Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
Vigneau
félisten
Van egy jó hosszú karistolás az oldalán. Szerintem évekkel ezelőtt egy csavar okozhatta. Amúgy a fedőlapjai megvannak, de a csavarok, hajaj...
radi8tor1:
1155-ben keresem a jelenlegi ASUS lapom mATX verzióját. Vagy az ASRock vonalán, de egyelőre semmi - olcsón.JanR:
Nekem az ATX MoBo alja sosincs belakva. Ezért is kezdtem el gondolkodni egy mATX-re történő váltáson. Kártyából is csak egyet használok mindig, VGA-n kívül nincs más a gépben.Te mondd azt, hogy rablótámadás, a te hangod mééélyebb... Blaaah...
-
JanR
addikt
válasz Vigneau #9901 üzenetére
Akkor meg pont ideális az mITX, de ez egyéni döntés Nekem azért volt ATX, mert a VGA mellett volt hangkártya is, ha meg mATX lapra pakoltam volna fel mindent, akkor a videokártya nem kapott volna megfelelő hűtést, mert a hangkártya útban lett volna.
Az mITX meg kicsi, pofás, vannak nagyon jól szerelhető házak és szellősek is. Nagyon szerettem a prodigy-t, de akkor szükségem volt egy x-fi hangkártyára, így visszaváltottam ATX-re. Most már nem lesz szükségem ilyenre, így marad a kicsi házikó, nagy erővel.
-
Vigneau
félisten
Igazat megvallva lövésem sincs, mennyit dobjak rá - nem vagyok képben az árakkal. No meg hogyan cserélnénk és mikor?
A házadba be lehet szuszakolni egy DVD írót még - pontosabban mennyi 5.25"-s helye van?
Csavar meg mindig jöhet...
[ Szerkesztve ]
Te mondd azt, hogy rablótámadás, a te hangod mééélyebb... Blaaah...
-
Mercutio_
félisten
Skacok, ha valakinek kellene valami a cuccaim közül most (jövő csütörtökön) Szolnokra el tudom küldeni egy kolléganővel
Vigi: Most jut eszembe, SSD mizéria hogy végződött?
radi: Hm, alaplapot, ramot már el is vitték
[ Szerkesztve ]
Eladó/Cserélhető: GERE Kopar faládák, ÓRA:Orient Bambino II Bigsize, Parnis Pilóta, FANTASY könyvek, Garis keskeny MOSOGATÓGÉP, könyvespolcok, MOSÓGÉP
-
Mercutio_
félisten
válasz Vigneau #9911 üzenetére
Mármint ott ahova a gari szólt, vagy attól függetlenül?
JanR: Ehehh, ha már nem lenne a vga, ram, ssd, táp, SG05 a nyakamon 1-2 dologra én is lecsaptam volna, de így
[ Szerkesztve ]
Eladó/Cserélhető: GERE Kopar faládák, ÓRA:Orient Bambino II Bigsize, Parnis Pilóta, FANTASY könyvek, Garis keskeny MOSOGATÓGÉP, könyvespolcok, MOSÓGÉP
-
JanR
addikt
válasz Mercutio_ #9912 üzenetére
Nekem is pont jókor jött. A procit azt kerestem, erre 3 hónap után pont benéztem ide és ez a hirdetés fogadott A ram meg véletlen igazából, mert megveszik a gépem, de a ramot nem akartam eladni és aznap reggel rámírt a vevő, hogy még is vinné a ramom és elég jó árat kínált érte. Ez ilyen tényleg jókor, jó helyen dolog.
-
Mercutio_
félisten
Nálam mostanság pont fordítva van, már a 3. "tuti vevő" kéri el a számomat, hogy jönne mág ma a cuccért, aztán délután ha rákérdezek előzör csak "dolga van, de holnap biztos", aztán "holnap" közli, hogy "bocs találtam picit olcsóbban"
Mindezt úgy, hogy nem is próbált alkudni a géniuszEladó/Cserélhető: GERE Kopar faládák, ÓRA:Orient Bambino II Bigsize, Parnis Pilóta, FANTASY könyvek, Garis keskeny MOSOGATÓGÉP, könyvespolcok, MOSÓGÉP
-
smiti
veterán
Szerintetek lehetséges az, hogy azért nem akarják elvinni a gépemet, mert nagyon régi a hirdetés és sok hsz van benne? Gondolkodom, hogy feldobom egy új hirdetésbe és a régi smiti totyikot meg jól bezárom én is, úgyis lejárna a jövőhéten.
-
föccer
nagyúr
-
Cheesy
őstag
Naszóval
EP45-UD3LR lap esetében:
Power Management Setup / AC Back Function / Full-On
így amikor visszatér a delej, akkor bootol a gép normál módon.Z77X-D3H lap esetében (ez van most):
Power Management / AC BACK / Always On
ugyanaz a hatásTehát valami hasonló opciót keress. A leállítás módja teljesen mindegy, ha áramtalanítod (eloszóval) a gépet és visszakapcsolod, akkor bootol.
www.vakbelmutet.hu
-
Mercutio_
félisten
Otthon hogy adod be? :-)
Nem sajnos közvetlen kolléganők nagyon nem így néznek ki, az épületben van 1-2 látványosság, de őket vagy azért vették fel vagy azért emelték ki...Eladó/Cserélhető: GERE Kopar faládák, ÓRA:Orient Bambino II Bigsize, Parnis Pilóta, FANTASY könyvek, Garis keskeny MOSOGATÓGÉP, könyvespolcok, MOSÓGÉP
-
radi8tor
MODERÁTOR
⭐ Stella
-
föccer
nagyúr
válasz radi8tor #9928 üzenetére
Uhh, ez így ütütt. Akkor ez volt az előbb 503.
Asszem maradok a PH domain alól. Nekem az tetszik a legjobban.
üdv, föccer
Építésztechnikus. Építőmérnök. Ingatlan adás-vétel vevő oldali támogatása. Mérnök tanácsadás, felújításhoz, átépítéshez. Excel feladatok megoldása. Lézergravírozás. Mindent IS csinálok: www.jatekosfejlodes.hu
-
Bjørgersson
félisten
válasz radi8tor #9928 üzenetére
As if all this was something more than another footnote on a postcard from nowhere, another chapter in the handbook for exercises in futility... • Samsung Galaxy S9, Fractal Design Define C, Kefine Delci HiFi IEM, Donner Dobuds ANC TWS eladóak: https://tinyurl.com/2jhv79td
-
radi8tor
MODERÁTOR
-
Bjørgersson
félisten
válasz radi8tor #9934 üzenetére
24.0 Egyébként már.
As if all this was something more than another footnote on a postcard from nowhere, another chapter in the handbook for exercises in futility... • Samsung Galaxy S9, Fractal Design Define C, Kefine Delci HiFi IEM, Donner Dobuds ANC TWS eladóak: https://tinyurl.com/2jhv79td
-
Bjørgersson
félisten
válasz Bjørgersson #9935 üzenetére
Nem lett rossz, bár nem értem miért nem lehetett volna 1:1 ráadni a Prohardver kinézetét más színekkel. Ez az elrendezés nekem valamiért nem gyere be.
-
radi8tor
MODERÁTOR
válasz Bjørgersson #9936 üzenetére
Gondolom, mert Logout mindig kakukktojás volt. A konkrét okát nem tudom.
⭐ Stella
-
-
smiti
veterán
NA srácok, súgjatok már gyorsan, hogy a mostani Asrock Z68 Extreme3 Gen3+I5 2500k párosom utódjaként mi a legalja Haswellből?
A tuning nem fontos( bár nem baj ha van ) de legyen elég a GTX660Ti-hez, esetleg egy 760-hoz is. -
Speed®
HARDVERAPRÓD
-
smiti
veterán
Nem kevés, de úgy néz ki elkelt. Délután viszem be Szolnokra a lapot és a procit.
Szeretnék méretet csökkenteni, újrainduló garanciát és olyan alaplapot amin van USB3 csatlakozó illetve minél több a sata 3 csati.És ha már ezt mindenképpen akarom akkor csak a legfejlettebb platformon kellene.
De ha találnék valami nagyon bajnok I7 3XXX szériát azt sem vetném el. -
Speed®
HARDVERAPRÓD
Értem..bajban leszel, ha hasonló ár/érték arányú cuccot keresel..szerintem ilyen téren még az Ivy is bukó, nemhogy a ropogós Hasvell..elfogult vagyok a 2500K/2600nonK iránt Egyébként ha 3770nonKból megfogsz egy jól sikerültebb darabot jóárasítva, azzal elleszel..pl. ez a Xeon E3-1230v2 érdekes alternatíva lehet..3770-1 szorzóval, tehát nem 4.1, hanem 4GHz, ami elérhető BCLK macera nélkül..ezen az órajelen kényelmesen üti a 4.5Gre tolt Sandyket. Az IGP hiánya miatt kicsit hűvösebb is lehet, ugye az ismert IHSgond miatt ez nem hátrány. Hmm..el is gondolkodtam
-
F e Z o
veterán
(#9942) smiti : Legfejlettebb platform, szóval erre gyúrsz?
Kicsit sokallom a 60k-t egy 4670k-ért, véleményem szerint nem ér annyit.
Egyébként nem maradtam asztali gép nélkül, míg szervízben van a lapom, kaptam egyik munkatársamtól kölcsön 1156-os deszkát és egy i5 760-at.
[ Szerkesztve ]
H2O über alles!
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
A topikban szabad hirdetni, de kérjük, hogy inkább a Hardverapróra tegyétek fel a terméket és azt linkeljétek be, mert úgy tudjátok módosítani később, az aprón is ott lesz és értékelést is kaphattok.
Kérjük, hogy nem megjelölt topikokban továbbra se hirdessetek, köszönjük!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest