Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
Bjørgersson
félisten
válasz Impressa #10192 üzenetére
Köszi, átírtam 4k-ra, hátha így hamarabb lecsap rá valaki.
(#10193) marsu: Pihent-e vagy?
As if all this was something more than another footnote on a postcard from nowhere, another chapter in the handbook for exercises in futility... • Samsung Galaxy S9, Fractal Design Define C, Kefine Delci HiFi IEM, Donner Dobuds ANC TWS eladóak: https://tinyurl.com/2jhv79td
-
föccer
nagyúr
Amikor még apród voltam, az ilyenekre szoktam írni, hogy köszi, jó volt, 1 hét pihi
üdv, föccer
Építésztechnikus. Építőmérnök. Ingatlan adás-vétel vevő oldali támogatása. Mérnök tanácsadás, felújításhoz, átépítéshez. Excel feladatok megoldása. Lézergravírozás. Mindent IS csinálok: www.jatekosfejlodes.hu
-
föccer
nagyúr
válasz Andris837 #10198 üzenetére
Akkor ő azért áll neki novemberben ajándékokat vásárolni, mert már csak 13 hónap van karácsonyig?
Üssetek agyon, fáradt vagyok
üdv, föccer
Építésztechnikus. Építőmérnök. Ingatlan adás-vétel vevő oldali támogatása. Mérnök tanácsadás, felújításhoz, átépítéshez. Excel feladatok megoldása. Lézergravírozás. Mindent IS csinálok: www.jatekosfejlodes.hu
-
Bjørgersson
félisten
válasz emiki6 #10200 üzenetére
Nem kicsi az a hűtő?
As if all this was something more than another footnote on a postcard from nowhere, another chapter in the handbook for exercises in futility... • Samsung Galaxy S9, Fractal Design Define C, Kefine Delci HiFi IEM, Donner Dobuds ANC TWS eladóak: https://tinyurl.com/2jhv79td
-
Impressa
őstag
válasz Bjørgersson #10201 üzenetére
Bízzunk benne, hogy hamar elviszik. Lehet vki most süti ropogósra a prociját.
Kávégépek szervizelése. :) Jura, Melitta, Saeco stb. 705077032
-
-
embe
nagyúr
Hali!
Egy kis segítséget szeretnék kérni. Vásároltam egy Be Queit Shadow Rock cpu hűtőt. Ehhez a gyári oldalon lehet igényelni Intel LGA 2011-es felfogatót. Az igénylés során meg kell adni a hűtő számlájának másolatát, illetve egy LGA2011-es proci vagy számla másolatát.
Nos nekem csak egy 1055-ös rendszerem van. Viszont jó lenne hozzá egy ilyen tartozék.
Tudna nekem valaki segíteni abban, hogy egy ilyen cpu, vagy alaplap számlájának a másolatát megadná nekem?
Köszi előre is![ Szerkesztve ]
-
Bjørgersson
félisten
válasz Impressa #10206 üzenetére
Igazából nem életbevágóan fontos, keresztanyum halott gépéből lett minden kiszerelve, ami még érhet is valamit. A vinyót már elvitték, a memóriát holnap postázom, ha minden igaz, már csak ez maradt, meg egy rakat kis zöld mütyür, amiről fogalmam sincs micsoda.
(#10207) emiki6: Várj, mindjárt megsajnállak.
(#10208) embe: Nekem is 1155 van.
[ Szerkesztve ]
-
robogos10
senior tag
Srácok tudnátok nekem wifi-vel kapcsolatosan segíteni?
Olyat szeretnék HOGY a pannonos netemet(USB-S) meg szeretném osztani usb-s wifi-vel telefonra ez lehetséges?
azt nem tudom hogy usb-s wifi-vel lehet e jelet osztani vagy csak venni :S -
Mercutio_
félisten
válasz F e Z o #10196 üzenetére
Szolnokra max 1 hét alatt le tudom juttatni, onnan meg gondolom Vigi átveszi a továbbiakat
föccer: Hoppácska, tényleg, mióta nem vagy nagybetűs?
[ Szerkesztve ]
Eladó/Cserélhető: GERE Kopar faládák, ÓRA:Orient Bambino II Bigsize, Parnis Pilóta, FANTASY könyvek, Garis keskeny MOSOGATÓGÉP, könyvespolcok, MOSÓGÉP
-
Mercutio_
félisten
Ehh, hülye vagyok lassan 1 éve, Qru-val kevertelek
Eladó/Cserélhető: GERE Kopar faládák, ÓRA:Orient Bambino II Bigsize, Parnis Pilóta, FANTASY könyvek, Garis keskeny MOSOGATÓGÉP, könyvespolcok, MOSÓGÉP
-
Bjørgersson
félisten
válasz Mercutio_ #10213 üzenetére
Biztos?
-
radi8tor
MODERÁTOR
Lenne egy kérdésem. Ha egy alaplap 400Mhz-es FSB-t támogat akkor az 533Mhz-es FSB-s procit meg sem tudja mozdítani? Vagy csak szinkronba rakja az FSB-t?
⭐ Stella
-
Impressa
őstag
válasz Bjørgersson #10209 üzenetére
Ilyen gyorsan elviszik az alkatrészeket, akkor gábor áron adod őket. aki a prociért többet ad, annak odaadhatod a zöld mütyüröket.
-
Bjørgersson
félisten
válasz Impressa #10223 üzenetére
Megnéztem aprón az árakat, aztán alattuk hirdettem meg őket. Inkább vigyék el egy ezressel olcsóbban, minthogy itt figyeljenek hónapig a fiókban. A vinyóra szerintem pár napon belül, a memóriára meg vagy fél-egy órán belül csaptak le. Remélem a procit sem kell sokáig hirdetnem.
-
föccer
nagyúr
Egyértelmű Mélyen magamba nézttes és szembesültem vele, hogy a lelkem helyén csak egy hatalmas nagy üres sötétség lakozik. Katarzisként átértékeltem a saját életemet és a PH-s munkássábomat, majd megnyomtam a perma ban gombot
üdv, föccer
-
Impressa
őstag
válasz Bjørgersson #10224 üzenetére
Akkor jól pöröghetnek nálad a cuccok.
Nekem is fel kéne raknom újra a cuccokat, mert így soha nem viszik el. ( kijelző, billentyűzet stb. ) Bár azt nem értem az új rendszerben, hogy volt egy lejáróban lévő hirdetésem, amit UP-oltam úgyan, de nem történt semmi, és törölték is nemsokkal késöbb. Biztos vmit figyelmen kívül hagytam.
-
JanR
addikt
Ja meg még új és nem jöttek ki a hibák
Nálam mondjuk mostanra már oszlanak a vélemények. 50-50%-ban van már, valakinek bejön a francia, valakinek nem. Mondjuk ilyen szemszögből minden autóból ki lehet fogni a jót és a rosszat is. Nekem Omega B-m van, mindenki anyázza, akit csak hallottam, meg aki használta. Már 4 éve használom és semmi bajom vele.
Bár az már egyre valószínűbb, hogy a következő autóm, Honda, vagy Toyota lesz
-
Cheesy
őstag
Brotip:
Ha használtok gamepadet (esetemben Logitech Rumblepad) és BIOSban akartok turkálni, ne felejtsétek el kihúzni előtte, főleg, ha UEFI...Megvettem Humblebundle akcióban Trine 2-t a múltkorában és a héten végre végig tudtam tolni a gamepaddal. Gondoltam lecsendesítem a gépet is így, hogy nincs már olyan brutál meleg: leveszem BIOSban a Temp/Voltage arányt 1C/0,75V-ra. Windowsból restart, BIOS-ba belép, és néz: a BIOS opcióinak fele látszik, egérkurzor a helyére fagyva, semmire nem reagál a gép. Nyelek egyet és reset. Újfent ugyanez, de még a szövegek se látszanak csak a gradiens háttér. Ezt még eljátszom kb. 5x, különböző eredményekkel, ideg bennem van, már rángatózik a szememalja. Ránézek a gépre, elgondolkodok, mi lehet az oka és próbaképp kihúzom a gamepadet, mert hátha az input eszközök akadnak össze, mert az egér és a billzet is usb és hátha BIOS szinten nem tudja megkülönböztetni... Reset és láss csodát: minden megy pöpecül.
Szóval csak egy tippwww.vakbelmutet.hu
-
Qru
MODERÁTOR
válasz Vigneau #10231 üzenetére
Ugyan ezzel szívtam meg. Haver haverjához vittem a kocsit fényezni és annyira gány munka lett az eredménye, hogy komolyan én szebben megcsináltam volna és még csak fel sem vághatok nyugodt szívvel. Az csak egy dolog, hogy a színt nem találta el (de nem gyengén nem találta el!!!), de pl lefényezte a hátsó lámpabúrámat is (WTF ).
Most azon gondolkozom ér-e nekem újabb 20-25k-t az, hogy egyszínű legyen a verda...
JanR: Ezek a szívóbenyósok annyira egyszerűek, hogy azt még ők sem tudják elrontani (kivéve pl az elektronika, de ami az egészben vicces, hogy a francia kocsikban a német elektronika szokott bedögleni (Bosch általában). Fluance-al és Clio sedannal van tapasztalat így ismerősi körből(1,2/1,4/1,6) teszik a dolguk.
#nincsbennetarcsi
-
-
Bjørgersson
félisten
válasz Impressa #10227 üzenetére
Nem akarom elkiabálni, de ma már a proci miatt is írtak.
-
Impressa
őstag
válasz Bjørgersson #10237 üzenetére
akkor küldöm hozzád a cuccaimat...
-
eszakas
senior tag
Kerek 3000 napos pro hardveres csatlakozásra nem jár valami medál ?
[ Szerkesztve ]
Asus rog strix x570‑e gaming alaplap ,AMD Ryzen 7 3800X ,SAPPHIRE NITRO+ AMD Radeon RX 7900 XT Vapor-X 20G,G.SKILL Ripjaws V 32GB (2x16GB) DDR4 3600MHz, Corsair HX1200i Köszönöm szépen. Üdv. eszakas :)
-
Bjørgersson
félisten
válasz eszakas #10239 üzenetére
(#10238) Impressa: Azért annyira ne siess, a régi cuccaim bezzeg nem kellenek senkinek..
-
emiki6
veterán
válasz Bjørgersson #10241 üzenetére
P67-DS3-B3-ad mennyiért ment el?
Szerk: még nem árultam, de most hogy megvan az új lap (), megszabadúlhatok tőle.
[ Szerkesztve ]
"De hát ez a demokrácia, ugye, hogy sok különböző érdekcsoport, hosszas egyeztetés után megállapodik abban, hogy érdemi változás azért mégsem lesz."
-
Bjørgersson
félisten
válasz emiki6 #10243 üzenetére
13k postával együtt. Inkább adtam annyiért csak vigyék. Tied még mindig nem kell senkinek?
-
eszakas
senior tag
válasz Bjørgersson #10241 üzenetére
Köszi. Nagyon impozáns
Asus rog strix x570‑e gaming alaplap ,AMD Ryzen 7 3800X ,SAPPHIRE NITRO+ AMD Radeon RX 7900 XT Vapor-X 20G,G.SKILL Ripjaws V 32GB (2x16GB) DDR4 3600MHz, Corsair HX1200i Köszönöm szépen. Üdv. eszakas :)
-
eszakas
senior tag
válasz radi8tor #10246 üzenetére
Köszi szépen a gratulációt, a tiédet is Cheesy.
Radi a kirakást is. Majd azt klántalin átbeszéljük sör, bor, pálinka mellett.[ Szerkesztve ]
-
Vigneau
félisten
Te mondd azt, hogy rablótámadás, a te hangod mééélyebb... Blaaah...
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
A topikban szabad hirdetni, de kérjük, hogy inkább a Hardverapróra tegyétek fel a terméket és azt linkeljétek be, mert úgy tudjátok módosítani később, az aprón is ott lesz és értékelést is kaphattok.
Kérjük, hogy nem megjelölt topikokban továbbra se hirdessetek, köszönjük!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest