i5-10310U I 16GB I 256SSD I 13,3" FHD I Cam I W10 I Gari!
- BESZÁMÍTÁS! GIGABYTE B360M i7 8700K 32GB DDR4 512GB SSD GTX 1660 6GB Zalman S2 TG Be quiet! 500W
- BESZÁMÍTÁS! MSI B450 R5 5500 16GB DDR4 512GB SSD RX 5700XT 8GB Rampage SHIVA Gigabyte 500W
- AKCIÓ! Apple Macbook PRO 15" 2018 i9 32GB 500GB notebook garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest