Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
__H4X0R__
senior tag
válasz fireman123 #4617 üzenetére
50 fps-nek akkor van ertelme, ha a videok szerkesztesenel egy adott pillanatot vagy felvetelt lassitani szeretnel, igy 50% os lassitast minden tovabbi nelkul el tudsz erni, anelkul, hogy a felvetelt "akadozva" latnad.
www.kristofnagy.com
-
MrChris
nagyúr
válasz fireman123 #4619 üzenetére
25fps és 1/50 záridő vagy rövidebb, ezt jobban szereti az agyunk. Ha hosszabb a záridő akkor régi brazilsorozatosak a mozgások.
50fps esetén 1/100 vagy rövidebb. Az 50p miatt nagyon folyamatosak lesznek a mozgások, de szintén kissé hajaz a brazilsorozatra, nincs mozis élmény. Családot videózva (hogy emberi mozgások legyenek) próbáld ki. -
taranis
addikt
válasz fireman123 #4619 üzenetére
Ha jól emlékszem 25fps alatt 1 képkockára kicsivel nagyobb bitrate jut, bár nem hiszem, hogy pixelkukkolás nélkül ez látható lenne. Én azt javaslom, hogy az fps tekintetében próbáld ki, hogy neked mi tetszik. Valóban 25p 1/50 mellett mozisabb lesz az élmény, de sok esetben felesleges erre törekedni.
colorizer.net
-
Larry303
addikt
válasz fireman123 #4797 üzenetére
nikonnál af et nem sok mindenre tudod használni, max statikus dolgokra egyszer ráélesítesz és onnan kézzel húzod tovább...
amúgy M mód, és ha G üveged van akkor fix rekesz és az isot-nd szűrőt tekered..bőrt próbáld jól exponálni, ez nem foto, hogy mindent kiexponálsz és utólag helyrehúzogatod
az hogy milyen rekesz, meg nyilván eldöntöd, obi és téma függvényébenhttps://www.flickr.com/photos/kocsisbalazs
-
taranis
addikt
válasz fireman123 #4797 üzenetére
Még annyit az elmondottakhoz, hogy ha jól emlékszem, a D5300-on még nincs flat profil, későbbiekben jól jöhet ez: [link] A Flaat11-et ajánlom, asszony D5200-asával próbálgattam, nekem bejött. Az árnyékokra figyelni kell azért, eléggé megemeli a profil, és a D5200-nak (és esélyesen a D5300-nak is akkor) sajnos vízszintesen csíkozott a zajmintája, nem valami szép, ha látszik.
colorizer.net
-
.DLL
veterán
válasz fireman123 #4977 üzenetére
Nem tudom mennyire up-to-date ez a könyv, ¿lehet hogy csak olyanokat tartalmaz, ami az első videós DSLR-ek megjelenésekor, vagyis a DSLR videózás hajnalán még újdonságnak számítottak az addig csak videókamerával dolgozóknak vagy egyáltalán nem videózóknak; de azóta ma már mindazok az információk széles körben elérhetőek?
(P.H.)
-
belovary
senior tag
válasz fireman123 #4977 üzenetére
Hali!
Letöltöttem szifonra, és nem olyan rossz ahogy így olvasgatom. Persze nagyon az elejébe néztem bele, és ha jól látom, akkor olyan 3-4 éves könyvről van szó. Oké, hogy nem friss, de szerintem az alapok biztos, hogy okésak. Az eleje is jól van felvezetve, részletes, stb... Mindenesetre köszi az infót, mert így ingyen van egy egész jó kis leírásom...
-
belovary
senior tag
válasz fireman123 #4981 üzenetére
Megnézem neked. Sajnos gépem nincs, csak szifon.
-
belovary
senior tag
válasz fireman123 #4983 üzenetére
Hali! Sajnos nem tudok mit kezdeni vele. Még kinyomtatni sem lehet. Mondom letöltöm iTunes-ra, onnan hátha, de nem, kizárólag csak iOS eszközön lehet. Pfff... Oké, hogy ingyenes, de ki a fene fogja ezt a több mint 500 oldalt telefonon olvasgatni, vagy táblagépen? Tudod ki... ez így hülyeség. Ingyenes és mégsem lehet nyomtatni, gépre vinni. Sajna ez van...
-
*Ropi*
félisten
válasz fireman123 #7469 üzenetére
Tény, hogy fotózni használható váz.
Weboldalam: http://karpatisandor.hu
-
Márton
nagyúr
válasz fireman123 #7694 üzenetére
mediainfo, mpc-hc shift-f10
vagy elosztod a méretét az idejével kb.Nem feltétlen kell mozgó téma. Egy részletgazdag téma előtt ha gyorsan elkapod a kamerát rövid záridővel, majd kikockázod, ott is lesz haszna a nagyobb bitrátának. Csak a teszt kedvéért.
[ Szerkesztve ]
Emlékszem, mikor meglátogattam a vidéken élő nagymamámat, azt mondta: "fiam, egy napon még emberek fogják pazarolni az idejüket arra, hogy elolvassák amit írsz"
-
MrChris
nagyúr
válasz fireman123 #8869 üzenetére
Persze, úgy hívják, hogy rotate video. Ami kérdés eszedbe jut, próbálj meg egy-két szót találni rá magyarul, majd a google fordító lefordítja, majd elé rakod, hogy sony vegas és rákeresel. Ömlenek a tutorial videók.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Intel Core Ultra 3, Core Ultra 5, Ultra 7, Ultra 9 "Arrow Lake" LGA 1851
- Call of Duty: Black Ops 6
- Black Friday november 29. / Cyber Monday december 2.
- Vezetékes FEJhallgatók
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Politika
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Büszke apukák és anyukák topikja
- Egy vagyont költött a kriptoipar az amerikai választásokra, kilőtt a bitcoin
- Anglia - élmények, tapasztalatok
- További aktív témák...
Állásajánlatok
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest