- Ingyen kellene, de tegnapra
- Asszociációs játék. :)
- Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Fűzzük össze a szavakat :)
- Az én válaszom a 2010-es választásokra!!
- Tanuljunk angolul játékosan! - Duolingo
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
- Bambanő háza tája
Új hozzászólás Aktív témák
-
ddekany
veterán
Van valahol egy 25+ éves Pentium 1 gép, és néha motoszkál benne, hogy újra kéne használni a házát. Persze nem ATX, de csak bele lehet barkácsolni valahogy egy modern belsőséget. Amúgy van rajta a régen szinte kötelező MHz számkijelző is, amíről mint tudjuk, baromi hasznos.
Erről a Silverstone házról az lemaradt. Na meg nekem van igazi működő floppy meghajtóm is, bár modern belső mellett kénytelen lennék USB-sre cserléni... mert olyan gyakran kellene ugye, kell hogy valóban működjön.
-
Cyberboy42
senior tag
ránézek erre, és a fejemben megszólala a TIIIIII-DÁÁÁÁÁÁ-DÚÚÚÚÚÚ floppy üvöltés ahogy bekapcsolom, ez a valahogy összetartozik xD
...A teknős ezután pszichoanalitikusként kezeli az identitászavaros krokodilt...
-
-
Hát, ha 20 évig nem csinált semmit, akkor ez nem nagy szó.
SKILLNUDGE - it kinda ownz you.▐ My Quake Live/DOOM PoVs(YT): http://tinyurl.com/oe5zwa2▐ 3 x Q8 | HTX Ace | Icemat 2.0▐ 3dfx / Glide & SGI 4EVER▐Golden '80s-'90s▐▐▐▐▐▐▐▐ SZÁNKÓVAL A GERINCEDBEN NEM VIDÁM A KARÁCSONY.
-
-
CYBERIA
senior tag
És persze kulcslyuk.
APU: AMD, MB: AMG :) A peresztrojka nálunk olyan gyors, hogy már ma jobban élünk, mint holnap! | Tudja Mohnke, a nyugati demokráciák dekadensek. Előbb-utóbb alulmaradnak a szigorúan fogott keleti népekkel szemben. | Volvo och SAAB beundrare. | A vér nem válik vízzé.
-
CMan
csendes tag
Azta.... egy retro Wintel box
ElectronicLove
-
herion
tag
válasz
Carlos Padre #29 üzenetére
Semeddig nem tartana 3D nyomtatni, vagy valakivel bérbe nyomtattatni ilyen kis fekete bepattintható/ragasztható hasábokat, amúgy tényleg dobna rajta.
Vagy akár a negatív vízszintes bordázatba is lehetne tenni a C64-ra emlékeztető szivárványos hasábokat, én adnám, szerintem jól nézne ki
A sárgulás most látom Amacs kollégánál alap feltétel, szóval..Who Let The Dogs Out?
-
herion
tag
Csak az előlap. A váz ahogy néztem a klasszikus 0,8mm galvanizált acéllemez, plusz ennél a konstrukciónál ugye fehérre porfestve.
Ezért a pénzért valami alumínium-cink ötvözet előlapot jobban el tudnék képzelni, mint ezt a vlsz. UV-re sárguló műanyagot...
Who Let The Dogs Out?
-
Amacs
aktív tag
ezt megnéztem tegnap, megnéztem ma is, és még mindig nagyon jól néz ki. vajon ez is sárgul rendesen? csak úgy kéne.
-
plömplöm
őstag
turbo gombot és HI/LO kijelzőt meg a vevő farag majd bele, mi?
All systems gone! Prepare for downcount! 5....4....3....1! Off blast!
-
Sonja
nagyúr
válasz
Héraklész #16 üzenetére
Mondjuk azt vehetsz külön is, HDD Clicker!
Szerk.: Itt van egy videó róla, hogy milyen a hangja.
[ Szerkesztve ]
Ha csalódni akarsz, bízz az emberekben!
-
Sefter
veterán
ez eléggé "modernül retro" hatású lett...kimondottan sz@rul néz ki szerintem
Psn ID: sefter_hun
-
Héraklész
tag
Nekem nagyon tetszik!
Gyerekkoromat, a 90-es éveket idézi. Kár, hogy a HDD-nek más hangja van már. (A sebessége nem baj, hogy nagyobb.
) Az SSD-k mellé imitálhatnának régi winyóhangot.
#15 Ja, hogy műanyag?
[ Szerkesztve ]
-
herion
tag
Jópofa, kreatívkodásra okés is lenne, na de nem 52 ezerért +szállítás +kisker haszon +vám ha nem lesz elérhető az EU-ban. És akkor ott vagyunk, hogy mókázásra van egy 60+ rongyos fröccsentett műanyaggal burkolt "retro" gépházad..
Who Let The Dogs Out?
-
-
Móci
addikt
Grandiákat szeretem, de ez elég bazári... Ilyen általános iskolából leselejtezett elektronikai hulladék feelingje van.
"...In a struggle to be happy and free, swimming in a primitive sea..."
-
flexxx2
őstag
ez az imitált 3.5" floppy minek, persze ettől lesz retro, de így meg
-
Francia91
veterán
Szerintem a VGA súlyának szempontjából jobb ez az elrendezés, mintha hagyományosan állna, építettem én is hasonló méretű Grandia házba gépet, jobban bíztam így a hűtőben és a VGA-ban, hogy egészségesebb az alaplapnak
[ Szerkesztve ]
"Nincsenek példaképeim. A munkát, az elkötelezettséget és a versengést csodálom." /Ayrton Senna/
-
Nekem tetszik
⏺︎ Szeretnél akár 45-90.000 Ft-ot is egyszerűen zsebre tenni bankváltással? ⏺︎ Küldök neked meghívót a Gránit, Unicredit, K&H vagy Raiffeisen Bankok egyikéhez! ⏺︎ További részletekért írj privát üzenetet! ⏺︎ ️
-
Ixion77
addikt
válasz
Carlos Padre #6 üzenetére
Olyan gépekhez való, amiket semmiképp sem szeretnéd ha ellopnának
"Seems like humanity needs war and famine to correct itself."
-
Sinesol
veterán
Nekem tetszik, raadasul ebben legalabb a vga-t sem kell kitamasztani. Habar igy meg az egesz suly a nyakot nyomja, nem tudom az mennyire rossz egy erősebb sulyu kartyaval.
-
Carlos Padre
veterán
En valahogy nem latom azt a hatalmas piaci rest, amit betolteni szandekoznak.
Genyó vagyok, ha hülye vagy megmondom.
-
tserrof77
őstag
Ha alaposabban olvasol, akkor a (nettó) 130$-os árat láttad volna
Amúgy szinte alig különbözik maga a ház az Általad is írt GD09-től
Csak a színe, és az előlap.
A retro fíling talán szerez neki vevőt, magamnak a GD09 oké lenne (fekvő kivitel, befér az asztal "fiókjába") ha az ára nem ennyi lenne (50k+) meg nem ilyen módon oldották volna meg a szellőzését
Két informatikus beszélget: Neked milyen hosszú volt az eddigi legjobb kapcsolatod? Válasz: 8Mbites DSL 2 év hűségnyilatkozattal :)) Laptopszerviz (is)
-
ftc
nagyúr
Ha ilyen házat akarok akkor elég a pincébe lemenni valamelyik iskolába... Kis tuning s ott is vagyunk
-
Ugyanaz a GD09, csak a műanyag előlapot kicserélték... gondolom majd elkérnek érte egy valag pénzt. Nagy ötlet! Kenjék a hajukra.
Az emberiség két legnagyobb találmánya az írás és a mikrohullámú sütő. / ~ / Szakmai jellegű kérdésekkel privát üzenetben NE keressetek! Ezeknek a fórumon a helyük!
-
kakofónia
csendes újonc
A Silverstone Grandia GD09 köszön vissza egy kicsit módosítva. De legalább nem fekete színben. Aztán kinek fog tetszeni, az már egy más kérdés.
Új hozzászólás Aktív témák
ph A relatíve tágas belsővel érkező, bézsbe öltözött termék a GD09 típusjelű modell örökségét viszi tovább.
- Nvidia GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- Székesfehérvár és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Milyen processzort vegyek?
- Kedvenc zene a mai napra
- Tervező és alkalmazott grafikai beszélgetős topic
- Gaming notebook topik
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Minivel készülhet a OnePlus is?
- Jövedelem
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- További aktív témák...
Állásajánlatok
Cég: Marketing Budget
Város: Budapest