Hirdetés
- Asszociációs játék. :)
- Windows 11 - HP Pavilion – 15 cc516nh (2LE41EA) laptopon Intel I3-7100U TPM2.0
- Drive! - Az utolsó gurulás idén a Quadrifoglio-val
- Szólánc.
- Fűzzük össze a szavakat :)
- Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- Digitális Állampolgárság Program
- Minden hónapban vettem egy sorsjegyet 1 éven át! (2024)
- MárkaLánc
- Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
Új hozzászólás Aktív témák
-
KROK640
nagyúr
válasz Vigneau #40594 üzenetére
Most borotváltam kopaszra a fejem. Kicsit fura érzés, kiváncsi leszek barátnőm mit szól hozzá.
Vagy mire gondolsz? Gépügyben semmi extra : Asrock B560M Pro4; Intel Core I5-10400F (2900MHZ, 6C/12T, 12MB cache); 32GB GSkill AEGIS DDR4 3200MHZ RAM; EVGA RTX 3060 XC BLACK GAMING 12GB GDDR6; Samsung 980 Pro 1TB M2, ADATA SU650 480GB SSD; 4TB TOSHIBA P300 5400rpm 128MB SATA; LG HL-DT-ST GH24NSB0 DVD RAM meghajtó; Corsair CX550F RGB 550W ; Gigabyte Custom Airbrushed Tower!; Acer Predator GN246HL monitor (1920×1080) továbbra is, de néha 48GB RAMmal. (van két 16GB-os Kingston Fury is, de a 4×8GB GSkill mind ugyanolyan, és végülis 32GB RAM is elég).
A tartalék kisgép (I5, 16GB RAM, GTX960 2GB, 120GB SSD + 1TB HDD) nem is nyúltam hozzá hónapok óta.
Az egyetlen érdekesség Athlon XP fronton van, kísérletezek most egy igencsak magas FSB-vel, 133 helyett 200-on nagyon szépen megy, félek, hogy a RAM nem fogja bírni, de emelném tovább. Anno így ment napira . Ha van valami érdekesebb eredmény legfeljebb bedobom ide is.
Inkább azt kérdezzék miért nincs szobrom, mint azt, hogy miért van...
-
Vigneau
félisten
-
Vigneau
félisten
4-5db, de a 20 is elfér a dobozban. Lehetőleg fekete és rácsos legyen.
Te mondd azt, hogy rablótámadás, a te hangod mééélyebb... Blaaah...
-
-
Vigneau
félisten
SYY-157 pasztát használt már valaki közületek?
-
Vigneau
félisten
Látom, a húsvéti tojás megtette a hatását mindenkinél...
-
Mercutio_
félisten
válasz Vigneau #40550 üzenetére
Ennyire nem vagyok képben
Elizába is véletlenül botlottam bele, egész másra kerestem rá, és nem értettem mit keres a találatok közöttEladó/Cserélhető: GERE Kopar faládák, ÓRA:Orient Bambino II Bigsize, Parnis Pilóta, FANTASY könyvek (Terry Pratchett majdnem összes, egyebek), Garis keskeny MOSOGATÓGÉP, könyvespolcok, MOSÓGÉP
-
Sdi
addikt
Sziasztok!
Békés és boldog húsvéti ünnepeket kívánok!"Ha az alkohol akadályoz a munkában, hagyd abba a munkát!" /Manuel Scorza/
-
F e Z o
veterán
Riley Steele a Life on top s2e2-ben mindent visz...
H2O über alles!
-
Mercutio_
félisten
-
Vigneau
félisten
-
Qru
MODERÁTOR
válasz Vigneau #40539 üzenetére
Hát használtan vettem kitudja mi volt vele előtte. De belül már bizony rozsdás ahol kezeletlen lemez van. Viszont 100 éve nem bontottam meg, sztem még halott német katona is van benne.
Nem akartam ATX lapot már, mert tervben volt a kisebb méretre váltás csak akkor házcserére nem volt már lóvé. VGA csere is függőben van látod de nyilván azt nehezebb lesz megugrani anyagilag...
[ Szerkesztve ]
#nincsbennetarcsi
-
Vigneau
félisten
Amikor Merlin és az Amazon egy napon hozza a meglepit.
Egy kis finomítás a VGA tápkábelnél:
-
Vigneau
félisten
válasz KROK640 #40517 üzenetére
Van ez így.
Közben olyan jól sikerült a házrendezgetés, hogy bent felejtettem az USB adapterem és mikor a hátára raktam a házat, megtörtem a nyákját.
Most kereshetek olcsó és jó wifi adaptert szerdára, szerencsére más nem sérült. Még jó, hogy holnap szolgálatban leszek... Tippek az adapterre?
-
Vigneau
félisten
Gondoltam a P12 Max-ok idővel történő kiváltására. Arra közben rájöttem, hogy a Jonsbo C6 elejébe nem tudom a szabad eLoop B12-PS-eket berakni, mert csak 5mm hézag van a mesh és a ventikeret között. Az a fránya eLoop pull faktor.
Neked amúgy rémlik, hogy érzékenyek lennének a P12 Max-ok a beépítési pozícióra? Eddig függőlegesen volt mind. Csak a súrlódást hallottam. Most viszont egy vízszintesen van, mintha elkezdett volna morogni.
-
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
A topikban szabad hirdetni, de kérjük, hogy inkább a Hardverapróra tegyétek fel a terméket és azt linkeljétek be, mert úgy tudjátok módosítani később, az aprón is ott lesz és értékelést is kaphattok.
Kérjük, hogy nem megjelölt topikokban továbbra se hirdessetek, köszönjük!
- PlayStation 5
- Path of Exile 2
- Samsung Galaxy Z Flip5 - ami kint, az van bent
- Feháborodott az Apple, a Meta az iPhone-felhasználók üzeneteit akarja olvasgatni
- Samsung LCD és LED TV-k
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- HÁZIMOZI / HIFI / TV beárazás
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Projektor topic
- Milyen Android TV boxot vegyek?
- További aktív témák...
- BONTATLAN Új Iphone 16 PRO 128Gb - 1TB Független 1év Apple GARANCIA Deák Térnél Azonnal Átvehető.
- BONTATLAN Új iPhone 16 PRO MAX 256-512GGB Független 1év Apple GARANCIA Deák Térnél Azonnal Átvehető.
- Tamron SP 70-200mm f/2.8 Di VC USD G2 objektív ( Nikon )
- Azta! Yoga Slim 7 Prémium Ultrabook 14,5" -40% AMD Ryzen 5 7640S 16/512 RADEON 760M 2GB 2,9K OLED
- Sigma 35mm f/1.4 DG HSM Art objetkív + táska ( Nikon )
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Axon Labs Kft.
Város: Budapest