Hirdetés
- Drive! - Az utolsó gurulás idén a Quadrifoglio-val
- Digitális Állampolgárság Program
- Asszociációs játék. :)
- Windows 11 - HP Pavilion – 15 cc516nh (2LE41EA) laptopon Intel I3-7100U TPM2.0
- Szólánc.
- Fűzzük össze a szavakat :)
- Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- Minden hónapban vettem egy sorsjegyet 1 éven át! (2024)
- MárkaLánc
- Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
Új hozzászólás Aktív témák
-
ddoki
csendes tag
Kellemes ünnepeket !
-
Vigneau
félisten
Csak hogy újraindítsam a beszélgetést...
Boldog karácsonyt kívánok mindenkinek! 🎄
Te mondd azt, hogy rablótámadás, a te hangod mééélyebb... Blaaah...
-
smiti
veterán
Kicsit korábban jött a Jézuska
-
KROK640
nagyúr
válasz Bjørgersson #39887 üzenetére
Ezt láttam én is.
Kissé kompromisszumos de érdekes cuccInkább azt kérdezzék miért nincs szobrom, mint azt, hogy miért van...
-
Vigneau
félisten
válasz Bjørgersson #39887 üzenetére
Már aznap láttam, mikor kijött.
-
Bjørgersson
félisten
Vigi ez talán neked érdekes lehet.
ASUS GeForce RTX 4060 Ti Dual with M.2 Slot Review - Gen 5 Supported
As if all this was something more than another footnote on a postcard from nowhere, another chapter in the handbook for exercises in futility... • Donner Dobuds ANC TWS eladó: https://tinyurl.com/2jhv79td
-
Vigneau
félisten
válasz KROK640 #39882 üzenetére
Egy külön projekt lesz a maradékoknak, ahogy jobban átgondoltam. Marad a G3258, H81M MoBo, 2x4GB RAM és talán a régi GTX 1050 Ti-m. Mindez a CM Elite 110-be zsuppolva. Már csak egy SSD-t kell találnom.
-
Vigneau
félisten
válasz Vigneau #39880 üzenetére
Korrigálok: találtam megfelelő méretben B760M lapot is a Gigabyte kínálatában.
Nem annyira egyszerű dolog egy Cooler Mater Elite 110-be bepasszírozni egy mATX lapot, de nem is lehetetlen. Elvileg 23x21.5cm-ig jó vagyok. 22.6x18.5 már befért simán nálam, az első méret a neccesebb, ott 5mm mozgásterem van még.
[ Szerkesztve ]
-
KROK640
nagyúr
válasz Vigneau #39854 üzenetére
Bennem is kicsit. Az SSD helyére kell egy 1-2TB os Samsung 980 Pro, de ha már ott vagyok és van lehetőségem lehet hogy még egy kis extra memória is kellene, HDD bővítésről sem mondtam le, de felmerült már egy I7 10700 / I5 11400F is bennem.
Majd meglátom hogy hogy alakulnak az anyagiak a legfontosabb az SSD lenneInkább azt kérdezzék miért nincs szobrom, mint azt, hogy miért van...
-
eszakas
senior tag
Üdv.
Ide mentetek már
49.48436825040858, 20.04853630564646
Innen kb?
48.1330737717204, 20.797529994190327
saját kocsival?
Ha igen milyen az út?
Mennyi matrica kell?
Hol lehet parkolni?[ Szerkesztve ]
Asus rog strix x570‑e gaming alaplap ,AMD Ryzen 7 3800X ,SAPPHIRE NITRO+ AMD Radeon RX 7900 XT Vapor-X 20G,G.SKILL Ripjaws V 32GB (2x16GB) DDR4 3600MHz, Corsair HX1200i Köszönöm szépen. Üdv. eszakas :)
-
Zamma
őstag
válasz Bjørgersson #39858 üzenetére
Én bekunyorognám magam nála hogy küldje el mégis postán...
-
Bjørgersson
félisten
Budapestiek közül valakinek belefér, hogy ezért elmenjen, megnézze működés közben és mondjuk Foxposttal elküldje nekem?
Falnak tudnék menni az ilyen csak személyes átvételes hirdetőktől.
As if all this was something more than another footnote on a postcard from nowhere, another chapter in the handbook for exercises in futility... • Donner Dobuds ANC TWS eladó: https://tinyurl.com/2jhv79td
-
Vigneau
félisten
válasz F e Z o #39849 üzenetére
Gondolkodom pár napja, hogy a Cooler Master Elite 110-ből csináljak egy LGA1700 konfigot (22.6x18.5 vagy 23x21.5 MoBo-val - bár utóbbi már nagyon necces) és az legyen az újabb elsődleges gépem. Akkor viszont az RTX 3060 Ti maradna a fő VGA-m.
-
Vigneau
félisten
Korábban beszéltem a Black Ridge eladóval is, de aztán a videókat nézegetve rájöttem, nagy lesz és betakarja a PCIe-t. Aztán jött az NH-L12, de letettem róla, nem olcsó mulatság.
A fabrikálás szerencsére megoldható. Van 25mm vastag 92mm-es (deshroud projektből) és 120mm-es ventim is a szekrényben. Na de akkor melyik felé mozduljak? A Jonsbo vagy az ID?
-
Zamma
őstag
válasz Vigneau #39843 üzenetére
A nem rossz a Black Ridge...
De sajnos a riser miatt nem jön szóba, pedig egy király hűtő és nem is drága.Ezek szerint a HX4170D-t le is írnád? Az IS-50X V3 viszont 5 hőcsöves és van hely 25mm-es ventinek is még.
Nem írom le ha 25 mm-es ventit kap, pláne ha rá tudsz fabrikálni egy 120-as - ha még megvan - Akasa vagy Nanoxia ventit .
A másiknál is ez a helyzet, (lehetőleg 120-as) 25mm-es venti kell rá. -
-
Vigneau
félisten
A Cooler Master Elite 110 felélesztésén agyalok mostanság. Viszont megakadtam a low profile CPU hűtő kiválasztásánál. A korábbi Cooler Master GeminII M4-et azóta már odaadtam Apósomnak.
A lényeg, hogy riser nélkül be tudjam rakni a VGA-t majd. Így az Alpenföhn Black Ridge-t ki is zártam a kutakodásom alapján, mert kitakarja a PCIe csatlakozót. Az aprót nézegetve a Noctua NH-L12 és a Jonsbo HX4170D tűnik alternatívának.
[ Szerkesztve ]
-
smiti
veterán
Én is írtam neki, lehet azt mondja majd, hogy a levelet sajnos nem kapta meg.....
-
Sdi
addikt
Ha már Cooler Mastert váltasz, ők is árulnak 20-30 között általad keresett házakat.
Vagy engedd el a belső dvd-t és mint csigi is írta, vegyél egy külsőt.
Én is nehezen engedtem el, de mivel nagyon ritkán van rá szükségem, inkább vettem a házam mellé egy ilyent.[ Szerkesztve ]
"Ha az alkohol akadályoz a munkában, hagyd abba a munkát!" /Manuel Scorza/
-
F e Z o
veterán
Vízhűtéses topikban szoktam nevetgélni, mikor vesz valaki TG ablaks házat, s szar a vízhűtés hatékonysága. Persze az üveglapon nem nagyon megy át a levegő.
Hétvégén megcsinálom kétkörösre a vízhűtésem, ha nagyon unatkozom, úgyis takarítani is kellene már a gépet.
H2O über alles!
-
Qru
MODERÁTOR
válasz Bjørgersson #39818 üzenetére
Pedig amúgy szép házikó, tetszik. Van pár régi játék ami csak DVD-n van meg, azok miatt van még ODD-m.
#nincsbennetarcsi
-
Bjørgersson
félisten
-
Qru
MODERÁTOR
-
Zamma
őstag
válasz Bjørgersson #39811 üzenetére
Ebben van ODD-nek hely?
-
Qru
MODERÁTOR
válasz Bjørgersson #39811 üzenetére
Annyira nem de jo lenne vmi slimfit cucc. Utalom kerulgetni a mostani CM690-et is.
Meghalt a pwr gomb, most a resetre van kotve de eleg caoves megoldas igy...
[ Szerkesztve ]
#nincsbennetarcsi
-
Bjørgersson
félisten
Mennyire van kőbe vésve, hogy mATX kell legyen? Nemsoká lesz egy eladó Define C-m valószínűleg.
-
Qru
MODERÁTOR
VGA projekt továbbra is parkolópályán van viszont a CM690-em eléggé megroggyant. Kéne nekem egy jó mATX házikó amibe át tudnék költözni. Kell 1 ODD hely is.
Mi az ami most ajánlott ebben a kategóriában?Egyelőre ezt néztem ki: FRACTAL DESIGN Focus G Mini
A tápom 170 hosszú a cpu hűtőm 159 magas, ezeknek is be kéne férni a deszkám mellett.
[ Szerkesztve ]
#nincsbennetarcsi
-
Bjørgersson
félisten
válasz Vigneau #39799 üzenetére
NVCleanstallt használok, úgyhogy csak a legszükségesebbeket.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
A topikban szabad hirdetni, de kérjük, hogy inkább a Hardverapróra tegyétek fel a terméket és azt linkeljétek be, mert úgy tudjátok módosítani később, az aprón is ott lesz és értékelést is kaphattok.
Kérjük, hogy nem megjelölt topikokban továbbra se hirdessetek, köszönjük!
- Mikrotik routerek
- Drive! - Az utolsó gurulás idén a Quadrifoglio-val
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Digitális Állampolgárság Program
- AMD GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- EA Sports WRC '23
- Kertészet, mezőgazdaság topik
- PlayStation 5
- Garmin Fenix 7 és 7S - profi sport megszokásból
- Asszociációs játék. :)
- További aktív témák...
- BONTATLAN Új Iphone 16 PRO 128Gb - 1TB Független 1év Apple GARANCIA Deák Térnél Azonnal Átvehető.
- BONTATLAN Új iPhone 16 PRO MAX 256-512GGB Független 1év Apple GARANCIA Deák Térnél Azonnal Átvehető.
- Tamron SP 70-200mm f/2.8 Di VC USD G2 objektív ( Nikon )
- Azta! Yoga Slim 7 Prémium Ultrabook 14,5" -40% AMD Ryzen 5 7640S 16/512 RADEON 760M 2GB 2,9K OLED
- Sigma 35mm f/1.4 DG HSM Art objetkív + táska ( Nikon )
Állásajánlatok
Cég: Axon Labs Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest