Hirdetés
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Parci: Milyen mosógépet vegyek?
- f(x)=exp(x): A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- sziku69: Szólánc.
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- eBay-es kütyük kis pénzért
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- GoodSpeed: Segway-Ninebot F3 E elektromos roller.
Új hozzászólás Aktív témák
-
EkSYS
senior tag
Részben egyet kell értsek. a CR2.5 a canon rumors-on elég való-tényszerű besorolás, tehát valószínű lesz valami AF. A 650D ettől még bőven nem lesz konkurencia, mert egy kamerához képest obikat kell rajta cserélgetni, 29percet tud csak felvenni, és ergonómiailag is fényévekre van egy videokamerától.
Hogy az mk3-ba miért nem tettek, és miért is nem favorizálják AMÚGY az AF-t az szerintem könnyen megválaszolható: mert az MF jobb, biztonságosabb és szebb. (csak sokkal több vele a munka!). Az mk3 elég jó cucc, de 970k azért nem kevés. 1.5M-ért megkapod a Sony FS100-at, ami azért más kategória ugyebár.(én néztem annak a gépnek a tudását, elég jó!
Akkor miért is áhítoznak annyira az AF után? Mert kényelmes és az esetek 80%-ban a profi MF-es videóhóz képest 70-80% ban azonos minőséget ad. És sokkal kevesebb vele a tennivaló!!
Én személy szerint a 7D mkII-től várom a nagy durranást! mk I-em van, az jó, strapa cucc, amit az kibírt eddig, le a kalappal. Jó lenne az a két mem.kártya foglalat, a HDR, Digic5, valami jó szellőztetési ötlet a hardware-nek, több AF pont, kicsit jobb WB, okosabb energiagazdálkodás, esetleg fullframe, beépített moire szűrő (akár SW-s is jó), és a változtatható bitrate se lenne rossz
Új hozzászólás Aktív témák
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Formula-1
- Samsung Galaxy S22 és S22+ - a kis vagány meg a bátyja
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- EA Sports WRC '23
- Milyen alaplapot vegyek?
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Politika
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- További aktív témák...
- Azonnali készpénzes AMD Ryzen 1xxx 2xxx 3xxx 5xxx processzor felvásárlás személyesen / csomagküldés
- Samsung Galaxy Tab S10 Ultra / 256 GB / 12GB RAM / 5G / Ezüst / Független / 2,5 év gyári garancia
- DELL PowerEdge R630 rack szerver - 2xE5-2680v4 (28c/ 56t, 2.4/3.3GHz), 128GB RAM, 10G, áfás szla
- MacBook felváráslás!! MacBook, MacBook Air, MacBook Pro
- Azonnali készpénzes Apple Macbook Air felvásárlás személyesen / csomagküldéssel korrekt áron
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest