Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
Bjørgersson
félisten
Lehet, hogy velem van a baj, de sosem értettem, hogy miért kell összeszedni. Nem ez a természet rendje? Zöld, sárga, lehull, lebomlik, komposzt, majd kezdődik elölről.
As if all this was something more than another footnote on a postcard from nowhere, another chapter in the handbook for exercises in futility... • Samsung Galaxy S9, Fractal Design Define C, Kefine Delci HiFi IEM, Donner Dobuds ANC TWS eladóak: https://tinyurl.com/2jhv79td
-
Qru
MODERÁTOR
válasz Bjørgersson #39512 üzenetére
1: a járdát le kell takarítani és mivel saroktelek járdából jól állunk.
2: a kertben nem bomlik le tavaszig és nem azért van füvesítve, hogy a rohadó levelek eltakarják.#nincsbennetarcsi
-
Bjørgersson
félisten
Nem vagyunk egyformák, de úgy unalmas is lenne.
As if all this was something more than another footnote on a postcard from nowhere, another chapter in the handbook for exercises in futility... • Samsung Galaxy S9, Fractal Design Define C, Kefine Delci HiFi IEM, Donner Dobuds ANC TWS eladóak: https://tinyurl.com/2jhv79td
-
Qru
MODERÁTOR
válasz Bjørgersson #39514 üzenetére
Igen, én kocsit is gyakran mosok a szomszéd szerint meg felesleges környezetterhelés. Sztem jó dolog, hogy több nézőpont találkozik mert szélesedik a látószögünk.
#nincsbennetarcsi
-
Vigneau
félisten
Hosszan tartó szárazság esetén tűzveszélyes is lehet. Amúgy meg zöldbrikettet is lehet belőle csinálni.
Te mondd azt, hogy rablótámadás, a te hangod mééélyebb... Blaaah...
-
KROK640
nagyúr
Teljesen azonos a nézőpontunk, én is így látom
csak a járdáról szoktam letakarítani, máshol maradhat. Max koratélen mikor már nagyon száraz összehúzom.Inkább azt kérdezzék miért nincs szobrom, mint azt, hogy miért van...
-
Bjørgersson
félisten
GLS csomagautomatán keresztül adott már fel valaki csomagot? Tegnap próbálkoztam vele, de sehol nem találtamm a weboldalukon, hol lehet megadni a csomaghoz tartozó adatokat, az automata pedig már ugyanúgy a csomagkódot kéri, mint pl. a Foxpost.
-
Bjørgersson
félisten
válasz Bjørgersson #39518 üzenetére
Ok, megvan.
-
Bjørgersson
félisten
@Qru ezt majd nézd meg, ha aktuális lesz.
Baldur's Gate 3 | Increase FPS by 80% - Performance Optimization Guide + Optimized Settings
-
Qru
MODERÁTOR
-
KROK640
nagyúr
válasz Bjørgersson #39520 üzenetére
Elküldtem öcsémnek, bár RTX3080 mellett aligha szorul rá
Inkább azt kérdezzék miért nincs szobrom, mint azt, hogy miért van...
-
F e Z o
veterán
válasz Vigneau #39527 üzenetére
A procicsere szerintem felesleges, mint ahogy a vga downgrade is. 2TB SSD? Hát, diginetnél, pikkpakk minden lentvan.
A váltás/változás, mindig nehéz Vigi. Úgy érzem, egy hét szabi, meg egy kiruccanás valahova a családdal jót tenne Neked/Nektek!
Jelenleg én sem vagyok top-on, Smiti tudja is miért. Viszont az élet megy tovább, akkor is ha nem jó.H2O über alles!
-
smiti
veterán
A kettest csak én nem értem?
Keményebb vagy Te Főni, hogy ez az apróság így megviseljen.
( Mondjuk elég hihetetlen, hogy kvázi közvetelen kollegák ( bár szerintem mondhatjuk magunkat BARÁTOKNAK is ) szinte egyszerre szopunk valamivel ki így, ki úgy.Mondjuk én szivesen cserélnék bármelyikőtökkel, bár ezt meg szerintem Zolika tudja....
-
-
KROK640
nagyúr
De durva. Az 1-es és a 3-as ötlet nekem is forog a fejemben.
Az 1-es inkább a 11th gen mivoltsága miatt, hogy használható legyen a másik M2-es slot is. Ide mondjuk egy 11400F is elég lenne, de sebességben nem lenne túl nagy előrelépés.A 3-as pedig pláne akkor ha az 1-es nem valósul meg, 480GB marad a rendszernek a többi megy a játékoknak, és akkor van 1,5TB M2 helyem a játékoknak, ami nem rossz. De épp ma gondolkodtam, hogy esetleg pluszként beiktatni egy SATA3-as 2TB-os SSD-t a játékoknak, csak akkor már lesz annyi meghajtóm mint a nyű...
Jó megoldás lehetne, ha valahogy az M2-est egyesíteni tudnám (most ugye ketté van particionálva) mert akkor az M2 második betűjelére bemehetne egybe az új SSD. Ajj nem tudom... egy 6-8TB-os HDD gondolatával is hetek óta játszadozom, de három dologgal tudom simán lebeszélni magam :
A. A 6TB-ossal nem lenne túl nagy előrelépésem, míg a 8TB-os ft/GB arányban nagyon sokkal rosszabb mint a 6TB-os.
B. Szerelni, másolni. Ezutóbbira jó ha csak egy napom menne rá
C. múlthéten nemigazán volt netem, és simán takarítottam 400GB helyet csak a HDD-n (SSD-n 75GB-t) és még további 250-et simán tudok ha kell, ami annyit jelent, hogy talán nincs is annyira szükségem új, sokkal nagyobb HDD-re mint gondolom.RTX3060 12GB remek kártya, FHDben szerintem a legoptimálisabb befutó. A 8GB-os kerülendő.
[ Szerkesztve ]
-
KROK640
nagyúr
válasz Vigneau #39532 üzenetére
"Mostanában szolgálat után a reggeli dugóban érzem jól magam leginkább" - én régen (egy bizonyos) iskolás időben éreztem magamat így. De az is sokat elárul, hogy hazafelé. Ez azt jelenti, hogy otthon kicsit jobb. Én is így voltam vele. Két évig tartott nálam ez anno. nem jó hosszútávon.
-
Vigneau
félisten
válasz KROK640 #39534 üzenetére
Valójában szabadulni akarok majd az RX 6600-tól az Asszony gépében. 50k-ért lenne jó RTX 3050-et szerezni neki, de a 8GB-s RTX 3060 is jöhet, csak olcsó legyen. Szóval a VGA nem nekem kell. Magam számára az RTX 4060 8GB-ről lemondtam egyelőre.
A proci és SSD beszerzés szintén érintené Őt, mert a levedlett dolgaim Nála kötnének ki.
-
Zamma
őstag
-
Sdi
addikt
Érdekes ami a hosszabb lélegzetvételű írásodban szerepel hibaként. Nem lehet, hogy a magával a kártyával, ne adj isten a winnel volt valami probléma ? Elég rég használok AMD karikat / nem kizárólagosan /, de sem a mostani RX 6650 XT-vel, sem az RX 570-el nem tapasztaltam ilyen bevillanós hibákat.
[ Szerkesztve ]
"Ha az alkohol akadályoz a munkában, hagyd abba a munkát!" /Manuel Scorza/
-
Vigneau
félisten
-
Vigneau
félisten
Bevallom, nem is tudom, hogy mi van Veletek (Te és FeZo) mostanság.
Szerintem a túl sokáig tartó időszak miatt élem meg nehezebben a váltást. No meg a 01.17-i bejelentést éltem meg rosszabbul az átlagnál. Azaz kiket engedtek el, kiket meg nem. Egyenlőtlen bánásmód, engem ezért anno fenyítettek...
-
Vigneau
félisten
Erre van ötletetek:
Adott egy Moto G72 és egy 2018-as Suzuki Swift, gyári Bosch fejegységgel. A telefonban töröltem a híváselőzményeket, ennek ellenére néhány szám megjelenik, mikor az AA-n keresztül próbálok telefonhívást kezdeményezni.
Egyelőre sem az AA, sem a telefon app kinullázása nem oldotta meg a gondom. Azonban a fejegység felületén az előzményeknél sem találtam semmi módot a törlésre.
Töröltem a korábbi telefonom párosítását is a fejegységen - amikor még csak az volt meg, akkoriak a bennragadt előzmények. Most már csak a jelenlegi készülékem van kapcsolatban vele, ennek ellenére nem tűntek el. Szerencsére annak kitörlése sem segített. Egyelőre kifogytam az ötletekből...
Miként lehetne ezeket eltüntetni?
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
A topikban szabad hirdetni, de kérjük, hogy inkább a Hardverapróra tegyétek fel a terméket és azt linkeljétek be, mert úgy tudjátok módosítani később, az aprón is ott lesz és értékelést is kaphattok.
Kérjük, hogy nem megjelölt topikokban továbbra se hirdessetek, köszönjük!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest