Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
Vigneau
félisten
Adott két laptop beépített WiFi-vel, az egyiken mobilnet. Szerintetek létezik olyan beállítás/megoldás, hogy a másik gépen is legyen net?
Te mondd azt, hogy rablótámadás, a te hangod mééélyebb... Blaaah...
-
Mercutio_
félisten
válasz Vigneau #15551 üzenetére
Külön eszköz nélkül nem
Cheesy: Ha már szóbajöttek a sport-órák: Létezik olyan ami megbízható, de nem kell neki mellpánt és nem aranyáron van? (Akár felkarra rögzíthetős is lehet, igazán csak pulzus/vérnyomás lenne érdekes, esetleg ezek rögzítése
dfdfdf: Egyébként épp olyan helyet keresek Újpest-Néplieget bkv vonal mentén, vagy Újpest-Káposztás vonalon, ahol van futópad, nem kell érte sorbaállni, és megfizethető árú, valami tipp?
[ Szerkesztve ]
Eladó/Cserélhető: GERE Kopar faládák, ÓRA:Orient Bambino II Bigsize, Parnis Pilóta, FANTASY könyvek, Garis keskeny MOSOGATÓGÉP, könyvespolcok, MOSÓGÉP
-
radi8tor
MODERÁTOR
-
dfdfdf
őstag
válasz Vigneau #15555 üzenetére
Dns kisolgálónak a nem netes gépen a mobilnetes gép ipjét kellene beírnod.
A netes gépnél a mobilnet tulajdonságai között van valami internet megosztás fül azt pipáld be.
Használj 192.168.0.1 és 192.168.0.2 címeket anno valamiért csak így ment nekem.
Átjáró címe is a mobilnetes gép ipje legyen. Így mennie kellene. -
dfdfdf
őstag
válasz Mercutio_ #15553 üzenetére
Hmm budát jobban ismerem ott melóztam másfél évig. Újpesten csak a páromhoz jártam volt hogy elaludtam és a másik asszonyhoz kellett mennem :$
Vagy csúnya arcú sötét bőrű emberek tömegének felhánytorgatod az édesanyjuk munkásságát nak akkor tuti futni kell ;-)[ Szerkesztve ]
-
Mercutio_
félisten
válasz radi8tor #15556 üzenetére
Gyereknek van itthon Decathlonos melkaspántos, gondoltam hátha fejlődött annyit a tudomány, hogy már nincs pántra szükség
dfdfdf: Nem igazán értem ezt a holalvós részt
Eladó/Cserélhető: GERE Kopar faládák, ÓRA:Orient Bambino II Bigsize, Parnis Pilóta, FANTASY könyvek, Garis keskeny MOSOGATÓGÉP, könyvespolcok, MOSÓGÉP
-
F e Z o
veterán
Egy havernak bedöglött a 2 és féléves 560Ti-je, ami 65k-ba került, amikor vásárolták, még garis volt, így visszavitte a boltba. El is ment szervízbe, 2 hét vátakozás, azután majd egy hónap telefonálgatás a boltba, akik felajánlottak neki egy gainward 650-et helyette. Ez mennyire korrekt a bolttól? Teljesítményben ahogy néztem azért az 560Ti erősebb volt.
H2O über alles!
-
Tim82
félisten
válasz Vigneau #15551 üzenetére
Érdemes ezt megpróbálni, vagy a Virtual Router nevű ingyenes programot.
Ha a mobilnettel is rendelkező laptop véletlenül egy Lenovo Thinkpad, akkor az Access Connections nevű gyári Lenovo progi is tud ilyesmit.
"You're going to negotiate with a girl, who thinks she's a space station? - When you put it like that, it does kinda sound crazy." - Audio-GD NFB-11.32 DAC/fejeserősítő eladó - https://tinyurl.com/Tim82HA
-
Mercutio_
félisten
Ha a jogszabályban más van lényegtelen mit ír az ipon, attól csak a vásárló javára térhet el.
Kivétel persze, ha nem magánszemély, hanem cég a vevő, ott gondolom nincs fogyvédEladó/Cserélhető: GERE Kopar faládák, ÓRA:Orient Bambino II Bigsize, Parnis Pilóta, FANTASY könyvek, Garis keskeny MOSOGATÓGÉP, könyvespolcok, MOSÓGÉP
-
Bjørgersson
félisten
As if all this was something more than another footnote on a postcard from nowhere, another chapter in the handbook for exercises in futility... • Samsung Galaxy S9, Fractal Design Define C, Kefine Delci HiFi IEM, Donner Dobuds ANC TWS eladóak: https://tinyurl.com/2jhv79td
-
Mercutio_
félisten
válasz Cheesy #15582 üzenetére
Mert inkább tinédzserek/fiatalok/felnőttek a célközönsége, ahogy pl. a Shreck se gyerekfilm igazán.
Sőőőt, még a kicsik által igen kedvelt Shaun a bárány is tele van felnőttek számára érthető poénokkal, finom utalásokkal, holott abban konkrétan nem is beszélnek
-
Bjørgersson
félisten
válasz Cheesy #15582 üzenetére
Visszagondolva én sem értem mit szerettem rajta alsós koromban. Manapság már inkább idegesít, mint szórakoztat.
As if all this was something more than another footnote on a postcard from nowhere, another chapter in the handbook for exercises in futility... • Samsung Galaxy S9, Fractal Design Define C, Kefine Delci HiFi IEM, Donner Dobuds ANC TWS eladóak: https://tinyurl.com/2jhv79td
-
Cheesy
őstag
Akkor ezek szerint én még nem nőttem fel eléggé a tengeriszivacsos rajzfilmsorozathoz...
Megvan a motivációs jutalom, megrendeltem:
Harrow Blade
A közepe olyan, mint egy Oblivion jel[ Szerkesztve ]
www.vakbelmutet.hu
-
Bjørgersson
félisten
Nem vagyok otthon az új Radeonokban, R9 270 = 7850, R9 270X = 7870?
-
Speed®
HARDVERAPRÓD
válasz Bjørgersson #15588 üzenetére
-
Bjørgersson
félisten
válasz Speed® #15589 üzenetére
Köszi! Ezt az átnevezgetést sosem fogom megérteni mi a jó benne, az AMD-re eddig nem is volt jellemző, vagy de?
-
Speed®
HARDVERAPRÓD
válasz Bjørgersson #15590 üzenetére
Optimalizálták a gyártást, kapott 1-2 új szolgáltatást (TrueAudio stb.), valamit el kell adni, amíg kész nincs a friss termékpaletta..de nV se különb..sőt.
-
F e Z o
veterán
válasz Speed® #15591 üzenetére
Meg kell hagyni egy kicsit magasabb órajelen is mennek az r9 270-ek, mint a 78*0-ek.
Nálam úgy néz ki a 7870xt-m stabil alapfeszültségen 975/1500@1150/1600@1156mV. Egyenlőre gyári hűtővel, ventiprofillal, így load 65-70 fok körül alakul a gpu.
[ Szerkesztve ]
H2O über alles!
-
Bjørgersson
félisten
válasz Speed® #15591 üzenetére
Persze, az nVidiát főleg nem kell félteni, ha átnevezésről van szó.. na meg az árakról.
Van valakinek ilyen USB-s porszívóval tapasztalata? Szabad ilyenért pénzt adni?
-
Bjørgersson
félisten
válasz Bjørgersson #15593 üzenetére
Na, a link persze lemaradt.
-
Mercutio_
félisten
válasz Speed® #15589 üzenetére
Erről jut eszembe: HD7790 DirectCU II 3k-val olcsóbban, persze amikor felhívom őket közlik, hogy a holnap érkező 5 db-ra már van rendelésük ügyes
-
Speed®
HARDVERAPRÓD
válasz Mercutio_ #15595 üzenetére
Hehe..ismerős. Cimbinek 7790et vadásztam, ugyanez volt..mérgemben lőttem neki egy Gagyibájtot 25ért 30 hó garival és rátettem neki 1 Heidit a polcról ;p
sephi
Az úgy reális, nálam is hasonló volt a Tahiti tuning..Mhz~mV.
Játékokban tapasztalsz stutteringet vagy teljesen okés már..? -
dfdfdf
őstag
Fél év alatt vesztett édesapám a rák ellen. Nem szenved tovább már. Nagyim sajnálom a legjobban 3ik fiát temeti el és a 4ik utolsó is nagyon beteg.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
A topikban szabad hirdetni, de kérjük, hogy inkább a Hardverapróra tegyétek fel a terméket és azt linkeljétek be, mert úgy tudjátok módosítani később, az aprón is ott lesz és értékelést is kaphattok.
Kérjük, hogy nem megjelölt topikokban továbbra se hirdessetek, köszönjük!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest